Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 437

• 36 846
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Честита и от мен на всички!

Нека е вълнуваща, вдъхновяваща и да ни изненада с хубави неща🩷

Сега си преведох това Kafana Gore и много ме изкефи значението му - According to your mind - поне така ми го превежда преводачът де:)

Каква му е всъщност тематиката, основно разкази ли се публикуват?

# 691
Честита Нова Година!

Да е здрава и успешна за всички!

На Енгин - нови проекти да има какво да гледаме и ние 😉

# 692
  • Пловдив

Отново №1 сред най-гледаните сериали. Вече по каналите на Viva TV 🙏(Израел)

Щастливата, Kafasına Göre е списание за култура, изкуство и литература. Ето линк: https://www.instagram.com/kafasinagoredergi/
Заглавието може да се преведе по няколко начина: Според ума им/си; Според главата им; Според мнението им и т.н..

Списанието е създадено от приятеля на Енгин - Yasin Öksüz/Ясин Йоксюз и съпругата му İdil Hafızoğlu/Идил Хафъзоолу. Енгин също е участник в създаването му, но той в негов стил отрича това.Техническа помощ за създаването му е осигурена от г-жа Йозлем Дурак. Брой 1 е пуснат на 5 май 2015 г.

# 693
Честита Нова година.  Бъдете здрави и много щастливи.
За Енгин много лични и професионални  успехи.

# 694

Отново №1 сред най-гледаните сериали. Вече по каналите на Viva TV 🙏(Израел)

Щастливата, Kafasına Göre е списание за култура, изкуство и литература. Ето линк: https://www.instagram.com/kafasinagoredergi/
Заглавието може да се преведе по няколко начина: Според ума им/си; Според главата им; Според мнението им и т.н..

Списанието е създадено от приятеля на Енгин - Yasin Öksüz/Ясин Йоксюз и съпругата му İdil Hafızoğlu/Идил Хафъзоолу. Енгин също е участник в създаването му, но той в негов стил отрича това.Техническа помощ за създаването му е осигурена от г-жа Йозлем Дурак. Брой 1 е пуснат на 5 май 2015 г.

Благодаря, Мариана!
Много интересно, тук май нямаме такова списание, имаме май само "Култура".

# 695
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък - ден втори от 2025 г.
Нашето бяло сърце добре се покри, напълно в негов стил.
Оставаме с очакването за новини и снимки. Дано.

# 696

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 697
  • Пловдив

Обеден привет.
Не си спомням Енгин във всичките си проекти, да е имал толкова целувки с екранна партньорка, колкото в "Казвам се Фара". Да видим как ще е в "Стари пари".

# 698

Много се целуваха и много плакаха. Heart

# 699

Човекът направо се хвана за главата по повод целувките.
Любовните истории вървят успоредно с тях. А за да се представи една такава история от екрана правдоподобно-  са си задължителни.
Досега всички екранни партньорки са били професионалисти в работата си и никоя не е имала изисквания да няма  такъв физически контакт в проекта.
Изключение беше времето на Ковид-а, но тогава пък им правеха непрекъснато тестове и ако някой от екипа беше положителен прекратяваха снимките.
А-бе, истината е една - нацелува се със известните в кадър и по СЦ, а с други /според клюките/ и извън кадър и СЦ.

# 700
  • Пловдив

Излезе бр. 60 на списанието.
На корицата пише:
Не питайте защо,
всичко е от самотата
- Теоман

Fazlı Teoman Yakupoğlu/Фазлъ Теоман Якупоолу е турски акустичен рок певец и автор на песни. На 57 години е.
С нетърпение очакваме новия разказ на Енгин.

Да допълня, Енгин го отрази в сторито си.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 18:06 от mariana51

# 701
Сега е моментът да покажем всичката си любов и подкрепа към Енгин в една анкета, която е на български, съвсем лесна и, според мен ще окаже някакво влияние върху избора на турски сериали за показване по наша телевизия. Има 10 въпроса, но само на първия няма сериал с Енгиново участие. Оттам нататък, можем да поискаме да повторят Пепел от  рози/ КВФ, както и Брак с чужденец, освен това да подкрепим Енгин за актьор на годината и Тахир и Фара за двойка на годината, Фара за сериал на годината, Демет за актриса, Фърст, Буржу, Дария.....
Да действаме - редовно до 17 януари.

https://tvnovellas.blogspot.com/2024/12/2024_30.html?fbclid=IwY2xjawHkBcRleHRuA2FlbQIxMQABHaOse8SFf5CuuHAEQsMi-cQsvAsXZ6O9WOpYCFZQER_6MZSfk7P6Z676Tg_aem_1cRrJ1QJo2ApB7khaJCqzw&m=1

# 702
Гласувах .Искам да повторят Брак с чужденец, защото малко съм го гледала, а да гледам и Енгин ,срам не срам, не съм му обърнала внимание тогава BlushОсвен Пепел от рози ,бих гледала и Мечтатели отново.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 09:04 от araselia

# 703
  • Пловдив

Добро утро в ден петък, успешен да е.
Гласувах и аз. Да видим днес ще имаме ли новини, снимки...

# 704

Добро утро момичета Two Hearts
Работната година при мен започна ударно. Падна ми се парата от НГ баница, както и  комбиниран късмет /пари и работа/.  Да се чуди просто човек, "кой" ги съчини и сложи тези късмети Ама нали човек трябва да е честен и да има пари изкарани с труд, че да си ги харчи с удовлетворение и удоволствие...

П.П. Гласувах във всичките категории в анкетата. 

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 10:08 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт