Отговори
# 360
Фризьорите също обичат СейФер и ги искат заедно. 🤣

# 361
Техните заради реала, нашите заради сериала. Има баланс 🤣
То е малко странно, да твърдиш че харесваш и подкрепяш някого, а в същото време да го хейтиш за избора му в живата. Всичко това без да познаваш лично, нито един от двамата.
Въпреки всичко, знам че съм нова в темата, но трябва да каже, че според мен и в двата случая става дума за човешки същесва от другата страна на клавиатурата и е хубаво да се уважаваме взаимно.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 15:35 от K_I_V_

# 362
Това ,че СайФер се привличат ,не означава ,че ще преобърнат животите си .
Ферит ще е по-държящ на Дияр и по дистанциран  ,а Сейран по -ревнуваща  и желаеща да си  върне Ферит
С нетърпение очаквам следващата серия  и  съм убедена /логически /,че новите двойки няма да се разделят скоро

Аз пък съм убедена,че скоро ще се разделят,в противен случай няма да има кой да гледа,рейтинга надолу и трябва да финишират сериала.Това ще означава загуби за продукцията,а парите са по важни от Синан и Дияр.Нещо май бъркаш сериала с реала.Финансовите загуби са в реала,тъй че споко,ще направят набързо Ходри мейдън и за леля и цигането  никой няма да си спомня,както за д-р Талих.А относно репликата на Ферит,нещо си се изгубила в превода.Аз му гледах репликата с превод на руски и на български.Точно Ферит си казва:"Ако Синан докосне Сейран ще полудея."Никъде няма "ще спасявам Сейран."Но дори и да казва,че ще я спасява,точно това ли е момента да го казва,когато прави предложение за женитба?Явно имаш някакво извратено мислене относно предложенията за брак или чуваш това което на теб ти се иска.

Сценария и каста  за  3 сезон са предварително договорени и няма да се променят заради рейтинга и фенски  желания. Втори сезон го направиха и рейтинга продължи стремглаво надолу/не направиха планиран 2 развод и годежи с Невра и Акън/
Относно репликата  ще се разбере в петък кой е разбрал правилно  превода.Тя е в началото на епизода ,точно когато Синан  крещи  в коридора на хотела ,виждайки Ферит с пръстен пред Сейран.Предложението  Ферит го прави   в съвсем друг момент

Много са забавни Мерт и Пелин в този гиф:
Тя инстиктивно му отблъсква ръката ,а той излиза от образ за кратко  в усмивка ,но бързо се поправя

# 363
# 364
Офффф до гуша ни беше дошло хвалбите за Пело,после най,най,най беше Невра...сега наред е Дияр...аман Joy

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 14:15 от Милена Тодорова 756835

# 365
Момичета, докато го напиша, Анабел вече пуснала чаршафа. Да ви помоля да се въздържате от отговори към трола, особено с цитиране като в случая, че става много досадно. Сто пъти ви се обясни, че субекта търси внимание, нарочно дразни, но вие не разбирате и продължавате да наливате пусто в празно. Аман бе Head Band

# 366
Момичета, докато го напиша, Анабел вече пуснала чаршафа. Да ви помоля да се въздържате от отговори към трола, особено с цитиране като в случая, че става много досадно. Сто пъти ви се обясни, че субекта търси внимание, нарочно дразни, но вие не разбирате и продължавате да наливате пусто в празно. Аман бе Head Band

Не мога да изтрия коментара си вече, а въпросната госпожа може да престане вече да дразни хората, те не се сещат за нея, но тя пак идва и дразни, дори да не и се отговори пак идва и предизвиква

# 367
Анабел, въпросната/въпросния няма да престане, защото му обръщате внимание. Мижай, като видиш такъв пост и подминавай. Не ми се гледат репоснати през пост глупости на търкалета и конската физиономия на буля Дияр.

# 368
Анабел, въпросната/въпросния няма да престане, защото му обръщате внимание. Мижай, като видиш такъв пост и подминавай. Не ми се гледат репоснати през пост глупости на търкалета и конската физиономия на буля Дияр.

Добре ще опитам да не и отговарям, но мисля че ще продължи да пише глупости

# 369
Това май е за Мерт.

# 370
  • Яко в Матрицата...
JoyJoyJoy

Аз като някой тийн сложих повръщащи човечета на сторито със зализаните къдрици и тейзето ме е блокирала Joy Трябва да се разстроя сигурно JoyJoyJoy

# 371
  • София
Рени, отървала си се JoyJoyJoy
Значи и аз няма да спирам, докато не ме блокира и мен, ама ми е много сложно с това разблокиране JoyJoyJoy Аз и за спам я докладвам, преди пак да я блокирам, много съм зле.
Абсолютно като малките деца, ама да не остана по-назад JoyJoyJoy А и тя си играе с феновете, да й отговорим на играта.

# 372
В подкрепа на Еви , ще кажа , че снощи късно пак са трити постове Например ,  на FI беше доста интересно наблюдението

# 373
  • Яко в Матрицата...

# 374
Много сладки бе Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт