Отговори
# 345
Понки, Дияр е Пелин не номер 2, а на квадрат. Тя е по-лоша и по-опасна. Ще натвори много злини, а Ферит не знае какво куче ще го хапе.

# 346
Чичо Абдулджелил се отчете! ✌🏻

И на мен тук мутричката й ми хареса.

# 347
Ени, предните два пъти, когато бяха тотално разделени, Ферит не бе с друга. Това е огромна разлика. Аз, лично никога не съм прощавала такова прегрешение. Сейран е друг характер. Ще я видим. Не мисля ,че е виновна за решението да го отблъсне (някой имаше пост, че това е обичайна реакция на смъртно болни), но който обича, чака (Суна му каза да чака), а Ферит тича към мацките.

# 348
Лайк и от Мерт ❤️

# 349
ФИ,отново няма да се съглася с теб.Може би повече си плакала отколкото гледала последната сцена.На Ферит отдавна му е ясно,че Сейран не е щастлива.Няколко пъти се опита да я провокира за да си признае,но уви.Сейран можеше още вечерта,в хотела да каже на Синан,че не го обича и не е готова да бъде с друг мъж и трябва да се разделят.Още след тази вечер трябваше да си събере куфарите и да отиде при мама Есме,независимо дали ще се събере след това с Ферит или ще продължи живота си сама.Да не говоря,че трябваше да направи това още при първата лъжа на Синан,на когото толкова вярваше,че семейството му няма да е пречка за тях.Но нейсе.Може би пренебрегна тази лъжа заради болестта на майка му.Но в хотела вече трябваше да се реши окончателно да спре да мъчи себе си и него.Но отново не!Разгада плана на майка му,разбра,че за всичко в бъдеще тя ще е "основния заподозрян" за всички така наречени беди,сполетяващи "любимия съпруг",но се върна в къщата на "свекървещицата" и продължи да търпи психическото насилие.Да,с чиста съвест мога да кажа,че всички в тази къща и нанасят "психически тормоз".Ако за някои това е нормален семеен живот,то трябва да си мазохист.И какво направи?Вместо да си признае пред Ферит истинските мотиви заради които не иска той да се жени,без значение дали той ще я отхвърли или ще и помогне,му предложи да се срещат тайно.Какво да направи Ферит в случая?Да се съгласи на "малката лъжа"   или като знае,че тя е под заплаха да я отвлече?Той вече не може да направи нищо,защото тя е омъжена, в законен брак.Не е нито насила сгодена,нито омъжена за него,когато я отвличаше и крадеше.Нека все пак всички имаме респект към законно сключения брак и брачната институция.Това,което и каза последно беше точно,че ако все пак се реши да прекрати този брак,който може да се окаже опасен за нея той ще я подкрепи,въпреки Дияр.Въпреки болката си той прие и уважи нейното решение да е Кантарджи,уважи брака и като отказа да "лъжат" Синан,а тя не може да приеме неговото решение да бъде ако не щастлив,то поне малко спокоен.Защо?Нали всичко правеше в името на неговото щастие?Защо прие предложението му за работа?За да  си отмъсти на Синан за неговата лъжа,напук.И думите и,че всичко било наред до момента в който Ферит не я придумал да работят заедно.Значи Ферит е виновен,че мама  все още иска да дундурка синчето и синчето няма нищо против,а мама не харесва и одобрява новата снаха?Дали щеше да и е добре ако Ферит не се беше появил пред нея?Как мислиш.

# 350
Понки, Дияр е Пелин не номер 2, а на квадрат. Тя е по-лоша и по-опасна. Ще натвори много злини, а Ферит не знае какво куче ще го хапе.

Тъй де, Пелин беше доберманче, а Дияр жив питбул.

# 351
Понки, тази Пелин е по-умна, манипулативна, в нейните ръце са хапчетата за контрол на Ферит.

# 352
А според мен Ферит точно това не направи и опази Сейран от самата нея.Не я прелъсти и не я изостави.
Или ние все още не можем да приемем,че тя е омъжена жена,която скришом от съпруга си иска да се вижда с бившия си
Ако търсим липса на каквото и да е чувство за етика и не искам да казвам думата морал,но не мога да намеря по-нежна дума,то това е омъжена жена да иска бившия и да я накара да повярва в ТЯХ
Добре,че все пак това е Сейран,та не можем да си помислим такова нещо
Аз продължавам да се надявам,че тя скоро ще се освободи от съпруга си и ще стане наистина силна и непоколебива жена,която да се бори за любовта си,но да се бори честно и с открити очи,които да излъчват любов само към мъжа,когото обича
Не да чака някой да чете в тях и гледайки другия в очите,да казва лъжа след лъжа
Вал адмирации!Отново четеш мислите ми.

# 353
ani.zaiche  ,Ферит като се усети в каква грешка е  изпаднал като толкова се е доверил на каката и като разбери и ,че има възможност за събиране със Сейран мноого бързо ше нарита Дияр.Кака му сега тепърва ще започне да си показва зъбките и да си варди младия мъж ,обаче Ферит не е свикнал на такава Дияр и бързо бързо ще им започнат скандалите.
Синан и Дияр бяха спокойни преди защото Ферит и Сейран не се бяха срещали дълго време и доста успешно симулираха щастие и обич пред новите си половинки обаче сега като се видяха и като знаят ,че са много близко един до друг ще им бъде много трудно да се отбягват и скоро ще започне разрива в новите двойки да се случва бавничко бавничко  Hands Pray
На мен ми направи впечатление ,че когато Сейран и Синан си говореха в самолета преди да излетят тя говореше за Ферит ,но без злоба и огорчение ,а с разбиране .Изобщо и Сейран и Ферит за в момента приемат новите половинки на другия като нещо нормално .Няма огорчение и ревност ,а само тъга и разбиране на ситуацията.Не че после като се събрат няма да си натякват за тия им забежки ,но за сега понеже са се отказали уж един от друг има разбиране и приемане на ситуацията.
Дичка  ех ,че супер преживяване имаш. Heart Дано да имате късмета да ги видите и от по-близо Афра и Мерт ,а и другите също, а ако имаш късмет и за селфи ей това ще е много ,много готино.Simple Smile
Ох бе много красива Афра на новите снимки от Париж.  Heart

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:53 от Eny87

# 354
Сейран тръгва да пътешества, когато Ферит вече е с Дияр- диалога в самолета.
И двамата грешат, но аз така мисля, Сейран не му го казва в прав текст, за да го предпази.

# 355
Ифакат беше много спокойна и уверена,че Ферит и Дияр няма да стигнат до никъде.Мисля си,че или Ифакат знае "гнилото" в тяхната връзка и чака да взриви "бомбата" в сюблимния момент,или е "разузнала" за Айля и двете са в заговор да съберат Ферит и Сейран.За мен е все едно кое от двете е.Освен Айля вече обичам и Ифакат.Забелязвате ли как Абидин го превръщат в отрицателен герой,а отрицателните Айля и Ифакат стават "положителни"?Относно Абидин.Е,ми не ми подейства нито "мъката" му,нито "драмата" му.Особено когато легна върху гроба на майка си ми заприлича на "психопат".Много тъпи и безлични сцени.Не,че момчето не си ги изигра прекрасно,просто бяха тъпо написани и представени.

