Отговори
# 165
УЖАС, УЖАС И ПАК УЖАС!!!! Scream
Цял епизод глупости, имам чувството, че сценария го пише дете 3 клас.
3 часа гледах тъпотия,  да видя как Ферит иска ръката на тази лелка, нещо ,което не дадоха във втори сезон, когато уж се обичаха, а в първи само загатнаха. Няма да им го простя.
А пък тази Сейран да реши какво иска, че.вече ме изнервя.  Може да ме нахулите, но какво значи да го остави заради болестта,  после пък, за да бил щастлив, до тук ок,  но сега какво ще легне с този ли напук. И нея вече не я разбирам. Да ляга вече с тая сиганин и да се приключва тази драма от 4 епизода. То се е видяло, че оклепазиха всичко. Най- се ядосвам на мен, че продължавам да гледам тази тъпотия Angry (слагам и 10 повръщащи човечета).

# 166
Как я пожертваха?Аз само ви чета.

Синан й каза че иска да спят заедно тази вечер, за да му докаже, че не мисли за Ферит и тя се съгласи. 🥴

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 00:06 от Lilia*

# 167
Другата седмица ще гледаме халвети на новите двойки, за затвърждаване на простотиите от днес 🤮🤦‍♀️🤮🤮😡😡😡👿👿👿👿.....Идиоти...Никакво уважение към фандома....И всичко за жалост ще рефлектира върху Афра и Мерт 😭😭💔💔

# 168
Момичета,аз не искам да ги събират.Малоумни и двамата.И тези думи на Феро,че никога не е бил влюбен  както в Дияр ме закопаха.Да си живеее щастливо с нея,Сейран и тя да си носи кръста с глупостите, които твори.Сринаха из основи образите.Феро сега да унищожи медальона и картината дето си ги е каширал,Сейран да си ляга с тоя и да се свършва.Под дъното копаят с този сценарий.

# 169
Изтървах малко след началото, но за мен донякъде разковничето беше във въпросите на Ферит- щастлива ли е в онзи дом, ама нали трябва да има серии и Сейран все още го лъже.

# 170
Момичета,аз не искам да ги събират.Малоумни и двамата.И тези думи на Феро,че никога не е бил влюбен  както в Дияр ме закопаха.Да си живеее щастливо с нея,Сейран и тя да си носи кръста с глупостите, които твори.Сринаха из основи образите.Феро сега да унищожи медальона и картината дето си ги е каширал,Сейран да си ляга с тоя и да се свършва.Под дъното копаят с този сценарий.
Явно все пак правилно съм разбрала. Направо ме потресоха думите му…

# 171
Дано майка му се намеси, в нея остава надеждата.
А как ме е яд, че развалят хубавите сцени от първи сезон, като ги вмъкват сега.

# 172
Ужас,правилно не гледах и май и другата седмица няма да гледам...май ще излезе вярно това което четох 5 серии сега + 10 и финал.

# 173
  • София
Влизам, прочитам последните 2 страници иииии ...... тази серия няма да се гледа.
Кураж, момичета! Все някога трябва да изгреее слънце и на Чапкъновата улица.

# 174
  • Ямбол
Покрай цялата тази измишльотина,която излъчиха дори историята на Абидин не ме впечатли,а я чаках с интерес.Смисъл остана като една обикновена история разказана набързо и някакси сред цялата тази помия не стоеше добре. Абе епизода си беше меко казано зле.И 1.1 рейтинг им е много.Жалко за таланта на Мерт и Афра.Милите ни те.💔 Видяхме едно голямо щастие от Ферит спрямо годежа.Все едно се изправяше пред бесилото.То е разбираемо защо ? Но пък сам си предрече присъдата.Той си поема с кака,Сейран със Синан чок гюзел се получи няма що.Сейран и тя някакси раздвоена.Липсват ми и двамата със непреклонния си дух,борещи се един за друг,избухливи и диви.Бързо вземащи се решения и неотстъпчивост спрямо това,което искат.😐ОГМ  трябва да ни плащат вредни за дето им гледаме тъпите сценарии.Що нерви изпотрошихме,колко хапчета изпихме и без сън останахме.А пък за търпение да не говорим 🤫 Тюх. 😒

# 175
Най-хубавото от трети сезон са ми разговорите с вас в групата.

# 176
Сега може да пуснат и фраг с халветите, няма проблем. 🤣

# 177

А как ме е яд, че развалят хубавите сцени от първи сезон, като ги вмъкват сега.
Всичко омърсиха, всичко...Всичко красиво  всичко Сейферско 💔💔💔💔😭😭😭😭

# 178
Не вярвам да спят Синан и Сейран 🤨🤦

# 179
И с каква нагласа излизат хора, свързани със сериала и коментират пред зрителите
за събиране на Сейфер. По добре да не стане и сериала да свършва.
Те направиха от Ферит малоумник, влюбен в леля си. А, мама Гюлгюн най щастлива.
Ще си има дружка да си обсъждат менопаузите и болежките по тялото.
Много, много тъпоти се принудихме да гледаме от не един и два, а от цели пет сценаристи.
На тези хора повече да не им позволяват да творят и снимат небивалици.

Общи условия

Активация на акаунт