Отговори
# 240
Здравейте, момичета,
Вчера реших да не гледам. За първи път, когато съм вкъщи в петък, решението ми беше  категорично и непроменено! Просто след предната седмица, когато  бях ядосана на себе си, че съм си го причинила това сама на себе си, тази седмица реших да съхраня нервите си. Само ви прочетох малко по-късно и разбрах, че явно за себе си съм взела правилното решение. Много тъжно.
Много ми хареса поста на Евето, много точно казано всичко от това турско момиче.
Новите сценаристи минаха през любовта им и я унищожила не като "урагата на века" с който сполетя една част от света тези дни, а като метеорита, който се удари в земята и уби динозаврите преди милиони години, само с това мога да сравня, тоталната промяна в ГГ... просто ви чета и не мога да проумея как Ферит си  е взел шапката и се е развявал, като Сейран се бори за живота си, казва и че обича новата си приятелка повече от колко е обичал нея...наистина ли...какво сме гледали толкова време до сега, лъжите на един мъж, за да заблуди едно чисто момиче ??? Дори да не го чувства това наистина, ако се постави на нейно място, каква разруха е това и как ти опустошава душата, казваш го на човек който "уж" обичаш повече от всичко. Съжалявам не мога да го приема, може и аз да не съм много широко скроена в този смисъл.
Наистина Сейран да се развежда и с този и да опита да започне на чисто момичето, има време да забрави всичките психари с които се забърква, за крехката и възраст, само трябва да си даде време.
Не знам, единственият им шанс е да е в кома Ферит или Сейран и да го събудят, яко всичко това им се случва, то и 100 ходри мейдана да направят, вече всичко е опорочено и изцапано... 💔💔💔
За рейтингите, за мен това не е само мача, женската аудитория не гледа особено мачове, трябва да са наясно с това. За мен това е резултата от миналата серия и нещата, които сътвориха в нея, да затягат колани, другато може този рейтинг да им се стори висок, след всичко което видях като отказ и прочетох от вас.
Тъжно, много тъжно е това...
За да завърша на позитивен тон, ви желая хубав и приятен уикенд ✌️

# 241
Не успяхме да защитим нито Сейран, нито Ферит от сценаристите, които ги съсипват. И преди писах. И двамата правиха много грешки, но в първи сезон, дори и във втори, ни бе позволено да ги разбираме, до ги обичаме и да може да им прощаваме. След края на втори епизод на този трети сезон това стана почти невъзможно.💔

# 242
И няма ли кой да защити Ферит?
Ферит,който незнайно колко време седеше денонощно в болницата,за да види Сейран?
Ферит,който изобщо не знаеше какво става и защо Сейран не го иска в живота си?
Ферит,който видя "щастливата" Сейран с другия и който чу,че "задушава" Сейран,че тя е по-щастлива без него?
Ферит,който се е алколизирал от мъка,а през това време е знаел,че Сейран се е оправила и пътува в 36 страни с избрания от нея мъж
Ферит,който видя щастлива Сейран да прегръща и да тацува на сватбата на Суна?
Ферит,който видя с очите си,че Сейран се омъжи за мъж,който най-после си е избрала сама?
И какво трябваше да прави този Ферит според дългия преден пост на момичето?
Ферит също се опитва да продължи живота си....Знае,че без нея не може,но също така знае,че тя вече не е неговата Сейран
Аз разбирам защо трябваше да сгодят Ферит и Дияр.
В крайна сметка,сценарият е писан най-вече за турския зрител
В отношенията им се намесиха възрастни хора.А тогава вече става неминуемо или да се разделят,или да се оженят
Трябва ли да гледаме Ферит,който отказва брак с Дияр,самотен,алкохолизиран отново,разбит и болен?
Не,мисля,че сценарият е доста добре поставен,с оглед на това,което "уж" се е случило през тези две години
Както писах за предния епизод-всеки със своята истина

Тук Вал,изобщо не съм съгласна с теб.Ферит си е намерил Дияр,докато Сейран е била още много болна.Приемаш ли го?Аз не...жената която уж,безумно обичаш,решаваш че няма да се интересуваш за нея и ще хукнеш по жени..

# 243
Милена,ако съм пропуснала някой някъде да го е казал,добре,ще се съглася.Но,аз не съм чула това.Аз разбрах,че Ферит е бил не по-малко болен....Алкохолик не се става за ден-два...А в болницата видяхме вече оздравяваща Сейран,Сейран,която не иска повече  Ферит в живота си

# 244
Здравейте, момичета,
Вчера реших да не гледам. За първи път, когато съм вкъщи в петък, решението ми беше  категорично и непроменено! Просто след предната седмица, когато  бях ядосана на себе си, че съм си го причинила това сама на себе си, тази седмица реших да съхраня нервите си. Само ви прочетох малко по-късно и разбрах, че явно за себе си съм взела правилното решение. Много тъжно.
Много ми хареса поста на Евето, много точно казано всичко от това турско момиче.
Новите сценаристи минаха през любовта им и я унищожила не като "урагата на века" с който сполетя една част от света тези дни, а като метеорита, който се удари в земята и уби динозаврите преди милиони години, само с това мога да сравня, тоталната промяна в ГГ... просто ви чета и не мога да проумея как Ферит си  е взел шапката и се е развявал, като Сейран се бори за живота си, казва и че обича новата си приятелка повече от колко е обичал нея...наистина ли...какво сме гледали толкова време до сега, лъжите на един мъж, за да заблуди едно чисто момиче ??? Дори да не го чувства това наистина, ако се постави на нейно място, каква разруха е това и как ти опустошава душата, казваш го на човек който "уж" обичаш повече от всичко. Съжалявам не мога да го приема, може и аз да не съм много широко скроена в този смисъл.
Наистина Сейран да се развежда и с този и да опита да започне на чисто момичето, има време да забрави всичките психари с които се забърква, за крехката и възраст, само трябва да си даде време.
Не знам, единственият им шанс е да е в кома Ферит или Сейран и да го събудят, яко всичко това им се случва, то и 100 ходри мейдана да направят, вече всичко е опорочено и изцапано... 💔💔💔
За рейтингите, за мен това не е само мача, женската аудитория не гледа особено мачове, трябва да са наясно с това. За мен това е резултата от миналата серия и нещата, които сътвориха в нея, да затягат колани, другато може този рейтинг да им се стори висок, след всичко което видях като отказ и прочетох от вас.
Тъжно, много тъжно е това...
За да завърша на позитивен тон, ви желая хубав и приятен уикенд ✌️

