Отговори
# 645
Ние сме много добри приятели, не се забравихме, всичко беше супер, но се разведохме просто така.Нямаше причина Трябваше в този момент, защото бях болна GrinGrinGrin

Албена и да има запознанство , няма да  разберем  Grinning Всички показват само това , което трябва да видим

# 646
Момичета Kissing Heart

Кате, към теб имам молба, но може да се включат и други момичета, които имат нужните знания Heart
Снощи четох този туит, ще сложа отдолу линка, че превода е леко кофти

Не разбирам защо накараха Сейран да говори с пълни със сълзи очи. Отдавна е започнала да изпитва психологическо насилие и затова е избрала Ферит, за да говори за това.  По очите й личи, че крещи за помощ, но за съжаление, този вик няма да се чуе. Режисьорът всъщност е заснел много добре тази сцена. Много успешно са предали чувствата на Сейран. Тя има проблем и сякаш се опитва да го обясни на човека, който я познава по очите. В епизода ще го дадат по-добре. Зрителите ще разберат по-добре.

https://x.com/busralmilak/status/1843730456384061668?t=M2N39waqC … oTpREqZu6MjA&s=19

Не спирам да мисля за напрегнатата и изплашена Сейран. Може ли това ли е причината, такава ли е реакцията?

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 10:55 от Еванджелин

# 647
Асена,много добре си го казала,но според мен не това е замисъла на сценаристите.Преди да започне сезона ни уведомиха,че това ще бъде съвършено нова история.Г-жа Бонче може би реши,че ще покаже "способностите" си и ще развие нейна си история без да се съобразява със старата.Това е моето обяснение за нелепицата която гледаме в момента.Не съм сигурна даже,че е изгледала внимателно сезоните.Директно бяха вкарани една орда нови персонажи за да се развиват техните "драми".Но след "нелепия" опит и отлива на зрители,които си искат старата история и по-точно "магията" Сейфер,г-жа Бонче,подобно на г-жа Лейля се обърка съвсем.Това наложи и орда от сценаристи,които не зная колко от тях са запознати основно с двата сезона.Този път не могат да извикат и Гюнгер на помощ.От серия на серия се заплитат като "патета в кълчища".Отделно,че не могат да напишат един свестен диалог,та що годе зрителя да разбере за какво иде реч.И понеже от серия на серия рейтингите падат,а това означава разходи и съмнителни приходи решиха да правят някакви нескопосани паралели със сезон 1.И това не им се получи.Решиха да изкарат Абидин Корхан за да привлекат все пак някакво внимание,но го направиха толкова смешно и нелепо,че на зрителя изобщо не му запука за произхода му.Освен това толкова обезличиха Абсун,че от новата орда не им остава екранно време да развиват и техните образи.Кайсун във втори сезон бяха повече развивани и интересни.Абсун в момента стоят като кръпка към сериала.Да не отминаваме и новата Асуман/Серпил/,чиято роля е абсолютно безмислена.Не мога да разбера и каква роля изпълняват Бетюл и майка и в цялата картинка.Най-смешното и нелепо в трейлъра бяха думите на Сейран,че тя и Ферит освен мъж и жена са били и най-добри приятели.Никога не са били такива.Те бяха "пожара",бяха "страстта",бяха "бурята" един за друг,но никога не бяха "приятели".Винаги се обичаха като мъж и жена,а не като приятели.Най-добър приятел (или близък приятел) – човек, с когото някой има изключително силна приятелска връзка, с когото може да споделя всичко.Те споделяха легло,дни,любов,но никога не си споделяха всичко,напротив криеха един от друг и се лъжеха един друг.Ако освен любовници бяха и приятели нямаше да се стига до положение на раздяла.Жалко е,че сценаристите дори и това не са разбрали.Нямам думи просто за тях.
За този анализ и прочит Мими,имаш моите аплодисменти.Точно изрази моите мисли и точно заради всички нелепици,ще си гледам стари клипчета и ще ви чета,засега.Дано скоро съберат Сейфер Heart

# 648
  • София
Еве, аз още снощи писах, след като гледах по-подробно фрага със слушалки - Сейран е много изплашена в тази сцена, не само очите, гласът й трепери. Какво да му каже, опитва се с това за най-добрия приятел сякаш той да усети страха й, нали я познава много добре.
Според мен това е преди финалната сцена, Ферит ще я отпрати и ще отиде да се сгодява, а Синан ще я причака и ще й направи нещо.

