💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет момичета!     
Пожелавам ви хубав ден и късмет на всички.

Имаме новина. Керем си има нова любов. И това е братовчедката на Хакан, Мелиса Сабанджъ.
Вчера са ги хванали в крачка. Изглеждат щастливи. Дай Боже, време вече му беше на Керем. Изненадана съм как успя Керем 6 месеца да запази връзката си в тайна. От една страна това е добре, защото дава възможност да се опознаят без външен натиск.

Това момиче на мен много ми харесва. Има едно излъчване на финес, интелигентност и елегантност. Определено е по-друг тип красота, от тази на Ханде. Очите са и изумително красиви. Дано с Керем си паснат и като характери и като интереси.

# 601
Сериалът на Керем и Гюпсе напредва 😀

# 602
"Синята пещера, който привлече голямо внимание от първия ден на пускането си, стана 3-ият най-гледан филм в света на Amazon Prime, според данни от 27.10.2024 г."

Скрит текст:

Blue Heart

# 603
# 604
Стори на Хакан
Покрай Ханде доста се е разхубавил 😎

# 605
Flowers Herb Ханде в Ню Йорк с Хаки, тя е щастлива ... видно и от поста му в Инстаграм.

Есен в Ню Йорк... Централен парк.

Хаки я обожава, а тя го заслужава...
Да си дрънкат каквото си искат...

# 606
# 607
# 608
Това ново ли е?

# 609
# 610
# 611
В Х ( Туитър) се върти инфо, че Ханде е в Америка за да присъства на галата на ATS на 28 октомври на емблематичната улица Cipriani 42.

Gift Heart
2024

# 612
От сериала Платочна любов

# 613
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 614
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Твоя е светлината, от която се ражда духът ми: ти си моето слънце, моята луна и всичките ми звезди."Е.Е. Къмингс

16 епизод на Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата Ми Излъчен на 28.10.2020 година

Кратко съдържание:
Серкан намира Еда в околностите на къмпинга. Заради инцидента Еда не трябва да заспива цяла нощ, Серкан настоява да я заведе в лятната вила. Остават заедно до сутринта.
На Еда започва да ѝ прави впечатление грижовното отношение на Серкан към нея. Замисля се, че зад решението на Серкан за раздяла трябва да има друга причина.
Серкан се опитва да свикне с раздялата, полага усилия да остане безразличен, че Ефе и Еда са винаги заедно.
Празнуват рожденния ден на Пъръл, за Серкан се оказва трудно да прикрива чувствата си към Еда.

Хаштагът на епизода: #aşkhissetmektir -  " Любов е да чувстваш, любов е да усещаш... "

Sen Çal Kapımı 16. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 16. Bölüm 2. Fragmanı

Лекар: Няма никакви проблеми. Слава Богу, преживяла е само малък шок и толкова. Затова няма нужда от притеснение.

Еда: Любими.
Серкан: Любими ли?
Еда: Какво се е случило? Какво е станало с мен?
Серкан: Обикновено става подобно нещо след припадък. Ще дойде на себе си.

Скрит текст:
Лекар: г-жо Еда, преживели сте малък нещастен случай в гората. Не си ли спомняте?
Еда: Не, но съм добре.
Лекар: Разбира се, че сте добре. Здравето ви е отлично. Но ще поискам нещо от вас. Тази вечер искам да не заспивате в никакъв случай. Даже се опитайте да бодърствувате, доколкото е възможно. Сътресението може да повлияе зле. И още, не трябва да пътувате дълго.
Серкан: Добре, така ще направим. Еда, той каза да не се спи.Не спи.
Еда: Душа моя? Скъпи? Да тръгваме ли?
Серкан: Ще говорая с лекаря, а ти полежи тук. На мен ми се струва, че трябва да отидем в болница.
Лекар: г-н Серкан, в момента е много добре. Няма никакви проблеми.
Серкан: Казвате, че няма проблем, но...Еда ме ненавиждаше. Дори не можеше да ме погледне. А сега ме нарича „Душа моя, скъпи“-
Лекар: Разбирам ви, г-н Серкан. Бъдете сигурен, че е заради преживения шок. След няколко часа ще премине.
Серкан: Ще премине?

Продължават да търсят Еда, тя получава смс от Джерен. С позволението на Еда Серкан връща отговор.
Написала е, че е със Серкан. Какво значи, че е с него? Сдобрили ли са се? Случило се е нещо, връщаме се. До вчера не искаше да го погледне, със сигурност Серкан върти номера. Казвам, че е невъзможно.

Серкан се обажда на Енгин. Какво?! Как така? Тоест...значи Еда е добре?
Скрит текст:
Серкан: Добре е, Енгин. Но както ти казах, мисли, че сме двойка. Затова не мога да я оставя сама. Не трябва да пътува дълго, затова ще я заведа в лятната къща. И без това болницата е наблизо.
Енгин: И какво ще правите? После де.
Серкан: После най-вероятно ще си спомни, че ми ненавижда. Ще ме нападне. Какво друго да ти кажа?
Енгин: Е, добре. Щом така казваш, хубаво. Ако възникнат проблеми, обади ми се, става ли?

