Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 437

• 36 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Z_Iva, Марияна, благодаря Ви!
Не съм и предполагала, че има толкова много различни групи от бг...май влязох, където трябва за разказите! 19000 души...това не е никак малко! Някои са там покрай конкретни филми предполагам, и все пак...

# 661
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя.
Да видим какво ще ни донесе денят...

# 662

Здравейте момичета Two Hearts
Почти дойде краят и на тази година - време за равносметка и надежди за нови по-хубави неща.
И много спомени... за отминалите времена на точно тези дни в очакване на празника.
Елхата, подаръците /малки и скромни, но от сърце/, голямата и богата трапеза, но най-вече чаканите от цяла година гости - при мен все от далече. Наставаше една шумотевица и веселие... Отдавна посрещам празниците тихо и кротко, но винаги помня какво е било.
С една носталгия си спомням както големите преспи и ходенето пеша до училище, но никой не се жалваше от това, дискотеките в т.н. Младежки дом намиращ се на  баир над града и отдавна потънал в разруха и плен на заобикалящата го гора, събиранията да слушаме кой каква нова плоча си е купил.
И точно по това време винаги слушам тази песен - в оригинал и кавърверсиите. И още една имам супер любима - и нея ще ви пусна по-нататък.

# 663
  • Пловдив

Голям релакс днес.
Следобеден привет с това фенско колажче.

# 664

Празници... Всеки е някъде и нещо прави.

# 665
  • Пловдив

Добро утро в предпоследния ден на 2024 г - понеделник.
Да е успешен, да е спокоен. За някои е работен, за други почивен.
Надявам се да се индикирате. Чакаме и новини, и снимки за Енгин...

# 666

Добро утро в предпоследния ден на 2024 г - понеделник.
Да е успешен, да е спокоен. За някои е работен, за други почивен.
Надявам се да се индикирате. Чакаме и новини, и снимки за Енгин...[/b

Добро утро и от мен.
Аз съм от работещите, знаете как е в края на годината, а и болестите нямат почивни или празнични дни.
Спорен ден и дано се появи някоя новина или снимка - за настроение.

# 667
  • Варна
Привет, момичета Simple Smile

Последни дни от 2024 , приготовления, работа, пътувания,
хубав да ви е деня Yellow Heart

# 668
Здравейте, момичета на Енгин!
Преди една година гледахме финала на Adim Farah. Heart

Енгин и Демет са най-любимата ми сериална двойка, чакам ги пак.

# 669
  • Пловдив

Florale, на мен също са ми най-любима екранна двойка.
Днес в соц. мрежа отбелязват тази годишнина от финала на сериала.
Жалко, че не ни отпуснаха още 2-3 епизода. Продуцентите бяха готови, но каналът - не.
Надявам се и на бъдещо сътрудничество с двамата.
Пожелавам им успех в новите проекти.

# 670
Не съм и предполагала, че има толкова много различни групи от бг...май влязох, където трябва за разказите! 19000 души...това не е никак малко! Някои са там покрай конкретни филми предполагам, и все пак...
Щастливата, да, права си, че групата с 19-те хиляди, освен истински фенове на Енгин, включва и много такива, които са привлечени от сериал, показван в момента по някой български  телевизионен канал ("Дъщерята" и "Фара"). Радостно е обаче да видим, че, веднъж загледали проект на Енгин, немалко от тях постепенно или даже веднага се превръщат в постоянни негови фенове, питат за линкове към други сериали, филми, разкази, интересуват се от всичко за Енгин! Бих казала - нормално и закономерно, щом става дума за Талант и Човек като Енгин. Иначе, групи създадени специално и единствено заради Енгин има много. Особено активни са грузинки, французойки, испанки, бразилки, италианки, иранки,  полякини.... Много са, наистина много! Енгин май е по-популярен и обичан в чужбина , отколкото в Турция

# 671
  • Пловдив

Да, по-обичан е в чужбина.
Сетих се да допълня нещо. От известно време се чудя коя актриса би била следваща партньорка на Енгин. Ииии, предполагам, че това ще е актрисата Хатидже Шендил - съпруга на единия продучент от TIMS&B - Бурак Саяшар.  А TIMS&B продуцират "Стари пари" за Netflix Турция. Дали ще позная...

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:41 от mariana51

# 672
Щастливата, да, права си, че групата с 19-те хиляди, освен истински фенове на Енгин, включва и много такива, които са привлечени от сериал, показван в момента по някой български  телевизионен канал ("Дъщерята" и "Фара"). Радостно е обаче да видим, че, веднъж загледали проект на Енгин, немалко от тях постепенно или даже веднага се превръщат в постоянни негови фенове, питат за линкове към други сериали, филми, разкази, интересуват се от всичко за Енгин! Бих казала - нормално и закономерно, щом става дума за Талант и Човек като Енгин. Иначе, групи създадени специално и единствено заради Енгин има много. Особено активни са грузинки, французойки, испанки, бразилки, италианки, иранки,  полякини.... Много са, наистина много! Енгин май е по-популярен и обичан в чужбина , отколкото в Турция

На мен ми харесва, че турските сериали като цяло излизат навън и се харесват. Лично аз, откакто започнах да гледам такива (да не повярвате, но общо взето от Фатмагюл (ама не по тв-то, а тук с преводите ви, с бг дублаж просто не мога да гледам), намирам за трудно да гледам американски филми например...и сюжетите и историите са ми плоски и повърхностни, и самите актьори са ми същите, някак ми липсва дълбочина...
Сигурно има и турски такива, аз просто не съм попадала досега. Не, че съм гледала много, но каквото съм загледала - и като игра, и като история(сюжет) е било съвсем различно...и са някак истински, земни, човешки...

Мариана, това наистина е любопитно - коя ли би била следващ като партньор...аз не ги знам много турските актриси...
Много харесах "Бягство" и много ми се иска продължение или нещо подобно, там нямаше точно партньорка или любовна история, но пак имаше силни дамски образи..

# 673
И на мен ми се иска да продължат "Бягство". Много силен филм, с много сериозна тематика, с много смели послания. Мисля, че и самият Енгин ще е много удовлетворен като творец (сценарист и актьор) ако това стане!

# 674
  • Пловдив

Добро утро в последния ден на 2024 година.
Добра или не, да я изпратим тази вечер. Новата да посрещнем с надежда да бъде мирна и успешна. Да ни донесе това, което желаем. Кой където и да е - успех.

Общи условия

Активация на акаунт