Отговори
# 510
Против зло око от недоброжелатели 🧿

# 511
Направо с молитва против зли очи и вещици 🧿   

Чок якънда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 512
Момичета,сигурни ли сте, че  сте сложили достатъчно чесън?!Все пак започнахме седмицата в добро настроение.

# 513
Завистта е много лошо нещо, понеже не стана така както някои искаха и започнаха да говорят глупостите си, като не виждаха Мерт и Афра един до друг по сетовете бяха разделени, когато ги виждаме заедно е ПР, няма угодия за някои хора, винаги ще има такива които ще си изливат отровата.

# 514
Честит рожден ден Албена и  Фи Бъдете здрави и щастливи

# 515
Носят сееее....Чесън и бонджуци 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄 ....И Афрамската любов ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 516
Игнорирайте,🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄

# 517
Да са живи и здрави празнуващите💗💗

За Мерт и Афра... До следващия път 😂💗

Да сложа и аз малко оченца

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Вече май с морска сол и тамян трябва да действаме 😂😂😂😂

# 518
Да JoyJoy трябва да се сменят постоянно

Избавлението ни ще дойде от кома и годеж Нямаме друг шанс JoyJoyJoy

# 519
Да са живи и здрави празнуващите💗💗

За Мерт и Афра... До следващия път 😂💗

Да сложа и аз малко оченца

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Вече май с морска сол и тамян трябва да действаме 😂😂😂😂

Вече трябва да им слагаме кръг от сол и да ги сложим вътре да ги предпазим от зли сили

# 520
Какво ли снимат днес? За годежа надлежно ни информираха да сме подтотвени,ама днес мъгла.

# 521
Хубав ден е днес! Слънцето грее, нашите ни зарадваха за пореден ден! ❤🔥 #АфРам! 🤍🧿🪬🧄🍀
 Гришо победи, сега и Джокович ще победи! Само солотата не млъкват, ама вече не ми пука, да си лаят, не ми пречат! 🤣😂
Зеленоокият чичо-Татко вече е в Истанбул! Скоро може и да се случи това от снимката Евче!🙏🤲🏻

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 14:32 от BELL-

# 522
  • София
Бонджуци, чесън (с двойно действие - против уроки и вампирки), червен конец, сребърен кръст и светена вода Nature Sweat DropsNature Sweat DropsNature Sweat Drops

# 523
Новините са много хубави.Дано и в сериала ни зарадват.Знаете,че следя още една двойка.Там нещата са наистина много по-красиви и романтични отколкото бяха в сериала.Това момче,което твърдеше,че е много "сериозен и не се усмихва,когато работи" да го видите как само сияе и непрекъснато се смее с любимата си,а вече изминаха 3 одини и повече след финала.Те са доказателство,че не всичко,което се случва на снимачната площадка е временно или ПР.Дано и Мерт и Афра да са така след Рибарчето.

# 524
  • Пловдив
Здравейте, сладурки!:heart:
Какви прекрасни новини и снимки сте донесли:heart:, за което сърдечно благодаря!:hibiscus:
След последната серия или по точно след последните кадри и фрагмана настроението и желанието ми за гледане и коментиране почти изчезна, но след   вчерашните публикации на Афито и днешното последнане на двамата отново съм във форма и в очакване на положително развитие в сериала и в реала.
Относно солотата и основния дразнител в темата ще кажа само, че "зависта и злобата нямат почивен ден"Rage
MysteryG,  благодаря за темата:hibiscus:
Честит празник на рожденничките!
Бъдете здрави, щастливи и Благословени!

Общи условия

Активация на акаунт