Джерен не може да повярва, защо Еда не се обади? Еда не изпраща съобщения, обикновено звъни. Щеше да позвъни, като знае как се притесняват. Със сигурност е станало нещо.

Еда: Къде отиваме?
Серкан: В лятната къща. Трябва да съм сигурен, че няма да заспиш. А и болницата ще бъде наблизо. Нали става?
Еда: Разбира се, че става. Как иначе. С теб ще отида навсякъде.
Серкан: Ако сега мога да запиша казаното от теб...

Еда: Ще си приготвим пуканки, ще си пуснем филм. Ще гледаме романтичен филм. Става ли? За какво мислиш?
Серкан: Бих дал всичко на света, да стоя така с теб до края на живота си.
Еда: Романтичен робот. Добре съм. Настина съм добре. Не се притеснявай. А и ще си включа музика, ще дойда на себе си. Тази песен нека да е за теб.

https://www.youtube.com/watch?v=oETo3G0wmDo
Скрит текст:

„Ти си строг владетел, благороден
Аз- тъкмо разтворил се цвят
Възможно ли е, какво ще кажеш?
И ти мен да ме обикнеш? „

Серкан: Защо пускат постоянно тази песен?
Еда: Колко е хубава.
Серкан: Нали?
Еда: Серкан Болат, веднага ме свали от тази кола. Веднага!
Серкан: Е, добре дошла, Еда Йълдъз.

Еда: Къде ме отвеждаш? Спри колата.
Серкан: Не мога да я спра.
Еда: Спри! Що за човек си? Спри колата, няма да отида никъде с теб. Спри колата.
Серкан: И без това пристигнахме, Еда.
Еда: Като ти казвам да спреш, ще спреш! Използвач, спри колата.

По поведението на Енгин и Пъръл Лейля и Ердем подозират, че те вече са двойка.  Между тях случайно...Пъръл се смее пресилено - Много смешно, така й се прииска да се смее. Между Енгин и Пъръл...Нима може да има такова нещо? Откъде им хрумна? Всичко това е от пътуването. Те са като брат и сестра, толкова са искрени един с друг. Това е недоразумение.

Пристигат, Еда не иска да слезе от колата. Добре, в такъв случай ще прекарат нощта в колата. Може да е сигурна, че и той не иска да прека нощта с нея, не може да й извика и такси, дългите пътувания са й забранени, така каза лекарят, има сътресение. Тук е добре, болницата е близо.

Еда иска да се прибере в къщи. Но какво ще каже на леля си, не е ли жалко за жената, напразно ще се разстрои. Да не се притеснява. Вътре, в къщата, тя ще е в едната стая, той в другата. Ясно ли е? Просто не трябва да спи днес, а утре ще се върне към нормалния си живот.
Сякаш нормален живот с него е възможен... Еда с неохота слиза от колата.

Офф. По-добре щеше да остане в онази яма, отколкото да прекара нощта тук с него
В онази яма? Да й напомни, той я извади оттам. Затова, пак заповядай, Еда.
Ъъ...Въобще не помни. Значи мозъкът й е изтрил ненужната информация.

Серкан предлага да направи кафе, може.
Ако иска, може да преоблече нещо по-удобно. Щом като ще останат тук, може.
Дрехи има в спалнята...

https://www.youtube.com/watch?v=Nv6zfry8gR8

Джерен все още не разбира как така Еда и Серкан са се сдобрили? Според Фифи въпросът е дали наистина са се сдобрили? Тоест, Еда не може просто така да прости на Серкан заради няколко красиви думи след всичко, което е направил.

Обажда се Еда, казва им, че са в лятната къща, навсякъде има спомени. Да дойдат да я вземат? Не,не, претърпяла е малка злополука, но е добре.
Какво, травма ли е получила?

Скрит текст:
Еда: Не, не е нищо сериозно, не преувеличавайте. Със Серкан дойдохме в лятната къща. Навсякъде има спомени. Едва преди няколко дена...Само...Не помня, че сме се разделили със Серкан. Тоест, едва сега идвам на себе си. Трябва да ви кажа нещо. Докато бях в такова състояние, спах на рамото на Серкан в колата. А той ми каза, че би дал всичко, за да продължи този миг до безкрай. Щом сме се разделили, щом се е разделил с мен, защо ми казва така? Това не ми излиза от главата.

Фифи: Еда, получила си травма. Помислили си, че все още се срещата. Тоест, не е искал да се чувстваш зле.
Еда: Не. Той не играеше. Наистина. Или знам ли, може на мен да ми се е искало така. Но има нещо. Има някаква друга причина. Има причина, по която се е разделил с мен. Чувствам го.
Джерен: Какво може да бъде, Еда?
Еда: Не знам. Наистина не знам.
Джерен: Добре, скъпа Еда, не мисли за това. Толкова неща си преживяла, травма. Утре ще поговорим за това, става ли?
Фифи: Когато поискаш, съобщи, ще дойдем да те вземем.
Джерен: Фифи, какво ще стане?
Фифи: Всичко ще бъде отлично.

