Отговори
# 315
Забелязахте ли, че Казъм, докато чакаше храна в стаята си мърмореше, че Есме е предател като Халис. Защо Халис е предател? Къде е и защо?

# 316
Аз пак  да си кажа...
Изгледах серията до край,че снощи не успях..
Не разбирам,защо казвате,че е слаба
За мен тази серия беше една от най-хубавите от трети сезон
Истина е,че диалозите не са така дълбоки и смислени,но Афра и Мерт въпреки това успяха да предадат с играта си всичко,което сценаристите искат да ни кажат...Поне аз така ги усетих
Видях Сейран,която не искаше да нарани Ферит,ако е умираща,но видях и Сейран,която страшно много съжалява за решението си..Видях Сейран,за която лъжата беше едно от най-неприемливите неща в живота и,но видях Сейран,която вече осъзнавайки,че е сбъркала най-безцеремонно лъже човека,на когото е обещала никога да не прави това.И не само на него,а и неговото семейство
Видях Сейран,облечена полугола да се разхожда пред очите на собствения си съпруг,а в същото време да изисква от него въздържание не се знае до кога
Видях Сейран,в очите на която най-после се намери и то не кой да е,а Ферит да и каже,че тя вече е омъжена жена....
Видях Ферит,на който всяка клетка крещеше,че още обича Сейран.
Един да му беше казал,че тя съжалява,че се е омъжила,или поне един път Сейран да беше намекнала това,той нямаше да пристъпи към брак с Дияр
Видях Ферит,който се опитва да бъде честен с партньорката си,но в същото време се надява тя да омекне и той да продължава да работи заедно със Сейран.Това до момента,в който той попита,дали тя е щастлива в тази къща и получи положителен отговор
Видях Ферит,който не знае причините за раздялата им със Сейран,но ги приема и ги уважава щом  като тя казва,че е щастлива
Видях двама,които много се обичат,но не смеят и не искат да признаят един на друг,че още е така
Но,в тази серия видях разлика
Единият след всичко,което сътвори съжалява,а другият,опитвайки се да е честен,тепърва ще прави простотии и ще съжалява

# 317
  • Яко в Матрицата...
Изгледах сцените на Абидин, че ми беше интересно каква е завръзката там. За съжаление, Абидин не можа да ме накара да му съчувствам, сцените не бяха заредени с емоция. Дори сцената на гроба на майка му. Проблемът играта на Ерсин ли е, времето ли закъсня за тази история... но тц, не ме докосна.

# 318
Аз пак  да си кажа...
Изгледах серията до край,че снощи не успях..
Не разбирам,защо казвате,че е слаба
За мен тази серия беше една от най-хубавите от трети сезон
Истина е,че диалозите не са така дълбоки и смислени,но Афра и Мерт въпреки това успяха да предадат с играта си всичко,което сценаристите искат да ни кажат...Поне аз така ги усетих
Видях Сейран,която не искаше да нарани Ферит,ако е умираща,но видях и Сейран,която страшно много съжалява за решението си..Видях Сейран,за която лъжата беше едно от най-неприемливите неща в живота и,но видях Сейран,която вече осъзнавайки,че е сбъркала най-безцеремонно лъже човека,на когото е обещала никога да не прави това.И не само на него,а и неговото семейство
Видях Сейран,облечена полугола да се разхожда пред очите на собствения си съпруг,а в същото време да изисква от него въздържание не се знае до кога
Видях Сейран,в очите на която най-после се намери и то не кой да е,а Ферит да и каже,че тя вече е омъжена жена....
Видях Ферит,на който всяка клетка крещеше,че още обича Сейран.
Един да му беше казал,че тя съжалява,че се е омъжила,или поне един път Сейран да беше намекнала това,той нямаше да пристъпи към брак с Дияр
Видях Ферит,който се опитва да бъде честен с партньорката си,но в същото време се надява тя да омекне и той да продължава да работи заедно със Сейран.Това до момента,в който той попита,дали тя е щастлива в тази къща и получи положителен отговор
Видях Ферит,който не знае причините за раздялата им със Сейран,но ги приема и ги уважава щом  като тя казва,че е щастлива
Видях двама,които много се обичат,но не смеят и не искат да признаят един на друг,че още е така
Но,в тази серия видях разлика
Единият след всичко,което сътвори съжалява,а другият,опитвайки се да е честен,тепърва ще прави простотии и ще съжалява
ВАЛ отново много точно.Въпреки тъпите реплики,двамата прекрасно пресъздават чувствата си.Само ако Сейран беше казала :"Не се жени защото аз вече съжалявам",Ферит щеше да забрави и Дияр,и предложения и годежи и всичко.Беше само на крачка.

# 319
Вал, на Ферит му намекнаха, че Сейран не може да бъде с друг, че не е консумиран брака й, но това не го спря. Той видя разплаканите й очи, отчаянието й, нали знае да чете по очите й. Когато я попита дали е щастлива, видя лъжата в очите й. Дияр няколко пъти му даде възможност с чест да се оттърве от тая глупост "брак с нея", но той като упорит козел: брак, та брак, въпреки молбата на Сейран. Та колко по-ясно да му го каже? Странно бе, че Ферит спомена, че неговото семейство ги е обидило, но неуточни нищо.

# 320
Странно е, разделени са от болестта на Сейран, по нейно желание. Ферит бързо забравя и се хваща с новата. И след като се видяха 2 години по-късно, никакви въпроси между тях. Ти защо така направи, аз те обичах, чаках, плаках? Примерно. Нещо, за да се изяснят. Не, те се държат като напълно непознати, все едно нямат общо минало.

# 321
Вал, на Ферит му намекнаха, че Сейран не може да бъде с друг, че не е консумиран брака й, но това не го спря. Той видя разплаканите й очи, отчаянието й, нали знае да чете по очите й. Когато я попита дали е щастлива, видя лъжата в очите й. Дияр няколко пъти му даде възможност с чест да се оттърве от тая глупост "брак с нея", но той като упорит козел: брак, та брак, въпреки молбата на Сейран. Та колко по-ясно да му го каже?

Може много по-ясно,разбира се
Но ясно  му беше казано,че Сейран не го иска и,че Синан я прави щастлива...
Аз разбирам,че очакваме от Ферит да бъде верен на Сейран до край.
Аз също го искам
Но,в реалния живот този мъж ще се окаже пълен глупак с жена,която го зарязва три,или четири пъти и който продължава,въпреки нея и въпреки това да стои на задните си лапи и да чака нейното позволение да се доближи до нея
От гледна точка на Сейран разбирам,че тя не иска той да страда,ако я загуби.Но,защо по дяволите трябва да се жени за мъж когото не обича?
Я се поставете на мястото на Синан.....
Обвиняваме Ферит,ок,не е прав...
Но,когато Сейран се е възстановила и,ако той вече е с друга жена,трябва ли тя непременно да се омъжи?
В колата каза на сестрата на Синан-не сме толкова глупави,че да се женим на пук на бившия.
А нейната женитба?
Разликата е,че тя избра женитбата си доброволно,а него го изманипулираха и притиснаха до стената
Ако той беше отказал брак с Дияр,щеше да остане отново самотен със бивша,която от време на време идва при него в ателието да рисуват заедно
Супер живот!!
Но със сигурност щеше да е Ферит,който искаме да бъде верен на Сейран

И сега очаквам Сейран да се бори за тях
Очаквам тя да вразуми Ферит
Вече започна,дано да приключи със Синан и да си върне Ферит

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 18:54 от VAL*

# 322
Вал, права си, че Сейран се ожени на пук, защото той беше с Дияр. И двамата лъжат навлеците и не ги обичат. Ферит въпреки, че спи с Дияр, това е за забавление, физически нужди (навици) и тя го знае, защото и тя го изпозлваше за същото. Не разбирам сега защо се промениха нещата за нея: казва не ревнувам, помогна Ферит да се срещне със Сейран заради работата, чу го, че не иска брак, че иска дете от Сейран и се сети, че тя го иска - айди бе, това не е любов. Дияр не обича Ферит, просто не иска да даде играчката си и има нещо скрито (тя преднамерено бе във фитнеса, запознанството им май е планирано, щом е снимано).  Синан не обича Сейран, той я използва за отмъщение към Ферит, има нещо в миналото, майка му загатна за това (някой му праща снимки на Ферит в болницата, какво е това съвпадение - жената на врага в същата болница, айди бе). В цялата история са намесени много хора, освен Дияр и Синан. И това започва когато съобщиха диагнозата на Сейран. Пелин знаеше за нея и може би е в основата на всичко. Страхувам се, че щом успее Синан да спи със Сейран и ще започне да се държи грубо и насилствено с нея, моля се майка му да пази между тях да не се случва това. Смятам, че някой използва Ферит чрез лекарствата да го контролира и той е вече под давлението на Дияр, чувства зависимост. Затова тя следи той да ги взема редовно. Затова той е объркан и по-безчувствен, спокоен към Сейран, а не оня буен мъж.

# 323
За мен единственият начин да съберат Сейфер без това да ни остави горчив вкус е те двамата да седнат и открито да си разяснят причините за тяхната раздяла,да сподели всеки мотивите си.След това да си седнат на д....тата и да си дадат равносметка на грешките,да вземат решение без натиск и да действат. Всякакви други обстоятелства,които могат да доведат до събиране ще обезсмисли всички меридиани и паралели,които показаха.Отделен е въпроса за намесата на трети лица в раздялата,това не отменя факта,че сами взеха решенията си,никой не им е опрял пистолет в челото.

# 324
Тати обаче май много си харесва кандидат снахата.А дано там всичко е наред и скоро да сме на сватба Heart

# 325
За мен единственият начин да съберат Сейфер без това да ни остави горчив вкус е те двамата да седнат и открито да си разяснят причините за тяхната раздяла,да сподели всеки мотивите си.След това да си седнат на д....тата и да си дадат равносметка на грешките,да вземат решение без натиск и да действат. Всякакви други обстоятелства,които могат да доведат до събиране ще обезсмисли всички меридиани и паралели,които показаха.Отделен е въпроса за намесата на трети лица в раздялата,това не отменя факта,че сами взеха решенията си,никой не им е опрял пистолет в челото.

Натиск➡️заблуда➡️принуда

# 326
# 327
# 328
# 329
Прекрасна 🌹

Общи условия

Активация на акаунт