Отговори
# 540
И аз да ги кача 🤍

# 541
МноУ яко - Сейран ще каже на Ферит: “Не се жени!” 🙄

НапраУ страхотнУ Joy

Аз ще ви кажа какво ще е. Някой подхвърля фраза, два тъжни погледа, после отиваме да искаме многострадалната Геновева. Пием солено кафе, подхвърляме си мръсни шегички насаме...
Къде да върна?
Недей моля ти се , с Дияр не искам да ги гледам тези шегички в коридора 😶

# 542
Нашето Ялъ, тази седмица в девета глуха! 🙄

# 543
  • София
Хахаха, ужас, аз като последната патица имам някаква надежда. Емрулах пише нарочно под големи профили. Сейран му казва на Ферит "Не се жени, аз ще се разведа". Така намеква под профила на Езел. Под профила на Елет пише, че Сейран ще отвлича Ферит.
Иначе си е писал, че Сейран казва на Ферит лице в лице и не е сън.
По принцип нямат много избор, но не им вярвам и все пак тъпата надежда умира последна.
Да Бел, другата ще е в десета, затова са тези спойлери.

# 544
Иде ми да си сипя.Каквото искат да дават само да ни спестят интимностите на Феро и тейзе.

# 545
Сикорски, едва ли ще пропусне Джурджу Grinning Ще ни даде всички подробности в близък план - торбички, бръчки, венци...

# 546
Афито! 👑 Тук сме бетон! 🧿

# 547
Еве,"многострадалната Геновева" е точно в десятката
На върха на езика ми беше....

# 548
Добре, че са те 🧿🧿🧿

# 549
Колко новини имало 😂
Браво  на Афрам почивката в Сими им се отразила хубаво

А аз цял ден се мъча да разбера сценария на Hudutsuz Sevda. Отказах се, много е объркващо 😂😂😂

Хайде да видим фрага, че ми стана интересно 👀👀👀👀

# 550
Добър вечер!  Heart
Албенка,Фи ,Честит Рожден Ден и на двете ви.Бъдете здрави и много,много щастливи   Kissing Heart
Ех че хубаво новинки имаме в темата.Вчера страхотни снимки от Афра ,а днес вече и отново са се последвали  нашите милички АфРамчета  Heart
Тоя Емрулах  все му се връзвам ,че ще се случи нещо хубаво ,а то на края пак излиза нещо разочароващо  в смисъл ,че няма и няма и няма СейФер та сега ще си запазя ентусиазма за след епизода в петък пък дано тоя път наистина на края да се случи нещо хубаво.  Hands Pray
Дано  и в трейлъра да има нещо обнадеждаващо ,че иначе ще търсим Ялъто съвсем на края на рейтиговата таблица .  Hands Pray   
Толкова ли е трудно за сценаристите ,продуцента и там още от който зависят тия неща, че никой не иска да гледа разделени СейФер,а още по-малко пък да  гледаме с трети лица и то да се целуват и обясняват в любов и колко са щастливи с тия третите. Angry  Thinking
Зрителите просто искат един нормален сценарий и едни СейФер които са заедно .Какво му е сложното и трудното на това да се напише ето такъв сценарий при условие ,че имат на свое разположение такива прекрасни актъори като Афра и Мерт ,а и всички останали  актъори от сериала.  Thinking

# 551
Моля за превод на фрага. Много объркан ми се видя. Абидин май нападна Ялъто.

# 552
# 553
Сигурно Рени ще го преведе.

Аууу Феро милия като препикано мушкато на "искането". Тц тц тц, защо си го причинява това дете? Кака много щастлива хахаха, но в хана гледаше като отровна гъба Stuck Out Tongue Winking Eye

Гюлгюн удари дъното Head Band

# 554
Аз нищо не разбрах,годеж е имало,манго бесен а тая пача го следи Ферит,но като не знам турски,картинки гледам...

Общи условия

Активация на акаунт