Еда се опитва да разбере от Серкан защо прави това, защо оставя работата си и се грижи за нея. Или иска да й каже нещо?
Ако на нейно място беше някой от работниците, щеше да направи същото, затова не е лично за нея.
Не иска, обаче той я да гледа, става й неудобно. Ако имаше идея какво й се върти в главата...Не би се приближил до нея на по-малко от километър.
Права е, но все пак ще гледа.

Еда прави сандвич за себе си, обажда се Ефе, разменят няколко реплики. Колко добре се разбират с Ефе, подхвърля Серкан, но няма да се задържи дълго в холдинга.

Еда заспива, Серкан я буди, да поговорят ли? Еда се ядосва, няма за какво да говори с него, но размисля.

Еда: Добре. Да поговорим.
Серкан: Чудесно
Еда: Но нямам лични теми за обсъждане с теб. Ти ще говориш.
Серкан: Добре. Какво искаш да ти разкажа?

Еда: Например...Разкажи за деня, когато най-силно си обидил някого. А после...Разкажи за деня, когато най-силно си се разстроил.
Серкан: Ами...
Еда: А после разкажи за най-щастливия си ден.

Серкан: Мисля, че не си струва да разговаряме за лични неща.
Еда: Ахъ. Защото между нас няма нищо лично. Поздравявам те. Отспа ми се.
Серкан: Радвам се.

На сутринта Серкан кара Еда до дома й, добре е да не ходи на работа, да си почива. А него какво го засяга,  не й е началник? Ако иска ще отиде, ако иска няма, какво го засяга?
Веднага се появява и Айфер. Еда? Вчера при Серкан ли остана?
Наистина е нямала друг избор, иначе...Ще се преоблече и ще й разкаже.

Скрит текст:
Айфер: Ти ми обеща, че няма да разстройваш племенницата ми. Даде ми дума. Така ли държиш на думата си?
Серкан: Г-жа Айфер, бъдете сигурна и аз не съм искал да е така.
Айфер: Красиви думи. Най-просто е да се каже, че не си искал. Ти си игра с бъдещето, мечтите и сърцето на племенницата ми. И не си го искал, така ли?
Серкан: Права сте.
Айфер: Да, права съм.
Серкан: В такъв случай ще си тръгвам.
Айфер: И аз така мисля
Серкан: Довиждане и на вас.

Айдан иска Серкан да закуси с тях, да поговорят. Не се е прибрал снощи, преместил ли се е ? Серкан бърза, тръгва. Забелязва пръстена на ръката му, защо все още носи този пръстен, Сейфи? Лудо ли е това момче, защо не сваля пръстена?

Джерен: Еда, много ни изплаши.
Фифи: Еда, говори бързо. Какво правихте? Какво стана? Какво каза Серкан Болат?
Еда: Момичета, и аз не зная какво преживях. Зациклих на това, което ми каза в колата. Освен това, защо се занимава с мен? Стоя с мен до сутринта.
Джерен: Защото ти е шеф, Еда. Искал е да поеме отговорност. Знаеш, че го интересува работата и нищо друго.

Еда: Не е работата. Не е работата. За нашата раздяла има и друга причина. Не ми я казва. Но има. И ще намеря тази причина.
Джерен: Да кажем, че има  причина. Как това ще оправдае отношението му към теб.
Еда: Никак. Нищо няма да оправдае постъпката му към мен.

Фифи: Добре, има искра. След 2-3 дена ще светне. Хайде, тръгвам си.
Еда: Ще се подготвя и аз отивам.
Джерен: И аз ще дойда. Ще идем заедно.
Еда: Има нещо, има причина. Ще я намеря.

Съвещание с Енгин, Пъръл, Селин. Серкан нервно крачи из кабинета.
Енгин: Е, братле? Каква е темата?

Скрит текст:
Серкан: Ефе
Пъръл: Какво е станало с Ефе?
Серкан: Не му вярвам
Енгин:Братле, ти и така не се доверяваш на никого. Не мисля, че въпросът е свързан с Ефе.
Серкан: Опитал се е да купи акциите на Ферит. Да. Ако сега иска да излезе на турския пазар...Тогава защо се опитва да стане собственик на акциите?
Селин: Не мога да повярвам.
Серкан моли Селин да се опита да купи акциите на Ферит, възлага на Енгин да проучи/разследва  Ефе, да видят дали ще намерят нещо.
Селин пита за инцидента с Еда. Тръгнахте с Еда, какво стана?
Включва се и Пъръл, Серкан, можеше да се случи нещо.
Двамата с Еда са огън и барут, тяхното напрежение не минава. Сигурен ли е, че могат да работят заедно?
Това не важно сега, може ли да се върнат на темата?

