По-различният конкурс "Великденски празници"

• 20 157
  • 564
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Дамянти, защото те познават и обичат много хора, за това Ти Heart Eyes
Ааа, ама и много ме мразяяяят  Mr. Green  Twisted Evil

Жали, без да ми се сърдиш, но последната рамка, на мен не ми харесва  Sad Някак самите цветове не ми харесват и рязката граница между горната и долната част , ама аз не разбирам много де, така, че да не се влияеш  от моето мнение  Embarassed

# 361
ами аз за това я качих, да кажете как ви се струва.. ако не става я зарязвам и готово Heart Eyes

# 362
  • София
Аз не разбрах по какъв начин ще се плаща и ще се разбира дали някой е платил или не?

Нещо много намаляхме,само няколко човека постваме тук  Sad.

# 363
Момичета, извинявайте, че не се включвам,
но имам ужасно много работа

Пуснали сте страшно хубави неща
Понеже не ми се иска да коментирам само част от рамките,
реших изобщо да не коментирам
но ги разглеждам с удоволствие

Към края на другата седмица, ще пусна каквото ми се намира по компютъра, като снимки на цветя

# 364
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичетааа, това се получи след промяната. Чакам мнения, но съм готова да правя само козметични промени... Mr. Green

Мисля да сложа и другата си зелена рамка  -великденската и още една, която си харесвам!

# 365
  • София
katyadjin,много е красива,аз и предишния вариант харесвах  Grinning.Но тук само тези златиси подаръци не пасват,понеже не са рисувани,а всичките други елементи са.Сложи вместо тях някой от тези тук http://vessyc.multiply.com/photos/hi-res/12/3?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F12%2F3  ,балонът да си стои,както си е сега.

# 366
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Искам да ви направя признание в любов!!! Hug  bouquet
Благодаря ви момичета!!! Heart Eyes Оправих я, така че долу горе да става.... Весика безкрайно благодаря и на теб!!! Hug Идеално се вписаха подаръчетата ти!!!! Отивам да ги качвам

# 367
Аз не разбрах по какъв начин ще се плаща и ще се разбира дали някой е платил или не?

Нещо много намаляхме,само няколко човека постваме тук  Sad.

И аз това се опитвам някоклко пъти да кажа....няма интерес нещо....
За това предложих да съберем нещата на едно място и момичетата, които организират базара, да преценят кое  би се продавало.. Във всеки случай все по малко мотивирана съм и аз самата да влизам и да се опитвам на някъде да бутам нещата... явно като няма да си чешем егото интереса е доста малък, но пък в  темата, където след всяка  рамка се възклицава колко е изключителна страниците си вървят... може да съм гадна, ама точно това мисля в  момента.
Е, каквото можахме направихме.

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 20:13 от Jaly

# 368
  • София
Жали, не се ядосвай мила  Heart Eyes
Аз така или инак ще извадя от нещата които правите на снимки за базара - с или без конкурс  Hug  Ако имах финансова възможност бих извадила от всички видове поне по 5, но ще видим.Ако Лулу не се е отказала да дари 100 безплатни снимки - може и да стане  Hug   bouquet

# 369
Виж, ако не стане ще бъде още по гадно.
ПРОВЕРИ МОЛЯ ТЕ КОЛКО щЕ СТРУВА ДА СЕ ИЗВАДЯТ определен брой снимки, колкото смяташ, че ще са ви нужни и ми пиши на лични.

# 370
  • София
Jaly в сайта  http://www.snimkitemi.com/store/ - 10/15 са 0,15 лв., така, че 100 ще са 15 лева - не са толкова много  Hug

# 371
Да и аз сега това проверих,
Ами аз не знам от тук нататък ти какво предлагаш, за мен лично е напълно безсмислено да се пускат анкети и да се журира при интереса, който имаме към темата.
Това е личното ми мнение, ако прецените все пак да има такива- ОК.
Ако, не- според мен тогава вие преценете какво би се продавало, все пак правихме го за базара,  и само ни кажете да знаем какво сте избрали, все пак доста момичета се постараха тука  в тази тема и е хубаво да знаем крайния резултат.

# 372
  • София
За смяната на имената на рамките- не мога да сменя,как се сменят?Уж гледах,не можах да разбера

# 373
Като я отвориш снимката в по- големия размер, отстрани с малки сини буквички има меню и някъде там пише едит и от там... ако не го намериш, кажи  - ще пусна скрийншот.

# 374
Дамаянти, аз също съм готова да даря 100 снимки, т.е. 15-20 лв. за каузата. Поне ние с теб, лесно ще се свържем.
Имам едно много сериозно питане, последно "ВоСкресе", със 'С" или със "З", се пише? Praynig Имам една картичка с такъв надпис, и би било много тъпо, да е написана грешно. Освен да ходя да питам в "БисИрите".  Mr. Green newsm78 Joy
Утре и аз ще си качвам готовите неща, но първо искам да ги прегледам за последни поправки, да не ми се налага после да ги трия,и пак да ги качвам.
За журирането както решите, на мен ми е все едно.

Общи условия

Активация на акаунт