💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 449
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
И аз забелязах, че рускините го попиляват.
Но навсякъде преводът е различен, така че не знам , къде е истината.

# 496
  • Кърджали
Слънце, малко по памет ще е отговора ми (ако утре не пуснат през деня Първи и последен 2 може да преведа това интервю, че много ми хареса). Та по първото. Въпроса беше дали е романтичен. Каза че мисли че е романтичен, но старомодно романтичен. Обича да пише писма, да оставя скрити писъмца. За него романтиката не е в скъпите подаръци и жестове (или както каза и при Ибо, ако нямаш пари, нямаш право да си романтичен ли). Не обича купуването на скъпи подаръци и жестове, когато се прави като показност (защото като известна личност е следван от много хора, които нямат такива възможности и му се струва грубо). За него романтиката може да е в дребните неща, дори и като пикник насред хола. Важно му е да е направено от сърце.
Каза че по принцип не обича да ходи на почивки и това е било проблем във връзките му (за което не знам защо скочиха,че се е заял едва ли не с Ханде, все едно само с нея е имал връзка). Предпочита да работи. (Работохолик човек)
За социалните мрежи - каза че по принцип преди е бил на Вие със социалните мрежи. Но в момента в който е решил че може да ги използва за това, което го интересува - да сподели нещо за правата на жените, за каузите в които вярва, за наболелите теми или просто нещо забавно з за да развесели хората - е започнал да ги ползва активно. По принцип му се струва че ще е нарцистично да споделя себе си постоянно. И по принцип би искал хората да ползват по-малко социалните мрежи.

Мога да седна и да напиша дума по дума какво точно каза, но това беше, гледах да използвам неговите думи.

# 497
Алекс, благодаря за отговорите, за преводите и за старанието ти като цяло. Flowers Hibiscus

Упорито му въртят отговори от интервюто и то не от профили, които са почитатели на Ханде. Разочаровани са хората. За да има такова масово неодобрение, явно с нещо ги е подразнил.

# 498
  • Кърджали
Извадени от контекста на въпроса някои от думите му може да звучат малко арогантно или самонадеяно, не знам. Но аз не видях нищо дразнещо в интервюто (а смея да твърдя че не гледам сляпо, защото се е случвало с други, които са ми били любимци, нещо в тяхно интервю да ме изразни до степен че после да не ща да ги чувам..Та Керем не ми е с пълен имунитет, имало е случаи в които нещо ме е подразнило и в него преди време, даже доста време бях спряла и да го следвам... Какво ме е било подразнило точно не мога да обясня, обаче, усещане някакво .)

# 499
Абсолютно нормално е да го свързват с Ханде и Серенай, все пак последното десетилетие това са му двете половинки, представени пред света. Керем наистина трябва да внимава какво говори в ефир, защото почти винаги изцепва нещо, което дава повод за дискусии в интернет. По-добре да не създава поводи за “изваждане от контекст”. Патронката ни например да са ѝ вадили думи от контекст? Аз поне не помня.
Сега си пускам интервютата да прочета всичко останало, което не се коментира така усилено в интернет Grinning Благодаря за превода Flowers Rose

# 500
Добър вечер, момичета Simple Smile
А не пишат ли масово издразнените какво точно ги дразни в тези отговори?
Мен Керем ме дразни, когато се плези. Joy
А в интервюто при Бирсен ми идеше да му вържа крака...
Обаче за отговорите му, които Алекс преведе, мога само да го поздравя. Hands Plus1

# 501
А не е ли ясно какво ги дразни? Съзнателно всеки, който ги следи в последните години, би ги свързал с бившата му приятелка и новият й партньор, с който доста си попътуваха в последните две години. Satisfied
Скъпите подаръци, съпоставени на малките жестове. Да си почиваш вкъщи пред камината, а не на концерт на Андреа Бочели (ако това е подарък, а не общо преживяване, което са си подарили двамата), примерно. Такива работи сигурно.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:54 от midnight__sun

# 502
В Туитър му сравняват отговори на въпроси от интервюта ,в които си противоричи на 180 градуса. И го обвиняват в двуличие, меркантилност и човек, който няма мнение, а се насочва там, където му е интересът.
Няма да ги слагам, за да не се изнервя обстановката.
Уж не харесва Ханде, а се опитва да е в гравитацията й. ( така поне излиза )

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 22:09 от tina-latina

# 503
  • Кърджали
Пишат - че хвърлял камъни в градинката на Ханде. Това бил казал, имайки предвид Ханде, онова бил казал, като се е заял с Ханде. Интересно, що като каза в едното интервю че не обича да приключва връзките си с лоши отношения и би могъл да остане приятел и с бивши гаджета, не го свързаха с Ханде по никакъв начин. Пък той там наистина имаше предвид някоя бивша, щото каза "ама да не казвам име сега".

Cocodoggo, сега наистина не искам да прозвучи като заяждане, ама аз не си спомням Ханде скоро време да е имала интервю /пак уточнявам, аз тия "папараците ги хващат" не ги пиша за интервюта./ . Ако и тя направи такова интервю, не се и съмнявай, че и нейни думи ще намерят да извадят от контекста на секундата. 

Който иска да види нещо, ще го види, дори и да го няма.

# 504
Благодаря ви за отговорите, момичета Hug
Значи ... все пак връзката с Ханде тежи върху оценката за Керем. Ами, аз си мисля, че дори да е вярно това, все пак дава информация защо и къде се разминаха двамата. Съществени са тези различия.