Айфер и Фифи преглеждат финансите на Айфер и цветарския магазин, Фифи предлага на Айфер да даде магазина под наем, поне кафенето. Трябва да се научи да печели.
А, изобщо не е лоша идея. Разбира се, защо не? Наистина може.

Съвещание при Серкан.

Скрит текст:
Нали проектът за пристанището е в офиса заради него,  Ефе съобщава, че клиентът за пристанището иска де се запознае лично с Керем.
Значи споделя клиентите си с тях?
Кои сме „ние“, „вие“, не са ли партньори?

Селин търси по-опитен адвокат за холдинга, защото Джерен е много млада и неопитна, може да ги постави в риск. Ефе подкрепя идеята, но според Ферит тя е добра в работата си, просто в холдинга е малко по-трудно. Но ако събере екип, няма да има проблем. Селин кипва, сега и екип ли ще я чакат да събере? Започват да спорят, Серкан предлага да гласуват, да остане. Резултатът е 2 на 2 гласа.

Серкан: Ето, заради това не обичам партньорството. Затова ще направим така – Джерен ще презентира, а аз ще взема решение. Толкова е просто.
Ефе: Приятели, уморих се от това ненужно напрежение. Наистина. Очевидно е, че не можем да работим под един покрив. Затова ще говоря с Еда и своя екип, ще се преместим оттук. Толкова стрес вреди на всички ни. Между другото, ще се наложи да разделим и холдинга.
Серкан: Какво говори той? Какво говори?

Серкан: Никой няма да напуска сградата. Ясно ли е? Всички ще работим под един покрив. Ще намерим начин, Пъръл ще намери някакво решение. Холдингът, архитектурата, ще са на едно място.

Отива да говори с Еда, прие ли?
Скрит текст:
Еда: Кое?
Серкан: Предложението на ЕФе.
Еда: Да.
Серкан: Еда, „Да“ ли каза или „Не“?
Еда: За какво говориш? Защо се занимаваш с мен
Серкан:  Еда, „Да“ ли каза или „Не“?
Еда: Казах това, от което ще побеснееш.
Серкан: Да, прекрасно. Продължавай така.
Еда: Какво става отново?
Серкан: Виж, ти кажи на този Ефе, че никой няма да ходи никъде. Разбра ли?
Еда: Какво? Къде отива?
Серкан: Иска да се премести в холдинга. Не знаеше ли?
Еда: Не, не знаех
Серкан: Тогава на какво каза „Да“?
Еда: Сега за моя личен живот ли ме разпитваш?
Серкан: Да
Еда: С какво право?
Серкан: Правото на шеф.
Еда: Но не си ми шеф. Има ли нещо, което ни си ми казал? Има или няма? Сигурен ли си? Можеш да ми кажеш. Ако има нещо, което не си ми казал, и разбера за него един ден...Няма да те поздравя, Серкан Болат.
Серкан: Така ли? Прекрасно. Можеш да  правиш всичко, което пожелаеш.
Еда: Ще видим тогава
Серкан: Ще видим. Ще идеш ли на мястото си?
Еда: Ти също.

Айдан и Сейфи обмислят как да задържат Серкан в имението, трябва да го сдобрят с баща му, непременно трябва да ги помирят. Ако г-н Серкан е казал, че ще си тръгне, трудно ще го откажат от тази идея. Сейфи предлага на Айдан да започне терапия, за да излезе навън.  Не, не иска никакви психолози. Но това ще е 17-тия психолог, 17 не е ли нейното числои?

Селин разгваря с Ферит, Ефе е искал да купи акциите му, вярно ли е? Тя ги е продала, за да има нов живот с него, а той я изостави на сватбата. Така че, ако някой трябва да купи акциите, това е тя.
Колко удобно – ще вземе акциите му и ще се отърве от него, но Ферит не продава. Колко интересно – има само 5% от акциите, но чувства, сякаш са 45. Наистина е много странно. И започва да се забавлява с тази ситуация.

Пъръл обявява на всички, че известно време ще се занимават и с делата на холдинга, работниците на холдинга ще са на 2-рия етаж, за стаята за срещи е изработен график. Общите помещения – кафенето и кухнята, ще се ползват общо, просто е.

Еда: Със Серкан сте стари приятели. Серкан...За нашата раздяла мисля, че има друга причина. Не ми я казва. Но, може би е казал на теб?
Пъръл: Нищо не ми е казал. Нищо не зная. Но знаеш, Серкан крие чувствата си, трудно е да го разбере човек.

Пъръл: Когато се загуби в гората...Всички те търсихме на различни места. Серкан остана на едно място. Стоейки, сякаш казваше, че Еда е тук. Серкан почувства, че си там, Еда. Ако това не са чувства...Какво друго е това, не зная.
Еда: Истина ли е това? Наистина ли?
Пъръл: Но това е Серкан. Действа според логиката си.

Еда: Може би причината да е в това. Причината да е логична. Благодаря, Пъръл.
Пъръл: Няма защо. Какво направих, какво казах, дори и не зная, но...Изглежда казах нещо вярно.

Лейля: Г-жа Пъръл, честит рожден ден!
Пъръл: Не си забравила моят рожден ден, Лейля.
Лейля: Никога не забравям рожден ден на важен за мен човек. Намислете си желание. За дълги години.

Пъръл: Добре, че те има, Лейля
Лейля: Вие също.

Ферит говори с Джерен за съвещанието и разговорът за нея като адвокат на холдинга.

Скрит текст:
Ферит: Ефе и Селин не те искат.
Джерен: Благодаря, Ферит, за това, че ме предупреди и ми каза истината. Трябва да зная, с какво ще се сблъскам, нали?
Ферит: Да, но според мен няма за какво да се безпокоиш. Ще направя съвещание. Ще разкажеш, какво си направила и какво ще направиш за холдинга. Ще направиш презентация, ще кажеш, какво трябва да се оправи в договорите. Нека Ефе и Селин да се успокоят
Джерен: Добре, ще го направя
Ферит: И още нещо, Джерен. Поискай помощ от баща си. Нека събере екип. Виж, имаш шанс да станеш адсвокат на голяма фирма. Кажи на баща си. За теб е голяма възможност.
Джерен: И на това, добре. Ще ида и ще поискам помощ от татко и екип. Прав си.

Алптекин се обажда на Енгин. За да се сближи със Серкан, моли Енгин да събере момчетата и да отидат у тях, ще направят една вечер на игрите. Конзола, има и други игри. Серкан, Ефе, Енгин и Ферит

Еда пита леля си дали е получила цветето на Халфети, Ефе чува , иска да види това цвете. Но Серкан също чува.

Джерен се обажда на баща си, моли му помощ за работата й в холдинга.

Енгин събира момчетата за вечерта при Алптекин, Пъръл ги чува, надява се, че е Енгин организира парти – изненада за нейния рожден ден, отива при Селин, пита дали знае нещо.
Не. Защо не й е казал? Не трябваше ли да й каже? Може би последно ще каже на нея, за да е изненада.
Пъръл мрази изненадите, но...ако я прави Енгин, може и да й хареса.

Еда и Ефе идват в цветарския магазин за да видят розата на Халфети, става ясно, че Айфер отдава под наем кафенето в цветарсксия магазин, ще имат някакви доходи. Това е единственият изход, но да не се разстройва, всичко ще бъде наред.

Част от компанията за игри вече се е събрала, но Серкан още го няма.

Серкан: Мамо, виждам те.
Айдан: Шегувах се. Просто не исках да те притеснявам. Какво правиш, скъпи?
Серкан: Изпращам е-майл.
Айдан: Ще дойдеш ли  при нас?
Серкан: Не. Няма да дойда, защото дори и да дойда, нищо няма да се промени. Мамо, моля те, не забравяй това. И няма да простя на баща си.

Айдан: Добре. Разбирам. Но ти все пак ела. Виж, приятелите ти са с нас.
Серкан: Няма да дойда.
Айдан: Добре, Серкан. Ами...Пръстенът е още на пръста ти.
Серкан: Забелязах.

Айфер: Може ли да свалиш този пръстен?
Еда: Не.

Айдан: Ще махнеш ли този пръстен?
Серкан: Не.

Серкан и Еда: Напомня ми на нещо, което не искам да забравям.
Айдан и  Айфер: Например?

Серкан: Няма да се влюбя в никой друг.
Еда: Няма да се влюбя в никой друг.

Селин: Мила. Има ли някакви новини от Енгин?
Пъръл: Тц.
Селин: Пъръл, може ли Енгин да е забравил?
Пъръл: Такъв важен ден, рожденият ми ден. Със сигурност не може да е забравил.

Селин: Със сигурност, да. Искаш ли да се обадиш?
Пъръл: Тц. Остави. Ако се обади, ще дойде при нас.

Селин: Добре. Какво ще правим? Можем ли да направим нещо забавно с танци и музика?
Пъръл: Може да отидем на караоке?
Селин: А! Да, може.

Пъръл: Добре, тогава ще се обадя на момичетата. Ами, Селин...Ако се обадя на Еда, проблем ли ще е за теб?
Селин: Можеш да се обадиш,  на когото поискаш. Това е твоят рожден ден.

Момичетата искат да разсеят Еда, все още за Серкан ли мисли? Как да не мисли? Казва им, има нещо! Има! Има причина, но не казва! Нещо липсва, не може да го разбере напълно, но ще го разбере! Фифи и Джерен предлагат да излезатв града, да се забавляват.
Звъни Пъръл, рожден ден ли? Къде отива, на караоке? Добре. Добре, ще вземе Фифи и Джерен и ще дойдат, ще се срещнат там.

