Отговори
# 345
И Испания подлудиха нашите прекрасни! 👏👏👏

# 346
Здравейте, момичета! Успешна седмица ви пожелавам 🌞🌞🌞
Много са сладки  Афра и Мерт, явно е важно с какви очи или желания гледаш снимките/клипчетата, аз видях нежност и тип раздяла "до утре, ще ми липсваш", или нещо от сорта, други виждат добри приятели...явно повечето хора тук сме сбъркани и не умеем да четем езика на тялото. ✌️✌️
Ако има и официален годеж и искане на булка, като са уверени в него да рекламират серияла с него, а не да пълнат флаговете със СейФер и после Кака...че вече номера няма да мине. Красотата на кака няма как да се побере в един медальон, трябва да се окачи картина срещу работното бюро, така да гледа и да рисува, какви произведения на изкуството ще излязат от тази любов само...някои бижута под формата на биберон или дранкалка, Феро нали си я възприема като детегледачка,  а и тя така се държи 🤢🤢🤢

Ох, представих си го. 😂😂😂 Недейте така сега, тя жената не е само детегледачка, а такава с бонуси, специалистка в "приспиването". 😄

# 347

В Х някои са решили, че Афра е бременна заради тази снимка. 😃
Сейран не успя да забременее, поне Афра да ни зарадва. Тогава ще ги видя сценаристите какво ще правят.
Афра винаги е красива, но като в последния епизод, никога не е била. Толкова беше женствена, така нежна и сияйна. Мислех, че са сътворили някаква магия с грим, а то какво било - ореолът на бъдещото майчинство. Wink
И ето така тръгват конспирациите. Simple Smile

# 348

В Х някои са решили, че Афра е бременна заради тази снимка. 😃
Сейран не успя да забременее, поне Афра да ни зарадва. Тогава ще ги видя сценаристите какво ще правят.
Афра винаги е красива, но като в последния епизод, никога не е била. Толкова беше женствена, така нежна и сияйна. Мислех, че са сътворили някаква магия с грим, а то какво било - ореолът на бъдещото майчинство. Wink
И ето така тръгват конспирациите. Simple Smile
🫶🫶🫶
Хайде както си казва по нашите ширини от твоята уста в божиите уши/дела, стига да го искат младите 🥰🥰🥰.
Ние неразбиращащети само, ще се радваме за тях.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 23:00 от K_I_V_

# 349
Здравейте, момичета! Успешна седмица ви пожелавам 🌞🌞🌞
Много са сладки  Афра и Мерт, явно е важно с какви очи или желания гледаш снимките/клипчетата, аз видях нежност и тип раздяла "до утре, ще ми липсваш", или нещо от сорта, други виждат добри приятели...явно повечето хора тук сме сбъркани и не умеем да четем езика на тялото. ✌️✌️
Ако има и официален годеж и искане на булка, като са уверени в него да рекламират серияла с него, а не да пълнат флаговете със СейФер и после Кака...че вече номера няма да мине. Красотата на кака няма как да се побере в един медальон, трябва да се окачи картина срещу работното бюро, така да гледа и да рисува, какви произведения на изкуството ще излязат от тази любов само...някои бижута под формата на биберон или дранкалка, Феро нали си я възприема като детегледачка,  а и тя така се държи 🤢🤢🤢

Ох, представих си го. 😂😂😂 Недейте така сега, тя жената не е само детегледачка, а такава с бонуси, специалистка в "приспиването". 😄

Номерът става обаче, като врътне първо едни макарони Stuck Out Tongue Winking Eye

# 350
Хахахаха страшна реплика беше,още не ми е излязла от главата. Да знаете тайната за дългата нощ са макарони 😜

# 351
Афито май ще има гости от Америка! Таткото-чичо с красивите зелени очи пристига! ✌🏻

# 352
Ето до какво води понякога "обсебването". По този повод мисля Афра беше писала в подкрепа на протестиращите. Животът често надминава въображението и на най-добрия сценарист...

# 353
  • Ямбол
Здравейте момичета 🥰.Пожелавам ви успешен  и спокоен ден.Хайде да видим фрага,че да знаем как да се подготвим за петъка с валидол,вино,макарони или нещо друго 🤣🤣😂. Аз си представям в  бъдеще медальончето ето така.❤️❤️❤️ 🧿

# 354
Афито май ще има гости от Америка! Таткото-чичо с красивите зелени очи пристига! ✌🏻

Не знам в серияла коя булка, ще искат и как ентусиазирано, ще я искат...но дано в риала сега да вземат да искат булка.
Малко теория на конспирацията, не ви ли изглежда странно таткото/чичо да идва след като видяхме пръстена и имаше почивка  може вече официално Мерт горчиво кафе да ходи да пие. Тате най-накрая булка да иска, не изглежда да е против...ех как бих се радвала на снимки от това искане🥰🥰🥰
Колко прекрасно, ще е само това 🤗

# 355
K_I_V_ , сега си описала най-големия кошмар на Мердовите солота Stuck Out Tongue Winking Eye Хади гечмиш олсун Grinning

# 356
K_I_V_ , сега си описала най-големия кошмар на Мердовите солота Stuck Out Tongue Winking Eye Хади гечмиш олсун Grinning

Заминаха им вените. 😂😂😂

# 357
Техните заради реала, нашите заради сериала. Има баланс 🤣

# 358
  • София
До сега се рових в Х да търся снимката на Пелин, с която за пореден път се опитва да нервира феновете, намерих само това JoyJoyJoy

Поне и там никой не я отразява JoyJoyJoy
Аз съм я бликирала преди доста време и изобщо не й виждам профила, че да му трупам гледания Joy

# 359
Фризьорът я е стъкмил с прическа все едно кравите са я близали. 😃

Общи условия

Активация на акаунт