👁Big Brother👁 2024

• 52 395
  • 975
  •   1
Отговори
# 360
Брадъра ще има подкаст “Голямата сестра” с водещ Елена от Ергенът 2…

https://www.facebook.com/share/v/2ueVjphYwBSLHmd2/?mibextid=WC7FNe

# 361
Отиде темата за Ергена…:ддд

# 362
Относно Марио голяма част от вярващите са като него. Нямам думи! Но те и да сгрешат искат прошка и Господ прощава и на другия ден пак наново- без ограничения!

# 363
  • София

На мен ми се стори, че каза на "еее вчера, онзи ден) тоест 8ми октомври 🤔. Може и да бъркам.
То започна на 8.10 и той тогава го каза. "Вчера:" е било 7.10 в такъв случай.. Не, че някой  изобщо го интересува, но обсъждаме дали е на запис и от кога е...

Относно Марио голяма част от вярващите са като него. Нямам думи! Но те и да сгрешат искат прошка и Господ прощава и на другия ден пак наново- без ограничения!
Най-вероятно е така, по манастирите варят ракии и си правят винце от техни лозя... В Библията няма забрана за употребата на алкохол, даже вино е задължително да се пие, знаем защо...

# 364
Сега си го връщам да гледам и излагацията на Марио е пълна… напи се и започна да флиртува и да налита на всички жени, просто отвратително. В началото го харесах, но вече не. Още на първата нощ да се напиеш и отрежеш и да започнеш да се излагаш… нямам думи.

# 365
Библията наистина не забранява пиенето като цяло, но строго осъжда пиянството като се казва, че пияниците (груб цитат 😁) няма да видят Божието царство, а този Марио баш си се напи и силно се съмнявам да му е за първи път.

# 366
Извинете за закъснелия върпрос, но кой е продуцент на новия сезон?

# 367
  • Враца
Бибг брадър, се обърка, трябваше да взриви къщата със съквартирантите, а куфарите да си останат.

Падрето, каза че няма да изложи църквата и верно, не я изложи! Simple Smile

А, гащите с черепи, ги е взел от бутика на ада . Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 368
  • София
Библията наистина не забранява пиенето като цяло, но строго осъжда пиянството като се казва, че пияниците (груб цитат 😁) няма да видят Божието царство, а този Марио баш си се напи и силно се съмнявам да му е за първи път.

Пияниците , няма как да се ограничат, при положение, че алкохолът не им е забранен и даже си го произвеждат 😄. Двете неща взаимно се изключват..

# 369
  • Варна
Ама той е поп, те се женят, правят деца и т.н. и нищо човешко не им е чуждо.

# 370
Краси Ванков.

Извинете за закъснелия върпрос, но кой е продуцент на новия сезон?

# 371
Еее, какво пък толкова е направил Марио. Притеснителен е, явно, понапи се за кураж, пофлиртува. Добро е момчето, я как кротко последва момичето, дето го прибра. Мен ме подразни оня с ланците, не спря да го коментира.
Права е Естела, нашата религия не ограничава нито алкохола, нито жените. Я класиците що произведения са съчинили на гърба на отчетата.

# 372
Аз не разбрах Марио реално отец ли е, или просто е завършил семинарията? Не ми изглежда на човек, водещ духовен начин на живот.

До края на седмицата мисля, че ще се отпуснат и ще почнат с  конфликтите. Предишния ББ добре ги подкукоросваше, да видим този.

# 373
  • somewhere over the rainbow
Съвета ми е- първо прочетете темата , и след това гледайте. От писаниците тук, останах с впечатлението , че са вкарали изроди от стар цирк , а те съвсем обикновени хора. Русото момиче, реагира много адекватно на ситуацията с багажа. Влезе в чуждите обувки, и без да разбира чувствата на "човек с деца" , изказа уважение към тях и призова да не ги осъждат. Унизителната роля на куче, също я изигра много чаровно, без да се прави на нацупена , дори беше сладко и ненатрапчиво. Брадатото момче, пък се сети да я нахрани . Кристи (само нейното име запомних, пък ми хареса, колко твърдо и безапелационно строи семинараджийчето, за да спре да се излага. Това е рядко качество, обикновено хората само се хилят и злорадстват когато гледат друг да се излага. "Сиганина" с ланците е страшно позитивен, усмихна ме . Сигурна съм, че всички ще се изложат и вършат простотии , но кой ли пътк не го е правил . Не съм, чак толкова негативна към каста, всеки вижда нещата според нагласта си
+1

Държат се много прилично и адекватно. Аз си знам, че визитките са скандални и преувеличени, така че гледах да не си изграждам мнение на база първия епизод. И аз много харесах постъпката на Кристи.

Атижа прилича на Галка, да. В лице, не в г.з. Много ми е мълчалива. Дали е скромна или проучваща, предстои да разберем.

# 374
  • Сф
Ама той е поп, те се женят, правят деца и т.н. и нищо човешко не им е чуждо.
Така е, но аз също познавам отчета и едно време бяха най- големите боклуци и зависими. Част от тях разбира се. Поне се надявам да не е всеобщ упадъка. Хубаво ,че го показват , за който не го знае. Но аз си мисля че бе време да вкарат и някой положителен образ от БПЦ. То не бе Анатемата, Дим Дуков , сега и това недоразумение Марио. И не, това не е просто човек, който пие ,а изявена откачалка и алкохола само му помага да блесне. И да, човек който не се владее докато пие е алкохолик не се и съмнявам.
Снощи беше скучно. Като цяло имах по- високи очаквания за формата, но не се оправдават досега. Дано успея да догледам докрая. Жалко. Ми то Хелс Кичън по интересни типажи намират от тия.

Общи условия

Активация на акаунт