👁Big Brother👁 2024

• 50 676
  • 975
  •   1
Отговори
# 840
  • Stockholm
Какво се правят тия по телевиора за автентичността на Анджела? Пределно ясно е, че победи, защото е красива и секси. Колкото и простовата да е, пълни окото.
Относно Веселка, беше много грозно от Ани Владимирова- бездарната детска психоложка и  кречеталото Есил Дюран да пригласят на ужасените от фигурата ѝ мъже.
За Ники какво да кажа, дори не е усетил, че Ивон е мъж.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 23:36 от silsto

# 841
Познах печеля ли тава мусака Joy ?

# 842
За тези, които не гледат, но четат
Ники напусна първи.

# 843
Айде, да идва тайната мисия някъде 😁

# 844
Кристи май е мирясала Joy
Няма как да махнат Веселка.  Ще ги обвинят в дискриминация

# 845
  • София
Познах печеля ли тава мусака Joy ?
Веселка ще ти направи, да почерпи 😆...но може да я омете първа..

# 846
Психоложката за изгоненото момче : “ Да инвестира и в други умения -комуникация , интелект и прочие , не че момчето не е интелигентно” Simple Smile
Явно  продукцията не се справя не само  с каста на участници, но и на коментатори.

# 847
Аз съм в шок, очаквах да го оставят. Ама вярно няма нищо на горни етаж JoyGrinning

# 848
Язък, отпадна едната сюжетна линия - Ивонче  отмята Ники като 1801-вия в списъка.

# 849
Ох милият,  не е от най-интелигентните Joy

# 850
не умеят да импровизират водещите, не стават.

# 851
Честито ....му вика Алекс , хахах
Анджела с това облекло, май и тук заработва, през чужди камери
Към мъжете- сериозно ли това кльощаво, плоско тяло и издялано, бледо лице ви привлича?

# 852
  • на пистата
Ивон е Иван.Вече съм на 100% сигурна.Никоа жена не може да има такова дупе.Никоя.Само мъж.

# 853
Значи хората предпочитат да гледат стриптийз иконата Веска вместо едно момче, което можеше тепърва да покаже нещо интересно от характера си.. Ванков, Ванков, слаба ракия си

# 854
Психоложката за изгоненото момче : “ Да инвестира и в други умения -комуникация , интелект и прочие , не че момчето не е интелигентно” Simple Smile

Хахах този сезон ще е пълен с гафове, ту с участниците, ту с коментаторите 🤣

Общи условия

Активация на акаунт