Отговори
# 60
Здравейте мами!  Hug
Ние пък снощи се  хранихме към 22.30 след което заспахме (около 30 мин...напоследък спиме по толкова и след това сме кокорчовци...вие така ли сте? newsm78).И като започнахме да се кокориме и да се кривиме...луда работа #CrazyБях я оставила мъжо да я гледа аз докато се изкъпя...и познайте, излизам от банята то един рев се чува ама, вдигнахме блока в полунощ....той опитал какво ли не и накрая решил, че е гладна и приготвил АМ,но тя момата не била гладна...Ние от извстно време акаме на 2 дни веднъж...и то милото го боляло коремчето, че не може да се изака...Реших да опитам малко гимнастика с крачетата, като ги притисках към коремчето и правихме и колело....и най-после след около 10-15 мин гимнастика успяхме....и след това като заспахме към 1...та чак до 8.30   Mr. Green
Нацелувайте си бебоците от мен!

# 61
Здравейте,мами Peace
От доста време не бях влиЗала във форума,но не съм ви zабравила.Откакто се роди бебка направо  се кефя максимално и гледам да сме пове4е две4ките,а по малко на компа.
Гледам пи6ете,4е ви намалявала кърмата..Хмм..Сори zа глупавия въпрос,ама по какво се раzбира,4е е намаляла?
Моятс су4е денем на 3/4 4аса,а но6ем спи непробудно..Кърмим се 4ак в 7 сутринта.притеснявам се,дали е гладна,а аz не zнам..Много е кротка и не пла4е иzоб6о,така 4е никога не мога да раzбера..Има една електронна лулка,която само да я zалулее и може там спя6а цял ден да откара..4ак ми е странно,бебе все да спинка или да не си иска да яде,а все по мой план да е вси4ко...
Колко тежат децата ви сега и колко са дълги?Моята е 6 и 800 и е 63 см.След една седмица 6е станем на 3 месеца. Hug
Поzдрави от нас,мама Веси и бебка Микаела Grinning

# 62
Добро утро и от нас.Момичета имам проблем.От два дни моята бебка връща известно количество мляко доста време след като съм я нахранила, въпреки че се е уригнала.Тя и преди си го правеше,но не толкова често.Онзи ден ходихме до Русе, и ми се струва,че доста бях навлякла малката-може би съм я претоплила. smile3506

# 63
  • София
здравейте, мами!
много е хубава новата темичка!   bouquet на ники.
уикенда го изкарахме целия навън. включително и вчера. малко беше кофти времето, но ние водихме бебето в мола. не бях ходила отпреди да се е родила. направихме чуден пазар Joy
сега ще ходя да поработя малко, а ния ще ходи на разходка със свекървата. Sad
а на мен така ми се излиза с нея Cry
ама трябва да работим, за да избием пазара от вчера. а и поръчах една музикална люлка - шезлонг за подарък за 8 март на бебока. и тя трябва да се избива. и такива неща покрай нас.
чао засега Peace

# 64
Здравейте и от нас, моята маймунка както обикновенно се събуди в 07:30 хапна и сега отново спинка в вълшебната люлка  Party, а аз искам да излитаме на разходка че временцето е хубаво.
liletka Андреа също неискаше да яде Aptamila и сега е на Frisolak, харесва и много повече. Ако искаш си питай педито аз така направих като се хранехме с триста зора Cry
Хайде чао от нас ще оправям бебешката чанта и ще се нахраним и беж да ни няма навън. А между другото има ли мами и бебоци разхождащи се в Южния парк, може да си направим бебешка среща  newsm63

# 65
Polijekova много ти благодаря за съвета ще се опитам и аз като вас да го къпем по-дълго време и повече масаж пък дано се уморява пове1е.Колкото до яденето ние от един месец насам не се храним през нощта.Яден в 22.00 и после в 06.00.Обаче пак се буди много.Уж за вода ама по 3-4 пъти.А в последно време се е научил като се събуди та по 1 час не заспива.Не плаче а само мрънка.
Ние сме на смесено хранене.Имам по малко кърма иначе хапваме Нутрилон 1.

mama_megi не мисля че връщането е от прегряване.И ние имаме дни в които мног връща.Чак си мисля че не му остава мляко в корема.Но не е нещо страшно.Не се тревожи.Наблюдавай малката и ако продължи много тогава се консултирай с педито.