Алптекин: Знам, че не си ми простил.
Серкан: Хубаво.

Алптекин: Но все още си ядосан. И си прав  за това. Но може ли да прекараме тази нощ, сякаш всичко е нормално? И също така, ще те помоля за нещо. Дай ми един шанс да оправя това.
Серкан: Хм. Шанс? Според мен, нищо не може да поправи грешки, които си направил в миналото. Разбираш ли? Но не се тревожи за тази вечер. Няма да има проблем. Няма да го покажа на Ефе.

Başak Gümülcinelioğlu - Bir Anda

Скрит текст:
Мога да се усмихна за миг
Мога да ослепя за миг
Може да свърша след миг
Внезапно
Няма значение, не питай

Няма край, нали?
Нов съм в пушенето
Къщата ми се превърна в улица
Донарски нахален резен
отмъсти на всички
Но аз няма да умра
аз един по един
Повярвайте ми, безмилостен
Без мен животът е безсмислен.

Мога да се усмихна за миг
Мога да ослепя за миг
Може да свърша след миг
Внезапно
Няма значение, не питай
не питай не питай
Няма значение
не питай не питай
Може да свърша след миг
Внезапно
Няма значение

Енгин и Ферит печелят състезанието и купата, правят си селфи. Горд и радостен, Енгин се обажда на Пъръл:

Пъръл: Кажи Енгин. Какво искаш?
Енгин: Пъръл, къде си? Какво правиш, не мога да се свържа с теб?

Пъръл: Притесняваш се какво правя, така ли? Виж какво правя, Енгин! Виж!

Момичетата пеят "Happy birthday to you" за Пъръл.

Енгин: Да, да, да. Днес е рожденият ти ден! Честин рожден ден, Пъръл. Щастливи години! Много съжалявам.
Пъръл: Гол ли? Гол? Мач ли играеш там, Енгин? Наистина ли това говориш цял ден? Цял ден те чаках да приготвиш изненада за рождения ми ден. Много благодаря! Много благодаря!

Енгин стои като вкаменен след разговорът с Пъръл.
Енгин, какво правиш? Енгин, какво става? Ало!
Днес е рождения ден на Пъръл. Защо се смееш?Това е краят! Краят, синко!

Серкан: Добре, успокой се. Ще се обадя на Лейля и тя ще го оправи веднага. Цветя, бонбони, какво още харесва.?
Енгин: Не е толкова лесно! Не е толкова лесно! Бате, не можем да заблудим Пъръл така!
Секран се обажда на Лейля, тя му затваря, Ефе се обажда на Пърл, поздравява я, тя му изпраща адреса на заведението.

Мъжете пристигат, ред е на Еда да пее.

https://www.youtube.com/watch?v=4yfRvlxBXQI - с кадри от филма

Скрит текст:
Душата ми има криле
Не ме слагай напразно в сърцето си
Не ме прегръщай
Няма да остана в ръцете ти
И ти не се смей, забавлявай, не ми говори тъжно
Какво е живота в крайна сметка
Кратка среща...
Ла ла ла аз съм такава
Ла ла ла винаги съм била такава
Не се връщам в миналото, скарана съм със сълзите
По-силна съм с грешките си
Не ме води по твоя път, моят път е друг
Другаде отивам
Пътищата ми са други
Ла ла ла аз съм такава
Ла ла ла винаги съм била такава
Мога да горя в тъмнината
Мога да спра в нищото
Няма да падна, душата ми има крила
Както съм дошла така може и да си тръгна
Мога да се откажа от любовта
Не съм вързана с вериги

Еда: Ти дойде?
Серкан: Да, дойдох.
Еда: Но ти не харесваш такива партита.
Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм. Или да предположим, че не съм...
Серкан: Добре.
Еда: Трябва да те питам нещо.
Серкан: Питай.

Еда: В колата, по пъътя за лятната къща...Ти ми каза нещо, и мислеше, че няма да си го спомня, но го помня.
Еда: Защо го каза?
Серкан: Ами, ти мислеше, че сме влюбени. Имаше травма на главата. За да не се объркаш още повече, продължих да играя.
Еда:Това ли и всичко?
Серкан: Това е всичко.

Еда: Не ти вярвам, Серкан! Не ти вярвам.
Серкан: Хубаво.
Еда: Защото скъса с мен, но има причина. Може да не ми кажеш, но аз ще разбера причината.

Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм
Серкан: Добре ли си? Нека те закарам до вас.
Еда: Не. Никъде не отивам. Защото...Ти си последният човек, който може да ме закара у нас. Момичета.
Серкан: Момичетата....

На сутринта след партито.

