Лотария "Зелена карта" 2026

• 52 841
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
Абе, като гледам, тук сме не повече от 10 човека. Grinning

# 706
  • Варна
Абе, като гледам, тук сме не повече от 10 човека. Grinning

Едни и същи се въртим, аз щях да пускам сега за трета поредна година, но да. Не съм се отказал де.

# 707
Аз пускам за приблизително двадесета поредна... Simple Smile

# 708
  • София, България
Уж Тръмп не е въздесъщ и не може да се бори със закона, но ето на, че все още няма изтеглени от предната или стартирана нова лотария, откакто застъпи на власт. Има повече сила, отколкото му се полага и си личи. Това, което чакам аз да видя е януари 2029-та година как ще гласуват там на новите президентски избори, защото няма да се учудя той пак да е кандидатиран.
Доста от гласоподавателите са гласували за Тръм не, защото го подкрепят, а защото не подкрепят Камала.
Доста от тях сега съжаляват, но има и доста откровени МАГА фенове. Не знам какво ще излезе в последствие.

Аз имах огромно желание за САЩ. Най-добрият ми приятел е там и е гражданин вече от толкова години. Има наистина много възможности стига да не те мързи, но нямам грам желание да съм в Америката на Тръмп.
Ако нещо стане случайно и пуснат лотарията мисля, че ще пропусна. Азия вече ми изглежда по-привлекателна на този етап.

# 709
tissi, твоят приятел, щом сте толкова близки, дали няма как да ти намери работа там? Много по-добре ще е, отколкото да разчиташ на Лотарията.
Не знам как стоят нещата към момента, но на моя позната преди доста години именно роднини ѝ предоставиха точно тази възможност - намериха някаква връзка за работна позиция, с H1B Visa. Тя сега вече е с гражданство, де. Но може би в момента е по-трудно да намериш нещо ей-така.

# 710
В момента и с Н-1В визите е много сложно след промените в тази система. Миналата година въведоха нова такса от 100 хиляди долара на кандидат, които работодателят трябва да плати, за да му извади такава работна виза. В някои щати е блокирана от местни съдии, но доколкото разбирам, не е блокирана на национално ниво.  Та този приятел освен много добър ще трябва и да е много богат.

# 711
Това, което чакам аз да видя е януари 2029-та година как ще гласуват там на новите президентски избори, защото няма да се учудя той пак да е кандидатиран.

Напомням, че в предизборната кампания той направи заявка дори да няма повече избори.... ако доживее дотогава, разбира се.

https://www.reuters.com/world/us/trump-tells-christians-they-won … ction-2024-07-27/

За мен беше шокиращо колко български имигранти с двойно гражданство налапаха кукичката и гласуваха за него против собствения си интерес. Сега сигурно съжалиха като видяха как им се отразява. Aко прокара тази глупава идея за денатурализацията, тогава нашенци съвсем ще цъфнат и вържат.

# 712
  • Down south
Днес е празник.
Happy 4th of July на всички!
И на тези, които са в САЩ и празнуват годишнината, и на тези които имат желание да бъдат в САЩ и да празнуват следващите.

# 713

Общи условия

Активация на акаунт