Отговори
# 450
Абеее, годежа няма да е проточен и дълъг.
В работилницата сиганина ще се развилнее,
ще изпотроши всичко и Мемо ще пострада. Може и Сейран да е там.
Тази картина е предостатъчна Рамо да зареже щастливото събитие и
да се втурне да  спасява Сейран и Мемо.
Предлагам и този път да нарами Сейран пред погледа на Синан /подобно на Акън/
и да я отнесе в конака на безопасно място. А, старата чанта/с годежния пръстен/ може спокойно да се
качи на тераса и да наблюдава ставащото в спалнята /Пело/. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 451
# 452
Катерина, от твоите уста в сценаристките уши. Мисля, че е крайно време нещо смислено да напишат, иначе със сериала е свършено.

Нещо зрението ми ли не е добре или много ми се иска, но ми се струва, че Афито има малко коремче, което го нямаше преди.

# 453
Една любима сцена:
"Никой не може да те отнеме от мен и да те отведе на другия край на света отсега нататък"

https://x.com/i/status/1843286801483731309

# 454
Но и друга реплика: "Думи казани някога", която сега предизвиква сълзи и болка.

Днес май фраг няма. Като са запразнували щастието на Пелин, че героинята й се сгодява и я очакват много любовни сцени с Ферит, та се забравиха.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 23:13 от ani.zaiche

# 455
Никакъв интерес към фрага отвсякъде.Вкички знаят,че ще гледат годеж.За да компенсират мъката на солотата от днес и романтични сцени с тейзето ще вкарат.С една дума продукция  и куп сценаристи полагат къртовски усилия да видят възможно най-ниския рейтинг.Най-високия го видяха,баланс трябва да има,я.

# 456
Но и друга реплика: "Думи казани някога", която сега предизвиква сълзи и болка.

Днес май фраг няма. Като са запразнували щастието на Пелин, че героинята й се сгодява и я очакват много любовни сцени с Ферит, та се забравиха.

Май на артистката много и допадна любовта с Мерт. Толкова жени го желаят, но
на нея и се падна. Явно каката си има мераци и хич не се отстранява от ласките.
Напротив, личи и, че си пада жената по него. Горкият той, на какво изпитание е подложен.
Отвратително е.

# 457
Момичета,вижте какво има във групата във фейсбук.Сбогом на Диярията.                                                                                                     

# 458
Помните ли рекламата със шампоана и двете баби, Пелин е в тяхната роля. Видя младо яре...

Мими, Дай Боже! Надали е истина, но нека  да се насладим. И да се молим дано е истина!!!!! Фраг не ни трябва, а само такива новини!

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 23:50 от ani.zaiche

# 459
Помните ли рекламата със шампоана и двете баби, Пелин е в тяхната роля. Видя младо яре...

Мими, Дай Боже! Може ли линк към тази група, че да се насладим. Дано е истина!!!!! Фраг не ни трябва, а само такива новини!
Заповядай
https://www.facebook.com/groups/1530434904130996/?ref=share

Аз лично не вярвам.

# 460
За да няма фраг, нещо се мъти.
С Пело се точиха цял втори сезон, дано и с каката не ни сполети същата съдба
и някой от сценаристите да се заеме по сериозно със смислен сценарии.
Не ни се гледат едни и същи претоплени манджи с нови персонажи и те доста неприятни.
Причетох един спойлер в Х, че Халис няма да разреши сватбата на Диарията с Феро.
Дано да е истина и тя да отпътува заедно със Синан.

# 461
И на мен много не ми се вярва ама....в тая група участват хора от много държави.Администратори бяха уж Афра,Мерт,Берил.По едно време се появи и Буче,но хората я оплюха и се скри.Следя я още от началото.Тази публикация е от турчин,който казва,че няма да даде повече информация.Дава само последната информация за Дияр.Публикацията е от преди час.Говори се също и за ранен финал на сериала.Има май някакъв проблем между продукцията и канала,но не разбрах много добре защото превода е просто ужасен.Доколкото разбрах им дават аванс 8 серии и ако не се оправи рейтинга го спират,но пак казвам,че не съм сигурна заради лошия превод.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 00:09 от mimi 65

# 462
днес имало предаване по турска телевизия, доколкото разбрах от коментарите (понеже превод нямаше) се обсъждал сериала и май 3сезон ще е от 8 серии. А щеше да е страхотно да има поне 40 серии, но със Сейфер.

# 463
днес имало предаване по турска телевизия, доколкото разбрах от коментарите (понеже превод нямаше) се обсъждал сериала и май 3сезон ще е от 8 серии. А щеше да е страхотно да има поне 40 серии, но със Сейфер.
Май е точно така както си го разбрала ти.След 8-ма серия го махат от екран.

# 464
Това съвсем ще счупи тъпомера. Какво толкова ще развият за още 4 серии като стъпиха накриво още в самото начало?!

Общи условия

Активация на акаунт