Отговори
# 225
Мистери, интересен поглед, мисля, че Синан и Дияр се познават и може да са комбина - един и същи хотел, айбе и съвпадение. А идеята за комата дойде от това, че има нелогичност в действието на сериала, което е типично при подсъзнателни фантазии. Мисля, че в анализ на психоложка го четох в Х.  Феновете оглеждат много прецизно сцените и виждат предмети, които са били в други сцени. Реакциите на Ферит и събитията са проекция на неговите страхове, затова много от нас си мислят за състояние на диабетна кома. Той припадна, когато чу виковете на Сейран при отвличането, а сега държеше безжизненото й тяло. Тогава си спомни в мислите за гласа й и се събуди. Но е възможно сценаристите нарочно да ни представят събитията така, че ако оплескат нещата да се възползват от комата, за което се молят много фенове. Молим се нещо да застраши живота на Сейран и той да се събуди.

Това със сигурност ще стане, независимо дали ще се събуди от диабетна кома, или от зимен сън Grinning

# 226
Мелоди, ако си права, това означава, че майката на Синан знае за Дияр, а нали Дияр криеше, че са с Ферит. Това дядото го разбра от новините по телевизията за мола. Как майката на Синан чак толкова добре е опознала Дияр, че знае толкова точно кога и къде е. Ето пак е нелогично. Май всички всичко знаят само нашите са в невидение. Единия дрогиран, другия омаян и връщаш се от смърта...и манипулирани на ента степен. Остава и Суна да е в играта (тя се страхува от Синан), как така вече не я интересума да е господарка и богата. Това бяха нейни мечти от Антеп, спомняте ли си когато разбра, че Ферит познава сестра й от преди годежа. Какво каза тогава на Сейран и каква завист имаше в жестовете и думите й.
За следенето е напълно вероятно. Но защо? Ферит вече не е богат, фирмата е пред фалит. Но пък нали Орхан бе заделил доста в чужбина, за което знаеха Фуат, Ифекат, и както казваше на жена си, с това могат да живеят както сега. Какво стана с това? С какво е толкова ценен Ферит, че такива конспирации стават за него?

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 13:20 от ani.zaiche

# 227
Здравейте момичета,
Според мен няма никаква кома, всичко си е реално. И Синан и Дияр са истински, колкото и да не ни се иска. И аз си мисля, че Сейран ще е застрашена и Феро ще хукне да я спасява и току виж тогава направят бебето, пък после 5 епизода ще ни занимават с бащинството.
Не ми харесва, че правят паралели с първи сезон, просто не им се получават.
Но какво да се прави, харесва ли ми или не ще гледам , няма да ги оставя , все пак гледам от началото, няма да се откажа, дори и само заради АФРам!!!

# 228
  • Яко в Матрицата...
Зайче, ти май не си гледала последната серия... Simple Smile

Чичото на Синан се сближи с майката на Ферит, беше в къщата ѝ, когато научи за драмата на Дияр и Ферит. Заради това майката на Синан прати там Синан и Сейран, заради това пратиха в грешна стая Феро... За да може Синан да ги намери и да се прояви като луд...

# 229
Не съм гледала епизода с превод, само картинки и каквото пишете, но тя спомена ли кой е хотела или, че въобще Дияр е в хотел? Ако е, то е ясно. Хотела е на дядото, нали, и тя бе в една стая с приятелка. Ферит я намери там, говориха, а сега как така се обърка. Липсва логика.

# 230
  • Яко в Матрицата...
Не съм гледала епизода с превод, само картинки и каквото пишете, но тя спомена ли кой е хотела или, че въобще Дияр е в хотел? Ако е, то е ясно. Хотела е на дядото, нали, и тя бе в една стая с приятелка. Ферит я намери там, говориха, а сега как така се обърка. Липса логика.
Тук всичко си беше логично. Знае се всичко. Хотелът е на дядото на Дияр. Може би е по-добре да изгледаш серията първо Wink

# 231
От погледа на Сейран във фрага се видя ,че Сейран ще ревнува болезнено Ферит.
Както Ферит осъзна ,че не може да живее без Дияр,когато имаше вероятнст да я загуби,така и Сейран почувства болка,когато разбра ,че Ферит ,като всеки чапкънин,  обича  и друга жена.
Много интересен епизод предстои .Сейран ще трябва работи само дистанционно  по договора си
Интересно ще е кой от двамата първи ще пожелае среща на живо ?
Най-коварно ще е ,ако Сейран  се оплаче  от Синан и очаква помощ от Ферит/Както Пелин/

От Х
От  поне 15 г  от хиляди дизайнери на бижута в Турция  никой не работи с молив.,всичко е дигитализирано отдавна

# 232
  • София
Джемчо и той в хана снима, супер 🤦‍♀️
Нашите и самостоятелна обща сцена май няма да имат.

# 233
Да, изгледах частите, свързани с хотела. Ферит знае в коя стая е Дияр. Не спомена на майка си, че ще й предлага в хотела. Сейран покани Синан на хотел. А Сейран не знае Дияр в кой хотел е. Не това е странно съвпадение.