Скрит текст:
Джерен: Еда, какво стана вчера. Със Серкан скарахте ли се? Сдобрихте ли се? Какво стана?
Еда: Момичета, аз танцувах с него! Тавцувахме! Аз си мислех, че съм много харизматична. Но по едно време зарязах харизмата. А може би тя щеше да ме спаси.
Джерен: Честно казано, усещам торбичките под очите. Толкова съм зле.
Фифи: Ето какво, сега ще си полегна, днес не ми се живее, моля ви.
Еда: Бяхте прави. Онова, което каза той в колата. Казал го е заради травмата. Каза, че за раздялата ни няма никаква причина. Просто така е решил да се разделим.
Джерен: Загубил си е ума.
Еда: Ако още веднъж видя Серкан Болат извън офиса, ще стоя далеч от него! Как можах да танцувам с него? Как можах?!

Ердем: Приятели, комуникирайте с жестове.

Ефе е сигурен, Серкан не го харесва и се сърди, защото работи заедно с Еда, как ще разрешат този въпрос?
Скрит текст:
Серкан: Няма какво да разрешаваме, Ефе. Еда поиска да работи с теб и го прави. Нямам какво повече да кажа по въпроса.
Ефе: Чудесно. Радвам се, че мислиш така, защото Еда има нужда от работата и парите.
Серкан: От парите? Не разбрах.
Ефе: Цветарницата на леля й е в трудно положение. Дори мислят да дадат под наем някакво кафене или нещо такова. А Еда трябва да плати таксата за университета си.
Серкан: Разбрах. Благодаря

Веднага Серкан се обажда се на г-жа Идил, препоръчва й цветарския магазина на Айфер, градина „Йълдъз“. Лейля ще й прати координатите.
И магазинът получава голяма поръчка от г-жа Идил. Айфер казва на момичетата, Еда си мисли, че го е направил Ефе.

Съвещание при Серкан, Енгин проучва Ефе, подозират, че има таен съдружник, който му помага.

Еда благодари на Ефе:
Еда: Ефе,благодаря ти. Говорих с леля. Клиентът се е обадил и е направил поръчка.
Ефе: Не разбирам за какво говориш.
Еда: Вчера научи за състоянието на цветарницата. И си намерил клиент. Знам. Безценен си. Много си добър. Благодаря ти. Нямаше нужда, но все пак благодаря.

Айдан има среща с психолог-терапевт.

Терапевт:  Г-жо Айдан, от началото на срещата ни говорите повече за Еда, отколкото за съпруга си или сина си.
Айдан: Така ли?
Терапевт: Явно имате силна връзка с нея. И наистина я обичате. Нали?
Айдан: Да. Разказах ви всичко. Аз, съпругът ми, синът ми...Постъпихме несправедливо с нея, огорчихме я. Може би за нея е по-добре да е далеч от нашия живот. Така ще може да започне на чисто.

Терапевт: За да започнеш нещо, трябва да довършиш старото. Но вашият живот е пълен с незавършени истории. Синът ви, другия ви син, съпругът ви, а сега и Еда. Мислите, че е приключило, но не е .
Айдан: Може би. Може би само така успявам да се задържа на краката си. Правя грешка. През целия си живот съм грешала толкова много. Много е тежко.

Терапевт: Това е грешката ви. Позволявате да ви контролират външни събития. И заради това се наказвате. За първи път в живота ви някой ви е държал за ръка и ви е накарал да преминете отвън. Не се страхувайте да обичате този човек.
Айдан: Еда напусна живота ни.
Терапевт: Но ще ви помоля да я приемете обратно.
Айдан: Как така?

Терапевт: Според вас съвпадение ли е, че Еда е единствената, която е успяла да ви изведе навън? Обадете й се и изградете отново връзката си с нея.
Айдан: Не мога. Това не е ли много егоистично? Да я доведа тук, само за да мога да изляза навън отново. Не, не мога да го сторя.

Терапевт: Вижте, подпорната стена е вина на г-н Алптекин, не е ваша. Заради негова грешка, Еда и синът ви са се разделили. Запомнете това. Обадете й се. Отворете нова страница. Пък и така ше й покажете, че държите на нея. Помислете, г-жо Айдан?
Айдан: Добре. Ще си помисля.

Еда е против решение на архитектурния план на Серкан относно изкореняването на няколко дървета в обект, по който работят заедно. Успява да принуди Серкан да отидат на място и след кратка разправия успява да постигне своето. Решението е да преначертаят проекта.

Айдан се двоуми дали да се обади на Еда, но Сейфи решава – звъни на Еда и Айдан е принудена да говори с нея.
Скрит текст:
Айдан: Здравей, Еда. Може ли да дойдеш, за да пием по кафе? Например...Да се отбиеш довечера?
Еда: Не.
Айдан: Аха. Не. Не е нужно, да е днес. Може и утре. Или когато и да е. Когато си свободна.
Еда: Не става въпрос дали съм заета, г-жо айдан. Въпросът е, че не искам да пия кафе с вас. Нито да чувам и думичка за сина ви.
Айдан: Темата не е серкан.
Еда: А какво има тогава?
Айдан: Започнах терапия. За да мога да изляза навън.
Еда: Радвам се за вас.
Айдан: Терапевтът ми каза, че трябва да говоря с теб.
Еда: По коя тема?
Айдан: Не каза нищо за тема. Но стига да дойдеш, ще намерим за какво да си говорим. Когато поискаш. Когато си свободна. Може ли да дойдеш?
Еда: Не знам . Ще си помисля.
Айдан: Добре. Дори и това е хубав отговор. Засега е достатъчен. Благодаря ти. До скоро.

