Отговори
# 420
Стархотни снимки.Ех, това да даваха в сериала, не 3 милиона, ами 10 щяха да гледат.

# 421
Не ми се занимава да правя колаж, кога Афра изглежда по-щастлива, дали когато е с приятелките на почивка или с Мерт. Сами си го направете, като отидете в Инстаграма ѝ. 😂😌
Фотографът страхотна работа е свършил, дано да видим и него от другата страна на камерата скоро🧿

# 422
  • София
Пупупу, много щастлива Афра.

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

Кой писа вчера за приятелските прегръдки JoyJoyJoy

# 423
Мистери- Аз 😂😁

# 424
Ауу, какви хубави неща сте качили ❤
Солотата режат ли вени?

# 425
  • София

Вярно ли, друг имах предвид, ама то няма и да разбере JoyJoyJoy

# 426
Липсва  ли ти, Мистери? Искаш ли да ти отговоря.🧄

# 427

Вярно ли, друг имах предвид, ама то няма и да разбере JoyJoyJoy

Ох чакай аз разбрах друго 😂😂😂
Не съм аз значи

# 428
Много ме боли за нашите. И все мисля, мисля, как се стигна до тая нелепа ситуация. Досега се казва, че са разведени, но ретроспекция от развод няма. Абедин все гузен ходи. Суна се чувства задължена на Синан (или уплашена от него). Халис май след сватбата си се промени, не се меси в делата на семейството (сега пък го и няма). Ами ако няма развод. Синан се ожени набързо, без изследвания, без снимки, без изчакване за определяне на ден от общината. Т.е. служителите не са проверили за пречки (на втората сватба на СейФер, служителката каза "няма пречки за брака"). Ако Халис не е разрешил развода и е направил нещо. Той погреба сина си, а после се оказа жив.

# 429
Прекрасна Афра

# 430
Гледам снимките ,усмихвам се и си мисля колко е специално това чувство да се радваш,да тъгуваш за някой напълно непознат,който същестевременно е влязъл в ежедневието ти,предизвикал е толкова различни емоции с таланта си да разказва художествена история.Афра и Мерт са различни от масата на тяхната възраст,обрани,уважителни,целеустремени,
радващи се на обикновените неща.Поне дотолкова са ни допуснали до вътрешният си свят.В Гърция е пълно с безлюдни островчета ,на които има само кози и един монах.Нямате представа какво е усещането вечер,пълната тишина,осеяно небе със звезди ,аха да ги докоснеш,аромата на море и природа.Подарили са си невероятно изживяване. Не ми е в характера да смесвам реала със серияла, но точно днес грам не ми пука какво ще покажат довечера,кой  булка,кой сват.

# 431
# 432
# 433
Добра вечер!
Акън- Сейран паралел Ферит- Дияр.
Не следват линията, но до края ще се гледат "гъджък въджък" и "локумчето".
Аз искам и Мемо.

# 434
Огън момче! ❤🔥 Красиво момче! ❤🔥

🪬🤍🧿

Общи условия

Активация на акаунт