# 649
Момичета Kissing Heart

Кате, към теб имам молба, но може да се включат и други момичета, които имат нужните знания Heart
Снощи четох този туит, ще сложа отдолу линка, че превода е леко кофти

Емоцията от гледането да се чете като емоцията на Сейран Heart

https://x.com/busralmilak/status/1843730456384061668?t=M2N39waqC … oTpREqZu6MjA&s=19

Не спирам да мисля за напрегнатата и изплашена Сейран. Може ли това ли е причината, такава ли е реакцията?

Всекиму въображението е различно, но ако свържем репликите от предния епизод "за прочитане на мисли",  може да е причина, Сейран разчита Ферит "да определи състоянието й, да й прочете мислите. Може даже тогава да са думите му "ако онова момче разстрои Сейран...", след като тя му говореше, че не са били само мъж и жена, но и приятели....

# 650
На годежа са през деня , вижда се дневната светлина.
А Ферит е на терасата с костюма и пуска сълзи.Отдлено с мама не знам кога си говорят.Много е разхвърляно.
Според мен се вижда с нея преди годежа , нещо става и годежа не се състои , на следващия ден тя пак отива до него и директно му казва да не се жени .. интересна ми е последователността.
Аз най-вероятно ще гледам, знам че пишат много глупости , но живея за сцените между тях и за момента в който ще се сближат.
Очаквам в следващите епизоди целувка от Сейран , неочаквана .. точно като преди халвета.

# 651
Понки, благодаря Heart Малко си редактирах поста, сложих точния превод, че се губят важни неща при автоматичния.

# 652
Понки, благодаря Heart Малко си редактирах поста, сложих точния превод, че се губят важни неща при автоматичния.

Прочетох го пак, звучи достоверно предвид емоцията, с която Сейран говори на Ферит.
Ще видим дали "опасенията"- мислите на Ферит ще са след този разговор или преди това.

Книгата на Афра.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 11:19 от Ponky

# 653
На стоп кадър разгледах ръцете на Ферит с годежния пръстен.Няма халка.И защо този пръстен е в ръцете му,а не на ръката на Диярията?Вижда се,че той е облекчен,върти пръстена и като че ли не знае какво да прави с него.Годежа е през деня,това поне се вижда,възможно ли е паралел с 1-ви сезон,когато бяха в ресторанта да уговарят сватбата със Пелин и Зерин и му се обади Шефика,тук на годежа да му съобщят,че Синан е разбил ателието и той да хукне натам преди да се е сгодил,както хукна от масата в ресторанта?Когато е отишъл в ателието и го е видял,да се е притеснил,че този може да навреди и на Сейран?Годежа е пропаднал,леля и деде остават силно разочаровани,както Пелин и Зерин и деде си прибира Диярията и се изнасят вкупом от Истанбул,защото имаше и такъв спойлер.До тук със "сагата" за Диярията.От там нататък започва "спасението" на Сейран от психото.

# 654
Аз пак съм оптимистка след фрага. 😄 Даже смятам, че както казва Еве, скоро ще направят и Бамбито. 😜

# 655
В защита на тезата ми за кома….Дияр продължава да ми прилича на медицинска сестра,която маниакално преследва Ферит и изисква брак,деца и поставя ултиматуми и точно,защото Ферит е безпомощен в момента тя издевателства върху него…..При това положение очаквам Сейран да се намеси.
И ателието ми прилича все повече на болнична стая за психотерапия.
За разлика от Пелин в първи и втори сезон,която подмолно и глупаво се опитваше да манипулира Ферит,тази щото е с повече опит тропа с крак….И на двете не им стана ясно,че когато един мъж обича една жена…..както в случая Ферит Сейран…..тези им действия ще се окажат Неуспешени….
Когато във фрага Кака се появява на прага на ателието и чува какво казва Сейран на Ферит погледа й говори точно за злобата,която изпитва към Сейран…Защо ли?

# 656

Тук и Софи Маринова ще се обърка кой какъв е на другия, какво остава до нас с тривиалните семейни връзки. Simple Smile

# 657

Тук и Софи Маринова ще се обърка кой какъв е на другия, какво остава до нас с тривиалните семейни връзки. Simple Smile
"Демократично" семейство.Пък и нека видят сватовете с какъв голям род се сродяват.

# 658
Чакай да сложим и хубавица Гица, бе Stuck Out Tongue Winking Eye Дето викат туркините, очите й вече са на гърба от операции Smiling Imp

А това е за оправяне не вкуса Heart

https://x.com/miklsaplxk/status/1694014143597011198?t=95ZYTGrZzo84XbQLSLFeqA&s=19

# 659
Пелин от преди ми е противна, сега хептен 🤦😂

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 16:39 от Hurricane~

Общи условия

Активация на акаунт