# 505
  • Кърджали
Минало, заминало. Дето се вика, те отдавна са забравили че са били заедно, ама някои "фенове" не могат нито да забравят, нито да им простят, че не са сбъднали мечтите им за екранното "и заживяха щастливо" да се превърне и в реално такова и хейтят или единия или другия зависи "чия страна за заели".
Като гледам обстановката при комшиите, Първи и последен 2 утре ще го видя през крив макарон, та може наистина да преведа интервюто му при Аслъ Шафак, и без това ми е скучно.
Но тази вечер си я писах вечер на древногръцката митология, малко за разсейване от пещери и актьори...

# 506
Те на Керем изцепките не ги срещаме само в непапарашки интервюта. Когато си Керем Бюрсин или който и да е било известен, би следвало да си наясно, че всеки твой ход, дори харесване на публикация в интернет срещу бивша половинка(и не, не Ханде) ще се види на минутата от стотици, които само това чакат.
Това, за Бога, са жени, с които си делил живот, легло, чувства.
То това не вреди на отсрещната страна, вреди на него.
Лично на мен адски неприятно ми стана като му гледах ливанското интервю. Да казваш, че си бил влюбен два пъти, единият път от които е било детска/ученическа любов(говоря по спомени), което автоматично прави това със Серенай или Ханде едно НИЩО, някак не мога да приема за нормално изказване на известна личност. Или пък че любов на снимачната площадка е нещо несериозно.
Нека си ги мисли тези неща, ама да не ги приказва пред камера, защото злепоставя освен себе си и други личности. За историята им със Серенай съм чувала не много приятни неща, свързани с нея, за които не съм сигурна на 100 процента, ама Ханде кога го е злепоставяла така с думи?
За различия и раздели няма смисъл да дъвчем, достатъчно сте я дъвкали защо. Историята пази факти, снимки, спомени… но да, адски несъвместими личности са според мен Ханде и Керем.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 22:54 от Cocodoggo_mom

# 507
Аз ще ти отговоря. Никога! В никое интервю не си е позволила да говори двусмислено, да се подсмихва, без значение дали е за списание или папарашко. Винаги е внимавала, и това идва от факта, че като опарена от толкова много омраза, някак не може умишлено да го предизвика върху някой друг.

Ще гледам да не ви дразня повече по темата, макар че само въпрос зададох.
Не обещавам изцяло. Зависи. Animal See No Evil

Лека! Nature Sparkler

# 508
Мен Керем ме дразни, когато се плези. Joy
А в интервюто при Бирсен ми идеше да му вържа крака...
Обаче за отговорите му, които Алекс преведе, мога само да го поздравя. Hands Plus1

А как си загриза пръста към края забеляза ли? Направо ми идваше да го перна през ръката. Joy  (дъщеря ми известно време си гризеше ноктите и съм травмирана Joy )

Алекс, благодаря отново за труда ти. Hug
Аз мога да припомня защо спря да следваш Керем - Оливърс, доста инфлуенсърски и рекламни постове в инстаграма му, реклами на прахосмукачки и т.н. Неща, които и на мен не ми бяха интересни...

Аз лично отказвам да разсъждавам на тема "какво е искал да каже авторът", много го мразех това в училище. Grinning

Сега отивам да ви пусна една анкета, че откакто Миси отвори темата този въпрос не ми дава мира. Grinning

# 509
  • Кърджали
Поли, да, това беше причината ...и едно усещане че от зор да е забавен и интересен, не е истински. Аз обичам естествените хора, такива, които говорят без да филтрират "това сега ще се хареса ли на хората" "как да го кажа това сега, че да изглежда умно или забавно", които са ми интересни с нещо /а тогава, да, с нищо не ми беше интересен/. Не знам, може и тогава да си е бил естествен, доколкото го усещам, си има едно непораснало дете в него, но тогава - да, стана ми досаден и му теглих чертата. Не е първият, който съм спряла да следвам, я, едва ли го е заболяло. Сега покрай филма, си го върнах отново. Такава съм си, непостоянна.

В едно от интервютата на Керем и Деврим, което ми попадна докато уж търсих древногръцката серия подкаст на моето момче,  Керем говореше че нарочно момента с изневярата е оставен малко в сивата зона. Не като да я омаловажи, а да предизвика у хората точно този въпрос - дали е изневерил, какво е изневяра, /тук дори самият той казва, че не е съгласен с героя му/, кое би могъл да приеме човек, кое може да прости...
Дали наистина е изневерил Джем на Алара... Вчера казвах, че не е, ама колкото повече го мисля... Ти ли беше казала нещо като то ми е лесно да пиша, ама ако мъжа ми направи нещо такова, друга песен ще запея ... Та, да... Като сме странични наблюдатели лесно се говори/оправдава/обвинява, ама като ти дойде на главата... То на никой да не му идва на главата де... Ама пък от друга страна като например лично аз преди време бях обвинявана в изневяра без дори да ми е минала такава идея през главата, без дори "ама ние само си говорихме" да е имало, малко прекалено ми идва и да бъда категорична, без да съм сигурна. Нали "парен, каша духа".

Преди малко се смях на коментар на една журналистка, правеща интервю с двамата. Вика "Докато гледах филма си мислех" ех, защо си нямам гадже и аз сега така", ама накрая си казах "абе, добре че нямам".

Общи условия

Активация на акаунт