Ние пък имаме пъпки от прегряването.Ту изчезват ту се появявят. smile3515аман

# 66
Vessito, мисля че бебчето ти е в много добри граници, а и щом не се събужда, за да хапва, значи просто метаболизма й не е толкова бърз и й стига храната да си поспива повече. Мерило винаги ти е как се движат килограмите, а тя си е в добре сякаш.

а за прегряването - просто не го правете, де Wink аз се ръководя от правилото, че на мен ако ми е добре, значи и на него и обратно.

# 67
бебешок ние също имахме пъпчици.Мислех си че е от прегряване,но педито казаче не е .Било нещо обичайно при малките бебета-като бебешко акне.Предписа ни едно кремче-Елком.Мазах я 4 дни , изчезнаха и повече не са се появявали.

# 68
Ще питам и аз тогава за тези пъпки.Дано изчезнат че са много неприятни.
Приятен ден на всички и хубави разходки на бебеците.
До после. Hug

# 69
Здравейте и от мен! Добре дошли на новите мами! Те са доста активни, а къде са "старите" майчета, нещо напоследък се губите - Sarra, Pontes, Macko.  Vessito, добре че се сети да се обадиш, тия дни си мислех за теб, че нещо изчезна напоследък. Но те разбирам напълно де, миговете прекарани с бебетата са незаменими.
Моето бебе е от поспаливите нощно време, е ние сме в златната среда. Папкаме последно към 10-11 и спим до 5-6. Но аз имам проблеми със съня - вече се оплаквах от това, но само Вержи ми влезе в положението.  Мъжото така хърка, а и сега като е малко болен и ситуацията е просто кошмарна. Бебето ми спи, а аз се будя по 2-3 пъти на час. Вече не ми издържат нервите и не знам какво да правя. Мисля да го пращам на лекар, пък може да излезе поправимо.
Е, оплаках ви се. Сега чакам бебката да се събуди да папаме и изчезваме навън. Приятен ден на всички ви!

# 70
Здравейте и от нас, и наша Дивна не яде от известно време... По 50-60 мл на хранене.... При батковците не помня такова нещо, всичко се изпиваше в мига в който го дам! Ама си е веселка, спинка не е гладна...
Днес е чуден ден за разходки -ще се възползваме!

# 71
Betty L. ми пращай мъжо в другата стая, освен на лекар де Wink)) , а иначе и аз съм активна кога бебо е сънчо, че иначе тоз интернет голяма краста ((( и аз го чакам да се събуди, че да го водя на разходка ...

# 72
Здравейте и от нас!
За съжаление много рядко влизам във форума, но ще гледам да си създам навика поне веднъж дневно да го правя...но просто не обичам да чета от монитор, колкото и да ми е интересно...не знам защо съм такава???
"Гледам и не вярвам на ушите си" за бебетата които не се събуждат нощем, не се хранят нощем...няма такова нещо при нас. Буди се и аз за да не плаче и да не събудим таткото и каката давам гърда да яде. Добрия вариянт е ако заспи след това, лошия, ако му се играйка и гука...
И моята кърма намаля. разбрах защото до преди 3 седмици цедях по 500 лм на ден излишна и затова се обадих да я давам в Банката за кърма...но това е една друга история...Много съм разочарована от тази Банка за кърма...надявам се сами да се откажат да им давам излишната кърма, защото тя вече намаля на 200 мл. дневно, а и те постоянно ми изкарват Стафилококус ауреус в кърмата....на мен и на Никила нищо ни няма, така че не мога да се притеснявам повече!
Днес май ще излизаме след сукането в 15ч, а и каката е на антибиотик и ми се плаче вече...
Приятен ден на всички и пишете на лични ако решите да се съберем в Борисовата градина или на НДК или където и да е всъщност!!!
Януарските мами много се събират, срещу нас живее една от тях и всяка седмица ходи на НДК, сега пак са там, ХАЙДЕ И НИЕ!

# 73
Здравейте!
Днес Вики става на 3 месеца !!!
Черпим виртуално с торта ! (б.а. виртуално не се пълнее Wink)

Честити 3 месеца и на Дивнето на ClanG  и Теодора на conka !!!  bouquet

# 74
Честито на 3-ри месечинките и от мен! newsm51

tini-mini страшна торта  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт