Лотария "Зелена карта" 2026

• 55 889
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Това са със таксата от 1 долар трябваше да стартира още с ДВ 2026, но тя остана на пауза.
Личното ми мнение е, че и тази година лотария няма да има, а докога ще е на пауза зависи от настоящите управляващи. Тъй като на тях им остават 2 години, допускам, че до 2028 лотария няма да има, след това каквото сабя покаже.

Иначе програмната не е отменена изцяло, това не става лесно има си законови механизми.

101% Няма да има лотария. По вероятно е някой от чата да спечели от тотото!

# 721
  • 2860 км северно от Екватора
Да, с новите реформи от 25 август, вече е на 100%.

Много хора ще бъдат засегнати.

# 722
Политиката на тези МАГА е ясна, удряне не само на нелегалната имиграция, но и на легалната, тотална изолация на САЩ. Последиците ще се видят в бъдеще и те ще бъдат дългосрочни. Такъв удар върху САЩ никога не е имало.

Но в крайна сметка, това искаха и ще си носят последствията. В САЩ няма да ми стъпи крака докато този жълт павиян и клуните му са на власт.

# 723
Политиката на тези МАГА е ясна, удряне не само на нелегалната имиграция, но и на легалната, тотална изолация на САЩ. Последиците ще се видят в бъдеще и те ще бъдат дългосрочни. Такъв удар върху САЩ никога не е имало.

Но в крайна сметка, това искаха и ще си носят последствията. В САЩ няма да ми стъпи крака докато този жълт павиян и клуните му са на власт.
Тъкмо се подготвяха мероприятия по-посрещането на Scott, и к’во стана, той се врътна кАт млада булка, и виж ти нямало да идва.

# 724
Аз не знам защо е тази фиксация в имиграционна политика. Всичката Мара втасала, лотарията им зор.

Но, да. Отпада.

# 725

Тъкмо се подготвяха мероприятия по-посрещането на Scott, и к’во стана, той се врътна кАт млада булка, и виж ти нямало да идва.

Айде не ми давай квалификации ако обичаш. Това че меото мнение е съвпада с твоето не означава да си показваш селките мероприятия по моето псорещане кАт загащен до пъпа селянин.

# 726
Аз не знам защо е тази фиксация в имиграционна политика. Всичката Мара втасала, лотарията им зор.

Защото се превръщат във фашистки режим и за жалост това е част от идеологията на МАГА. САЩ днес са идеологически неразпознаваеми спрямо САЩ, каквито бяха, когато заминах навремето. Болно ми е, но е факт. Всеки авторитарен режим има нужда да демонизира някакъв въображаем враг, който е различен и "не е като нас" и е причината за всичките ни проблеми.

Да видим как ще протекат изборите наесен. Америка се намира в момента на кръстопът и е пред цивилизационен избор за това какво бъдеще желае за себе си.

# 727

Айде не ми давай квалификации ако обичаш. Това че меото мнение е съвпада с твоето не означава да си показваш селките мероприятия по моето псорещане кАт загащен до пъпа селянин.
Загащените до пъпа селяни, агне щяха да приготвят в твоя чест на моравата на Белият дом, но всеки сам си прЕценЯ!

# 728
FB-то, а ти защо злорадстваш, че в момента определени хора са поставени в неизгодна позиция?

# 729
Сетих се за онзи виц за казана с Българите в ада.

# 730
FB-то, а ти защо злорадстваш, че в момента определени хора са поставени в неизгодна позиция?
Гърненце, честно казано не злорадствам защото чисто и просто, не ми дреме, кой и как е решил да идва в САЩ!

# 731
А тогава защо участвате в тази тема като не ви дреме?

# 732
Здравейте,

Имам въпрос - дали в групата на изтеглените българи за DV2026, има и други българи, освен мен, които са участвали в делото Medani vs Trump? И дали имат желание да се свържат с мен, да обменим информация?Blush
За протокола, интервюто ми беше април месец, но получих 221g заради паузата, и реших да се включа в общия иск.

# 733
А, какво стана с това дело наистина? Това да не е заради плановете на Тръмп и Милър да намалят законната имиграция в САЩ с 50% до края на 2028?

# 734
Делото е насочено точно за паузата, която наложиха на издаването на визите. Може да напишете Medani vs Trump, и ще видите по-подробно. Делото е успешно, и това е ъпдейт от днес в сайта на us visa news

Ако има други, бих се радвала да разменим контакт. Много съм оптимистична, дано започнат да издават визи вече:confused:

Общи условия

Активация на акаунт