Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 235
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Аз само да споделя, че първоначално и ние търсехме само диджей, който да съчетава и водещ, но нещо не ни се получи търсенето и в крайна сметка харесахме екип водещ + диджей. Цената им с осветлението реално е същата като на един самостоятелен диджей с осветление, когото бяхме харесали, но за него трябваше да намерим и отделен водещ. Та мисълта ми е че бюджетът може да е сходен и за екип, проучете и тези варианти. Нашият кетъринг даже ни посъветваха да са двама тъй като според тях се получава по-добре и по-малко се уморява екипът. Разбира се, не се съмнявам и че сам човек би се справил добре ако е професионалист, но споделям какво ни споделиха като наблюдения.
Ние се спряхме на Ивайло Близнаков за водещ + Радослав Рангелов за диджей. Не сме ги виждали "в действие" (ако някой има мнения, може да сподели), но ни бяха препоръчани от 2 места. Направихме си среща с Ивайло и ни хареса, обсъдихме подробно какво си представяме и така. Успех!

Много добър избор, Ивайло  е от много добрите водещи, Радо е супер добър диджей.

тегаво е един човек да прави всичко, просто питам хората на срещите - "Повече приказки или повече танци". ако кажат повече приказки - Списък с дами и господа водещи и да си избират. Много добре работя с Дамян Диамандиев - haha.bg e в тик-ток, и с Елена Димова - и двамата водят и на английски

Много благодаря за отговора! Винаги сте много отзивчив Relaxed Много доволни клиенти ви пожелавам, а и вие да сте доволен от тях! Smile

# 736
  • Beyond the stars
След като се спомена Дамян Диамандиев - някой да има случайно оферта ? Знам,че зависи от зависи, но ме интересуват горе-долу ценовия диапазон, в който се движи.

# 737
  • София
След като се спомена Дамян Диамандиев - някой да има случайно оферта ? Знам,че зависи от зависи, но ме интересуват горе-долу ценовия диапазон, в който се движи.

дайте ми дата и локация, или ако искате ще ви пратя номера му.
вероятността да дойде с мен е 98% , ако е в софия, че аз вече не пътувам извън града

# 738
  • Beyond the stars

вероятността да дойде с мен е 98% , ако е в софия, че аз вече не пътувам извън града

Да, той предложи лична среща за уточняване и персонализиране на оферта и т.н. Но ми е интересно по принцип и дали има смисъл взаимно да си губим време, ако въобще не ни е в хипотетичния бюджет.
Иначе сватбата е извън София.

# 739
  • София

Да, той предложи лична среща за уточняване и персонализиране на оферта и т.н. Но ми е интересно по принцип и дали има смисъл взаимно да си губим време, ако въобще не ни е в хипотетичния бюджет.
Иначе сватбата е извън София.

Бих ви споделил, но просто не знам Simple Smile
Плащат ни отделно, защото държа да си фактурам нещата през моята си фирма.

Общи условия

Активация на акаунт