# 356
Момичета, чета ви и всички виждате правилно през своите очи.
Едни подкрепят повече Сейран и разбират това, през което тя минава. Други сред вас могат да четат повече Ферит, вие лично на мен ми помогнахте да разбера някои негови действия, и причини, защото ги бях пропуснала. Но жестоката истина, е че колкото и да се мъчим да ги разберем това не са герите които оставихме в началото на лятото в хола на имението, това са променени  персонажи. Мерт го каза това е нов сериал, явно аз отказвах да го приема, но малко по-малко и на мен ми се набива в главата. Сейран до 73та серия искаше да учи да се развива, не искаше друг освен Ферит, сега сама влезе в един нелеп брак с мъж, който явно не е опознала за 2 години. Ферит до 73та серия светът щеше да опустоши, ако Сейран викаше в съседната стая, нищо че е омъжена, нямаше да се моли на друга брак да предлага при тава на коленце. Къде беше това коляно за Сейран преди това, въпреки че трябва да кажа че това което той направи в 37ма и 62ра серия да се пребори за този брак, друг ТВ персонаж така не съм виждала да се бори (само в книги) и така лъвски защити правото им да са щастливи, не че бяха много точно след 37ма серия, но както и да е...
Просто сценария премаза двата основни персонажа из остови...💔💔💔
П.С.
Афра е много красива, като от излязла от списание от седмицата на модата е. 💃💃💃
чакаме Афра в друга рокля на нейния живот да е видим, или може пък да е отишла точно там да е търси 🤍🤍🤍

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:43 от K_I_V_

# 357
Фи, за кебапа го каза майката на Синан в 75 серия, ако не се лъжа Hands Metal

Пардон, имаше обещания, дадени и на нас Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/denizmonroee/status/1845168233092919556

# 358
Глупак, никога не е слушал Сейран. Даже не я изчака, ами си хвана кака, а горката Сейро сакън да не му развали щастието, но го предупреди, че няма да е щастлив, ако се ожени. Хайде, кой е наред с пръчката за Ферит 😂

# 359
Добра вечер, момичета! Simple Smile
Значи ... аз тази последната сцена на Ферит и Сейран я изгледах многократно.
Сейран е ясна, на нея по телефон й казаха, че в този ден той ще се сватосва с Дияр. От тук вече тя говори едно, но лицето й изразява съвсем друго - не, не е нещастна в онзи дом, но пристискането на устните в единия ъгъл, погледът навън и встрани от впития поглед на Ферит показва, че не казва истината. Насилената й усмивка и бодряшкият тон на гласа, когато моли да работи с него на едно място, показва силно притеснение, че се натрапва, а си знае положението. Тя не е готова да си тръгне от дома на Синан, не е готова и да се разкрие докрай на Ферит, трябва й време да оправи кашата, която забърка с брака.
Ферит през цялото време на разговора е невиждано сериозен Grinning и не я изпуска от поглед. От момента, в който я пита: "т.е. ти ще лъжеш Синан?" на лицето му се появява и нещо ново - някакво ... предизвикателство. Следва: "Аз не мога като теб... Ако избера да бъда приятел с теб, аз ще я загубя. Аз се боя от това. Все пак ти си омъжена за друг мъж, а аз се опитвам да се оженя за друга жена." Тук е логично напротив - погледът му да е гузен, но при произнасянето на думите той я гледа право в очите, настойчиво, на два пъти пристисква устни, а накрая, когато Сейран му казва да държи на дадената дума, прехапва устните си. Трудно му е да "затвори темата" (за което беше изпратен), затова и ръцете му са нон стоп по врата, лицето, устата. Като се има предвид, че Мерт е много добър в играта с мимиката и очите, струва ми се, че ... темата за него НЕ е затворена. На годежа се появява игрив, а после... Дияр - ухилена щастливо, обаче той е с някакви неподвижни очи и полуусмивка в ъгъла на устните, а действията му машинални. Никак не е случаен паралелът с аналогичната ситуация с искането на Сейран. В момента на надяването на халките лицето му е направо зловещо, което сякаш казва - хайде да видим как ще завърши тая игра. Казва го по-скоро на себе си, според мен.
Така че ... нито темата "Сейран" е затворена за Ферит, нито подадената ръка на Сейран е край, особено като се има предвид, какви спомени изплуваха в съзнанието й.

Общи условия

Активация на акаунт