Не, в този сериал, особено в сезон 3, липсва всякаква логика. Не намирам отговор на най-важния май въпрос: защо толкова е важно разделянето на Ферит и Сейран, защо се натиска Дияр за Ферит, не е от любов, каква й е ползата, той не е вече богат?

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 13:43 от ani.zaiche

# 234
Както Ферит осъзна ,че не може да живее без Дияр,когато имаше вероятнст да я загуби,така и Сейран почувства болка,когато разбра ,че Ферит ,като всеки чапкънин,  обича  и друга жена.
Много интересен епизод предстои .Сейран ще трябва работи само дистанционно  по договора си
Най-коварно ще е ,ако Сейран  се оплаче  от Синан и очаква помощ от Ферит/Както Пелин/

От Х
От  поне 15 г  от хиляди дизайнери на бижута в Турция  никой не работи с молив.,всичко е дигитализирано отдавна

seungri ,все се каня да те попитам,защо винаги,когато пишеш за Ферит,споменаваш,че е чапкън?

"Чапкън е нарицателно за човек, който е ленив, бездействащ, нехотящ да работи или да се занимава с нещо. Може да се използва и за описване на човек, който е лекомислен, неотговорен или безгрижен.Използва се и в смисъл на човек развратник, негодник (тур.)"
Такъв ли е Ферит в действителност?

# 235
Вал, ти не разбра ли, че така мисли жената за него. Конкретно за развратника. Чапкън си е баш женкар, коцкар по нашему. На мен сега ми стана интересно, дали ще продължи да е такъв, като се събере с жената без която не може, жената на живота му Дияр Stuck Out Tongue Winking Eye

Зайче, Айля ханъм нарочно прати Сейран и Синан в този хотел, подарък от нея е, за медения месец уж ахаха. Междувременно уреди да стане объркването със стаите. Но ти си права, че Ферит знаеше в коя стая е Дияр. Може да си е мислел, че се е преместила Grinning

# 236
Джемчо и той в хана снима, супер 🤦‍♀️
Нашите и самостоятелна обща сцена май няма да имат.

Вече виждам Ферит бей как се хваща за слепоочието и го мята в стената. 😎

# 237
Като няма СейФер ще имаме СинФер. Joy

# 238
  • Яко в Матрицата...
Джемчо да вземе по-добре да напусне и да иде на някой и друг урок по актьорско майсторство. Такова дърво не бях виждала скоро.

# 239
Както Ферит осъзна ,че не може да живее без Дияр,когато имаше вероятнст да я загуби,така и Сейран почувства болка,когато разбра ,че Ферит ,като всеки чапкънин,  обича  и друга жена.
Много интересен епизод предстои .Сейран ще трябва работи само дистанционно  по договора си
Най-коварно ще е ,ако Сейран  се оплаче  от Синан и очаква помощ от Ферит/Както Пелин/

От Х
От  поне 15 г  от хиляди дизайнери на бижута в Турция  никой не работи с молив.,всичко е дигитализирано отдавна

seungri ,все се каня да те попитам,защо винаги,когато пишеш за Ферит,споменаваш,че е чапкън?

"Чапкън е нарицателно за човек, който е ленив, бездействащ, нехотящ да работи или да се занимава с нещо. Може да се използва и за описване на човек, който е лекомислен, неотговорен или безгрижен.Използва се и в смисъл на човек развратник, негодник (тур.)"
Такъв ли е Ферит в действителност?
Ферит  освен силно ,жертвоготовно  обичащ жените беше и лентяй  предните 2 сезона .
Показаха ни и този сезон ,че след раздялата със Сейран е "страдал " в женска компания ,а с Дияр  е имал доста дълга ,щастлива и без никаква липса любовна история
Точно като типичен чапкънин  пак ще тръгне  да спасява Сейран ./както и Пело/  и това няма да му пречи да  вярва ,че искрено обича Дияр

Общи условия

Активация на акаунт