БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Тази Вероника не знам с какво компенсира, защото в лицето ми е alien. Дори за любовница изглежда безсолна..

# 661
Е сега някой трябва да се появи и обясни, че това за Вероника са съчинения по картинка и ние не сме й в къщата да знаем, както често се натяква относно Атанаска и Даниел. И според мен Вероника си е хванала заможен любовник, момичето си е лисичка,както Даниела, Наска и тн. За мен е доста глупавичка, затова не предричам големи успехи за нея, външно е доста зле дори след подобренията. Великият й бизнес да надува балони за джендър ривийл партита със сигурност не я изпратил в Дубай. И нея я тресе манията да е известна. Тя беше тази дето си търси жилище под наем, голяма баровка наистина. Относно Даниел и благотворителност, той и майка си ще продаде да е известен, така че смятам, че ако правеше нещо щеше да го е показал.

# 662
Вероника преживя някаква драма. Илиян я беше изпратил сама на летището и тя летя за Бали. Явно се лекуват като в Яж, моли се и обичай. Може би малко след това, тя обяви раздялата им.

Мен ме дразни факта, че 16-18 годишни имат за идол жени като Вероника и Даниела. Как да обясниш на една тинейджърка, че да си жена не значи да си материална, че можеш да си амбициозна и амбицията ти да не се изчерпва с това да забиеш богат мъж.

# 663

Прави,ама и го казват Grinning

# 664
  • на пистата
че това за Вероника са съчинения по картинка
Ми тя картинката си е ясна.С тази си работа ще види почивка до Дубай и такива екстри..през крив макарон.А възможно ли е да са ползвали само басейна на скъпия хотел?Да не са отседнали там.

Jules,виждам все повече момичета на 16-18г(малкия ми син е на 17 а големия на 25г)за които не са важни парите,колите и подаръците.Нормални деца,нищо "чалгаджийско" в тях.Има надежда!

# 665

Прави,ама и го казват Grinning

Когато правиш дарение и го обявиш публично , не е дарение , а PR.
Това са стратегии, които PR на политици и бизнесмени правят. Но хората масово са невежи за неща с които не работят, не виждат и не чуват!

# 666
  • София
На Даяна благотворителността не е ли била публична? Grinning

# 667

Принцеса Даяна е била преследвана и постоянно снимана. Много папараци са станали богати.

А нашите родни инстаграмъри ако сами не се покажат никои няма да пита за тях и никои да ги знае. Вие знаете ли Бачорски преди 5г, аз го познавам от 2016 от една редакторка на Хелоу списанието, после от fashion week sofia  в Маринелата , някои да го знае без да се е бутал, а Атанаска от когя я знаем, а Вероника я знаем от нея и така. Общо взето Даниел се бута здраво и всички покрай него. Ако утре спрат да се публикуват и рекламират , познайте за колко време ще бъдат забравени. Да не забравяме, че сами си направиха реалити. Дори не се е появил някои които да иска да го излъчи. Те сами. Не отричам постиженията им, но не всеки ще предложи личният си живот и семейството си за популярност и разпознаваемост, последователи и лайкове.

# 668
Но като гледам как я снима Наска чак аз се дразня. Представям си какво е да живееш с такъв човек и всеки ден да ти навира камерата в лицето.

# 669
Ма тя е същата, иска внимание
Големия и проблем е, че Даниел снима всичко - и гащи и бивши
Което и докара много негативи

Иначе вчера са били фамилно на цирк, с Емели, да не каже някой, че е стояло детето вързано вкъщи Wink

# 670
  • София-Лагера
Не можеш да сравниш принцеса Даяна,с нашите герои.
Това е смешно.

# 671
  • София
Обясни го на Kristti не на мен. Аз се смея Grinning

# 672
Ма тя е същата, иска внимание
Големия и проблем е, че Даниел снима всичко - и гащи и бивши
Което и докара много негативи

Иначе вчера са били фамилно на цирк, с Емели, да не каже някой, че е стояло детето вързано вкъщи Wink

Обаче са я взели нарочно, за да изяде Наска захарния памук на Емели 🤣🤣🤣

# 673
Ако не кажат, че правят благотворителност значи не правят нищо такова. Ако пък покажат не е благотворителност, а ПР. Е .. айде стига. Даниел точно участва в такива каузи и дайте поне за тези неща да не го хейтим..
За мен Вероника е симпатично момиче и не знам как се сдуши с тая Даниела ..
И на мен ми мина през ум да са ползвали само басейна на този скъп хотел .. не знам .. ако имаше друг мъж по-скоро щеше да замълчи, отколкото да коментира, че й трябва някакво време ..

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 10:13 от krystall

# 674
На мен Даниела ми е по-симпатична от Вероника . 

Според мен е хубаво да казва в какви каузи участва , дава им гласност ,ако и десет човека дарят нещо или подкрепят пак е нещо .
Сравнението с Дияна е наистина нелепо

Общи условия

Активация на акаунт