Ферит: Убеден съм, че ще успееш, но трябва да си вярваш. Твърде много се съмняваш в себе си.
Джерен: Как да не се съмнявам, Ферит. В предишния договор допуснах банални грешки.

Еда: Джерен. Какво става с Ферит? Има ли нещо помежду ви?
Джерен: Между мен и Ферит? Не, няма нищо. Изглежда, че има нещо ли? Просто понякога си говорим. Добро момче е.

Скрит текст:
Еда: Разбира се, че няма да ти казвам какво да правиш. Но Ферит изостави Селин на сватбената маса едва наскоро, нали?
Джерен: Що за подкрепа е това, Еда? След като ти каза на най-омразния ти човек, че го обичаш, и след като подписахте фалшив годежен договор със същия този, си спомням, че не съм те поучавала кое е правилно и кое грешно.
Еда: Казвам го за твое добро. Разбира се, животът си е твой. Имам пред вид, можеш да правиш каквото пожелаеш. Просто ме е страх да не бъдеш наранена.
Джерен: Благодаря ти, Еда. Но ми позволи аз да се тревожа за това.
Еда: Разбира се. Решението е твое.

Ефе споделя с Ферит, че Серкан го е проучвал, сам си е признал. Изглежда се опитва да намери начин да се отърве от него. Ядосан е, дошло е време и той да започне.
Ферит го предупреждава, мислейки, че е прав, да внимава, да не попадне в неудобна ситуация.

Джерен прави презентацията, справя се отлично, одобрена е за адвокат на холдинга.

Еда: Здравейте.
Айдан: Еда. Добре дошла
Еда: Добре заварила

Айдан: Не си свалила пръстена си.
Еда: И синът ви също, защото така държал другите жени настрана.
Айдан: Така ли?
Еда: Така. Но аз следвам съвета ви. Нека всеки път да му напомня за онова, което ми причини.
Айдан: Може би някой ден ядът ти ще отмине. И тогава ще го свалиш.
Еда: Не мисля. Какво мога да направя за вас?

Айдан: Еда...Еда. За първи път...За първи път след толкова години...Излязох навън заедно с теб. След това опитах отново няколко пъти. Опитах и със Серкан. Ала не се получи. Не се получава.
Еда: В такъв случай...Искате ли да опитате отново с мен? Отново ръка за ръка, но този път с отворени очи.
Айдан: Добре.

Еда: Нека да бъде утре. Утре ще дойда.
Айдан: Добре, страхотно.
Еда: Но имам едно условие...
Айдан: Каквото поискаш!
Еда: За този ваш така обичан син...Ще говоря каквото си поискам за него, но вие няма да отговаряте.
Айдан: А?!

Еда: Значи утре ще се видим. Обещавате.
Айдан: Добре, обещавам.
Еда:  Чудесно. До утре!

Излизайки от двора, Еда среща Серкан.

Серкан: Еда. Какво  правиш тук?
Еда: Ти не беше ли на работа?
Серкан: Излязох рано. Ти какво правиш тук?
Еда: Майка ти ме повика.
Серкан: Обиди ли те?
Еда: Не колкото синът й.

Серкан: Мамо. Не искам повече да викаш Еда тук.
Айдан: Ако знаех, че толкова ще се...
Серкан: Няма значение, мамо. Не искам.

Айдан: Може би, ако тя знаеше причината за раздялата ви, нямаше да стане така.
Серкан: Няма значение, защото вече сме разделени. Моля те, не се бъркай.

"Ние не вярваме в себе си, докато някой не ни разкрие, че дълбоко в нас има нещо ценно, заслужаващо да бъде изслушано, достойно за нашето доверие, свято за нашето докосване. След като повярваме в себе си, можем да рискуваме любопитство, удивление, спонтанна наслада или всяко преживяване, което разкрива човешкия дух."Е.Е. Къмингс

И още: Sunglasses

Черната роза от Халфети – перлата на Ефрат
https://dolap.bg/2024/05/07/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82 … 0%B5%D1%84%D1%80/

Марги, Hug

Това беше за този епизод, до следващият!  Satisfied

Sunglasses
Скрит текст:
Ханде и Керем тази година направиха по един филм, Керем участва в още 2, снимаха няколко реклами и фотосесии, но нямат участие в дългосрочни проекти, които да гледаме и обсъждаме директно и преди няколко месеца / с одобрението на компанията/ започнах този пореден преговор на SCK, следвайки и спазвайки графика на директното излъчване на сериала през 2020 год. Не искам да съм досадна, затова питам – да продължавам ли?

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт