скрити оферти на мобилните оператори

• 2 116
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, така като ми предстои приключване на договора ми с А1 бих искала да разбера какви оферти на вас са ви предлагали за нови потребители на другите мобилни оператори - виваком и йетел, за номера и тв и нет вкъщи. В момента съм на доста високи планове общо плащам над 70лв, дали има планове вече които да са под 30 лв за номер? отидох във виваком, но ми предлагат над 35 лв неограничена скорост, което ми е много за номер

# 1
  • SF
Много са им поскъпнали офертите. Вече всичко е неограничено - разговори, мегабайти, по 300+ канала за телевизия и офертите им звучат точно така - 60-70 лева месечно, ако сте с договори.

# 2
Наскоро бях пред същата дилема и ходих за оферти при всички конкуренти.  Нищо под 30 лв няма.
Останах си на А1 защото тяхната оферта в крайна сметка беше най-ниска.
Има такава неприятна тенденция и според мен, всички от този бранш са се договорили.
Условията и цените са почти еднакви навсякъде.

# 3
Имам предплатена карта към Виваком от 2 години и наскоро ми се обаждаха, да ми предложат някакъв план за около 15 лева. Ползвам картата за друга цел и не проявих интерес, не се заслушах в офертата.
Дъщеря ми беше към Йетел и си прехвърли телефона в нашата група. Преди прехвърлянето се скъсаха да й предлагат изгодни оферти, за да я задържат, че договорът й беше изтекъл и се усетиха, че ще им избяга. Все повече намаляваха цента.

# 4
  • SF
И ако беше проявила интерес, щеше да се окаже, че 15 лева е, без да включва нищо от неограничените предложения или 15 лева е за първите 3 месеца, след което става 50 лева.

# 5
Ами човек не трябва да дреме и да оставя да го омайват. Трябва да задава конкретни въпроси за офертата.
Всичките имат варианти, но първо гледат да хванат на по-високи цени. Нашите в групата са с много по-изгодни цени.

Аз бих изчакала да ми изтече договора, те сами ще започнат да се натискат и да предлагат.  На другите мобилни бих казвала, че обмислям прехвърляне на номер. Ако не ми хареса офертата, ще си го кажа, че не ми предлагат нищо по-изгодно.  В такава ситуация, те започват да предлагат и други варианти. Имат право , но първо гледат да пробутат най-скъпите, че са на процент, мисля.

# 6
Аз имам неограничени мегабайти, неограничени минути (за двугодишен договор), 200 минути към ЕС, отделно роуминг и последната ми сметка е 29,77 лв с включен ДДС. Без ДДС е малко под 25 лева. Това е към А1. Не знам какви са тия 70 лева, които плащате.

# 7
  • SF
С ДДС, плюс интернет за дома и телевизия.
Даже не стигат, ама Айде, нека да е нещо средно.

# 8
Пробвайте с блъф. Майка ми е към йеттел. Свършваше ѝ договора, отидохме двете заедно (защото тя много не мисли какво ѝ предлагат и слага подписа и изведнъж се оказва с набутани хиляди услуги за стотици левове). Предложиха ѝ нов договор на двойна цена и я увещаваха как получава най-доброто на преференциална цена, защото е дългогодишен клиент. Естествено не се съгласихме и отговорът им беше, че в момента са такива цените и няма как да падне на по- ниска цена. Контрирах ги, че в съседното помещение на тяхното (Виваком) предлагат двойно повече за същата цена като на стария договор 😃 и директно там отиваме, защото не ни устройва. И знаете ли как рязко смениха тона и решиха, че “ще измислят нещо”. И накрая подписа договор на същата цена със същите условия както си е била досега.
Не гарантирам, че ще стане, но опитайте, искайте нещо, което ви устройва, даже в няколко различни офиса на оператора.

# 9
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има вариант да се подпише на по-тънка цена за мобилен номер, но не е за подценяване факта какво искате, като минути и МВ. На дъщеря ми плана стана 41лв.,което за мен е много. Пообиколих няколко офиса и все ми предлага ха цена око 38-40лв.Една сутрин се събудих с гениалната идея да кажа, че плана е за пенсионер и хоп веднага получих оферта за 17лв.400мин.и 400МВ.Следващия план беше неогр. мин. и 1000МВ за 22лв.и съответно подписах този план, като идеята ми е да купувам допълнителен пакет МВ. Значи можело от 41лв.да сляза на 22лв.?Много са нагли.

# 10
Ако дъщеря ти има навика да рови в нета през телефона, пакетите ще ти излязат през носа. Много бързо се изчерпват. Ако го ползва само за справки от време на време, ще стигнат. Но гледа ли клипчета, телевизия, изчерпва много бързо. Рекламите също изчерпват много бързо.

# 11
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако дъщеря ти има навика да рови в нета през телефона, пакетите ще ти излязат през носа. Много бързо се изчерпват. Ако го ползва само за справки от време на време, ще стигнат. Но гледа ли клипчета, телевизия, изчерпва много бързо. Рекламите също изчерпват много бързо.
Много добре мина първия месец на новия план-доволна съм. От 3000 МВ е изразходила едва 800.Как става този номер-незнам. Бях се настроила да и купувам допълнително МВ, но се оказа не нужно. На 2-3 пъти имаше късмет с играта на Йетел и получаваше МВ подарък. Значи можело. 😁😁😁Даже ме изненадаха, като ми върнаха едната предплатена такса. Бях се настроила да вдигам панаири, че обичат да забравят.

# 12
Здрасти отново,понеже на едно друго място питах това,но явно не искаха да повярват на това което им написах,наложи се да спра да ползвам виваком ,защото почнаха да се правят на интересни,имах минути оставащи от едно зареждани но нямах баланс,съответно не можех да ползвам минутите,зареждам баланс и след 4 дни пак не мога да ги ползвам,вместо да ми взимат само от минутите те нарочно ми режеха баланса за да зареждам постоянно ,така имам предплатена карта на йеттел на сайта където са предплатените оферти,има една за ако презаредиш за 15 лева получваш неогранични минути за 25 дни и 30 гб моб нет,моята йеттел карта не я бях ползвал доста месеци,заредих в нея 22 лева,за да може оттам да заредя този 15лв пакет,но нито през приложението не стана ,нито през телфона менюто *123#,накрая като не видях нормален начин да ползвам този пакет,избрах от специалните предложения , за 11 лева само 700 минути без нет,с едни които писах по проблема,ми казват че нямало такъв план ама там го има,те твърдят че имало някакъв за 29 лева  който пък аз не намирам,може ли някакво смислено обяснение от който разбира блаогдаря !

Общи условия

Активация на акаунт