Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 256
  • 740
  •   3
Отговори
# 735
Аз само да споделя, че първоначално и ние търсехме само диджей, който да съчетава и водещ, но нещо не ни се получи търсенето и в крайна сметка харесахме екип водещ + диджей. Цената им с осветлението реално е същата като на един самостоятелен диджей с осветление, когото бяхме харесали, но за него трябваше да намерим и отделен водещ. Та мисълта ми е че бюджетът може да е сходен и за екип, проучете и тези варианти. Нашият кетъринг даже ни посъветваха да са двама тъй като според тях се получава по-добре и по-малко се уморява екипът. Разбира се, не се съмнявам и че сам човек би се справил добре ако е професионалист, но споделям какво ни споделиха като наблюдения.
Ние се спряхме на Ивайло Близнаков за водещ + Радослав Рангелов за диджей. Не сме ги виждали "в действие" (ако някой има мнения, може да сподели), но ни бяха препоръчани от 2 места. Направихме си среща с Ивайло и ни хареса, обсъдихме подробно какво си представяме и така. Успех!

Много добър избор, Ивайло  е от много добрите водещи, Радо е супер добър диджей.

тегаво е един човек да прави всичко, просто питам хората на срещите - "Повече приказки или повече танци". ако кажат повече приказки - Списък с дами и господа водещи и да си избират. Много добре работя с Дамян Диамандиев - haha.bg e в тик-ток, и с Елена Димова - и двамата водят и на английски

Много благодаря за отговора! Винаги сте много отзивчив Relaxed Много доволни клиенти ви пожелавам, а и вие да сте доволен от тях! Smile

# 736
  • Beyond the stars
След като се спомена Дамян Диамандиев - някой да има случайно оферта ? Знам,че зависи от зависи, но ме интересуват горе-долу ценовия диапазон, в който се движи.

# 737
  • София
След като се спомена Дамян Диамандиев - някой да има случайно оферта ? Знам,че зависи от зависи, но ме интересуват горе-долу ценовия диапазон, в който се движи.

дайте ми дата и локация, или ако искате ще ви пратя номера му.
вероятността да дойде с мен е 98% , ако е в софия, че аз вече не пътувам извън града

# 738
  • Beyond the stars

вероятността да дойде с мен е 98% , ако е в софия, че аз вече не пътувам извън града

Да, той предложи лична среща за уточняване и персонализиране на оферта и т.н. Но ми е интересно по принцип и дали има смисъл взаимно да си губим време, ако въобще не ни е в хипотетичния бюджет.
Иначе сватбата е извън София.

# 739
  • София

Да, той предложи лична среща за уточняване и персонализиране на оферта и т.н. Но ми е интересно по принцип и дали има смисъл взаимно да си губим време, ако въобще не ни е в хипотетичния бюджет.
Иначе сватбата е извън София.

Бих ви споделил, но просто не знам Simple Smile
Плащат ни отделно, защото държа да си фактурам нещата през моята си фирма.

# 740
Здравейте,
Бих искала да попитам дали случайно има двойка, която е решила да прави сватба през 2026 г. в Midalidare Estate, до Стара Загора.
Имам едно по различно предложение и незнам дали някой би  се съгласил, но реших да попитам.
Тъй като съм прохождащ фотограф имам заснети няколко сватби до сега, бих желала напълно безплатно да подаря фото заснемане на малка сватба на това място с цел портфолио, както и на място около Бургас.
Ако има някой интерес към моето предложение може да се свържи с мен на тел. 0899 90 75 71 или тук под поста.

Общи условия

Активация на акаунт