Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 2 248
  • 60
  •   1
Отговори
  • Плевен/Телиш
Добре дошли на всички минали, настоящи и бъдещи булки в Тема 13!

ПОЛЕЗНО - всякаква информация, свързана с вашето тържество: ресторанти, хотели, диджеи, водещи, първи танц и много други идеи!
Скрит текст:
https://nmitev.com/blog/
https://www.weddingday.bg/
http://etmachibo.com/svatben-tanc/
http://djbedros.com/ - съвети за първи сватбен танц и др.
Създавайте безплатно дизайни за вашата сватба - покани, менюта, картички и др. -  https://www.canva.com/

Магазини за булчински рокли
Скрит текст:
Популярни магазини за булчински рокли:

СОФИЯ
Магазините се посещават с предварително записан час и до ДВАМА придружителя (COVID мерки). Пробите са безплатни, обикновено продължават 1 час.
Заплащат се в Сватбен център Младост, ако сте с предварително записан час - 30 лв, ако отидете на място без уговорка - не.
Заплащат се и в Si-selection Inspired - средно около 50 лв за рокля, зависи от цената на роклята.

Сватбен център Младост
Mille Bridal
Carrie Wedding
Cherie Cherie
Areti
The wedding residence
Si-selection inspired
Всичко за сватбата
Be queen
Atelie Ivoire
Paloma fashion
Alfa bride
Sarah Hirsch
Lovebirds
Mon Amour
Jollie
Милвана moments

ВАРНА
Alfa bride
Сватбен център
Афродита
Ателие Споза
Julia Kontogruni

АСЕНОВГРАД
Стоян Радичев
Берна мода
Версай
Александра
Христо Чучев

# 1
  • Melmak
Хайде успех на всички нови булки в темата!

# 2
Ех, че хубава тема! Моята сватба беше през 2023г., но се присъединявам тук, за да съпреживея отново емоцията от подготовката.

Пожелавам на всички бъдещи булки да реализираг сватбите на мечтите си!

# 3
Чудесна темичка☺️ Къде в София можем да намерим класически златни халки и къде могат да ми разпечатат тейбъл картички?

# 4
  • Melmak
Тайбъл картички в Мания принт, ако си направите сами дизайна и искате просто принтиране.

За обикновени златни халки - ювел, нашите са от там и златото не е безбожно скъпо.

# 5
Чудесна темичка☺️ Къде в София можем да намерим класически златни халки и къде могат да ми разпечатат тейбъл картички?

И нашите тейбъл картички бяха отпечатани и нарязани в Мания принт.
Купихме си класически златни халки от магазина за злато и часовници в началото на Пиротска (откъм джамията) на цена 2 пъти по-ниска от тези в моловете и по Витошка. Освен това имат всички размери и можете да пробвате на момета и да го купуте. Не се чака за изработка. Имат човек, който до 15-20 минути може да ги гравира, ако искате.

# 6
Класически халки можете да купите от всякъде буквално - те не излизат от мода. Най-скъпото място, от което можете да пазарувате златни изделия са моловете.

Като съвет мога да дам единствено препоръката да си вземете от 14 каратово злато. По-високият титър - 18 карата, прави материалът доста по-мек и при употреба значително по-бързо ще се деформират и загубят първоначалния си вид. Също така не съветвам и да гравирате датата на сватбата, понеже всичко се случва - и в добрия, и в лошия смисъл. Имам в обкръжението си пример за това, че първо бяха гравирани халките и след това започна търсене на локация и желан фотограф - и двете не бяха свободни за гравираната дата. Не че не може да се коригира, но някои хора го приемат като лоша поличба. Ако държите на гравюрата, оставете го като последното нещо, което ще направите във връзка с подготовката на сватбата.

# 7
  • Melmak
Ох, да ви кажа за нашите халки. Купихме ги преди да знаем кога ще е сватбата. Нямахме дата, нито ресторант, нито нищо. Обаче имахме малка драма около организацията и аз се амбицирах да се сдобием с халки бързо. Отидохме и купихме, гравирахме нещо друго, което не е дата. И така си остана, нямаме дата. А и подписът ни беше седмица преди тържеството и църковния, не знам вече и аз коя дата ни е годишнината. 😁😁😁

# 8
Здравейте прекрасни!
Бихте ли ми дали идеи за ресторант за предпочитане в хотел в или близо до София, за сватба 50-60 души.
Благодаря ви и успех на всички бъдещи булки!

# 9
  • Melmak
Спа хотел Драгалевци, Морени, Вега, Грами.

Аз съм пристрастна, защото нашата беше във Вега и беше много хубаво!

# 10
Гранд Хотел София - зала Триадица + терасата към нея за welcome drink или изнесен ритуал. Heart

# 11
  • Melmak
За гранд хотел имайте предвид, че са няколко зали. Бяхме на сватба там - едната зала е много конферентна и въобще няма сватбена визия. Вентилацията беше лоша, а храната не беше топ.

# 12
За гранд хотел имайте предвид, че са няколко зали. Бяхме на сватба там - едната зала е много конферентна и въобще няма сватбена визия. Вентилацията беше лоша, а храната не беше топ.
Нашата сватба беше там преди година и всичко беше прекрасно.

# 13
  • Melmak
Нашата сватба беше там преди година и всичко беше прекрасно.
Въможно е. Също така е възможно да имаме и различен вкус за “прекрасно”. Аз бях гост, не булка и забелязах неща, които не ми харесаха. Неслучайно и не беше един от разглежданите ресторанти за нашата сватба. Храната не беше въобще добра, а на самата сватба младоженците често не успяват и да опитат, в емоциите и вълнението е нормално. Също обстановката беше една.. конферентна, бих направила там корпоративно събитие, но за сватба просто не пасваше.
Сега опитах да отворя сайта, не успявам да видя в коя зала точно сме били. Гледам, че има две триадици, но от телефон сайта ми дава грешка.

# 14
Дегустирахме храната предварително, така че не е било от емоциите, гостите също бяха доволни.  За голяма бройка хора е важно и какво ще изберете като опция за храна.
Залата също много зависи от украса, осветяване и пр. Аз съм ходила 5 пъти, преди самата сватба, за да уточнявам с аранжори и флористи кое как да изглежда. А и всеки може да отиде предварително и да я види.
Може стандартът ни да е различен, а може и просто да не сте били на добре направена сватба Simple Smile Мисля, че този спор няма да допринесе повече за темата.
До бъдещите булки, задавайте подробно въпроси и за това какво ви позволява ресторантът. На някои места има безумни ограничения.

Общи условия

Активация на акаунт