Отговори
# 525
Благодаря на всички за прекрасните новини!!
Честит рожден ден на нашите рожденички:cake:CocktailBalloon
Здраве и благословение за Вас,момичета и за Вашите любими хора

# 526
Значи Феро и червен гердан ще направи на Сейран! ❤🔥

Емрето има сет в Ялъто! ✌🏻

https://x.com/yalicapkinieng/status/1843616938985181246?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 15:35 от BELL-

# 527
Не мога да ви изчета.Цял ден бях заета вчера,че и днес..

Честит Рожден Ден на Фи и Албена,пожелавам ви да сте от бога благословени и от любов окрилени Heart

Пу,пу,пу на нашите Афрамчета,направиха деня ми щастлив.Бях решила да не гледам серията в петък,но след тези страхотни новини,вчера и днес,ще си представям че е Сейран а не тетка Joy
Нямам нито бонджуци,нито чесън,но стискам палци и им давам цялата си любов на Афи и Мерт Heart И се моля тати от Америка да е дошъл да дава щерката..
Пу,пу,пу,а дано Heart Heart Heart

# 528
Честито на Албена и Фи!Бъдете здрави момичета и сбъдвайте!🍀🍀

Каква е логиката Ферит да казва на Сейран,че е изпълнил квотата си за брак и че е искал деца само от Сейран.Винаги.И после да предлага на  някаква друга….при положение,че развод със Сейран НЯМА….Странно?

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 16:26 от Melody19

# 529
Честит празник на рожденничките !
 Пожелавам ви здраве , късмет , любов и само добри хора  да ви придружават по пътя !

# 530
# 531
Нали ни лъжат, че ще е годеж, а сега е писал брак. Разликата е огромна. И толкова сълзи...

Хей, да не би да се окаже, че Ферит и Сейран не са разведени, а са в БРАК. Тези сълзи да не са на Дияр и Синан. Ах, мечти, мечти...

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 18:19 от ani.zaiche

# 532
  • Яко в Матрицата...
МноУ яко - Сейран ще каже на Ферит: “Не се жени!” 🙄

# 533
  • София
Емрулах и спойлери започна да пише. Сейран щяла да отвлече Ферит. Дано пак не лъже, но пък до къде стигнаха....

# 534
Ще се направя на забравила, че Сейран един епизод по-рано се омъжи по собствено усмотрение (а преди това сама предложи брак).🤡

# 535
То това предложение на Сейран бе по погрешка, сънувала и се объркала.

# 536
МноУ яко - Сейран ще каже на Ферит: “Не се жени!” 🙄

НапраУ страхотнУ Joy

Аз ще ви кажа какво ще е. Някой подхвърля фраза, два тъжни погледа, после отиваме да искаме многострадалната Геновева. Пием солено кафе, подхвърляме си мръсни шегички насаме...
Къде да върна?

# 537
Ееее,тъкмо бях на крилете на
любовта,решила да гледам...и айде пак се забих У земята.А Абсун и те ко реват?
Аман вече..

# 538
Момичета,струва ми се,че не само брак ами и годеж няма да има в следващата серия.Язък за прическата на леля.Сега ще ви кажа защо смятам така.В петък има мач.Масово феновете коментират,че ще си гледат мача,а не годежа на Ферит и леля.Това трябва да е "стреснало" продукцията ако наистина държат на рейтинга.Смятайте колко надолу ще падне.Това естествено не е радостно,защото отново ще гледаме някаква скука и пълнежи.Най вероятно ще заложат на психопатията на Синан и разкриването произхода на Абидин.Усилено се говори,че Четин Текиндор се завръща.Дали е вярно,никой не знае.Всички говорят,че се е отказал защото не е харесал сценария,но аз не мисля така.Още след сезон 1 се говореше,че той няма да участва в целия втори сезон заради възрастта му и здравословно състояние.Всички забелязахме как трепери.Въпреки всичко,човека устоя за което му се покланям.Истински професионалист.Все пак има една отворена вратичка за него и споменаването на Кязъм за Швеция беше като спойлер,че все пак ще се завърне на екран.Дано всичко със здравето му да е наред.Ако наистина се завърне се надявам да е в средата на годежа и той да го провали,като разкаже,че е наел леля да се "погрижи" за внука му и това е негов план,но тя се е възползвала от това.Очаквам това да стане и в края на епизода за да ни държат в напрежение до следващия и да ни накарат отново да гледаме.Ще видим.Дано,все пак Онур да си е взел поука от последния си опит и да постъпи както в сезон 2 с Ходри мейдън.

# 539
Хайде пак нашите агънца за оправяне на настроението :heart
https://www.instagram.com/p/DA3X3g6oWGX/?igsh=OHhhdXR1dXZuaXY1:https://

Общи условия

Активация на акаунт