Стана малка грешка с изречението на Ферит, хората то разбраха погрешно, никъде той не каза пред Сейран че е по-влюбен в Дияр от нея

# 245
Милена,ако съм пропуснала някой някъде да го е казал,добре,ще се съглася.Но,аз не съм чула това.Аз разбрах,че Ферит е бил не по-малко болен....Алкохолик не се става за ден-два...А в болницата видяхме вече оздравяваща Сейран,Сейран,която не иска повече  Ферит в живота си
В болницата видяхме все още болна Сейран,дори на системи,казвайки на Синан,че Ферит не идва.В ретроспекцията се разбира,че когато накрая е оздравяла,Ферит вече има нов човек в живота си.Какво повече?

# 246
Не успяхме да защитим нито Сейран, нито Ферит от сценаристите, които ги съсипват. И преди писах. И двамата правиха много грешки, но в първи сезон, дори и във втори, ни бе позволено да ги разбираме, до ги обичаме и да може да им прощаваме. След края на втори епизод на този трети сезон това стана почти невъзможно.💔
Ив, не е задължение на зрителя да опази ГГ от сценаристите. Тяхна е работа да ни представят пълнокръвни герои, които да обичаш/да мразиш/да одобряваш/да критикуваш/да се съгласяваш с действията им. Имахме тези персонажи до края на 2ри сезон, имахме представени (почти винаги) логично следствени връзки между действията им и мислите/чувствата им.
Сага имаме 5 сценариста, които не мога да ни обяснят вече в 5 епизода една нижка, която да хванем и проследим нормално. В единия епизод казват едно, във втория друго, а третия са забравили какво се казали в предните 2 (впрочем точно като на сън е).
Не се тормози, предполагам че това изпитваш в момента (извинявай ако греша). Повтарям не е задължение на зрителя да опази ГГ, има си срийнинг групи, има си продуцент, режисьор и още сигурно 100 души работещи в тази компания и можещи да повлият на историята. За мен също така са ключови и мениджите на ГГ, не могат да не се опитват да ги изкарат от това, което им се налага да играят в момента. Ясно е че Афра и Мерт не са доволни, мисля че го показват с това че не споделят фрагове и вече не им пука дали ще ги хванат папараците или не. Поне това е позитивно за феновете им.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 10:55 от K_I_V_

# 247
В болницатс видяхме все още болна Сейран,дори на системи,казвайки на Синан,че Ферит не идва.В ретроспекциятс се разбира,че когато накрая е оздравяла,Ферит вече има нов човек в живота си.Какво повече?

Това със системите, мисля че е било преди Ферит да я види със Синан, защото когато Ферит ги видя Сейран вече си личеше че е добре

# 248
Милена,пак ще ти противореча,за което се извинявам,но аз написах,че в болницата видяхме една "оздравяваща"Сейран.Болна беше,когато Ферит денонощно беше там.И това,че Ферит не идва не означава непременно,че има друг човек до него,а означава,че и той тогава е бил много злеТой не вижда и не разбира,че тя го чака.....В крайна сметка,Сейран искаше  той да е щастлив ,какво повече?
Разбира се,че не са щастливи, затова се ядосвам вече три сезона.Криворазбрано желание и при двамата да бъдат щастливи

# 249
И няма ли кой да защити Ферит?
Ферит,който незнайно колко време седеше денонощно в болницата,за да види Сейран?
Ферит,който изобщо не знаеше какво става и защо Сейран не го иска в живота си?
Ферит,който видя "щастливата" Сейран с другия и който чу,че "задушава" Сейран,че тя е по-щастлива без него?
Ферит,който се е алколизирал от мъка,а през това време е знаел,че Сейран се е оправила и пътува в 36 страни с избрания от нея мъж
Ферит,който видя щастлива Сейран да прегръща и да тацува на сватбата на Суна?
Ферит,който видя с очите си,че Сейран се омъжи за мъж,който най-после си е избрала сама?
И какво трябваше да прави този Ферит според дългия преден пост на момичето?
Ферит също се опитва да продължи живота си....Знае,че без нея не може,но също така знае,че тя вече не е неговата Сейран
Аз разбирам защо трябваше да сгодят Ферит и Дияр.
В крайна сметка,сценарият е писан най-вече за турския зрител
В отношенията им се намесиха възрастни хора.А тогава вече става неминуемо или да се разделят,или да се оженят
Трябва ли да гледаме Ферит,който отказва брак с Дияр,самотен,алкохолизиран отново,разбит и болен?
Не,мисля,че сценарият е доста добре поставен,с оглед на това,което "уж" се е случило през тези две години
Както писах за предния епизод-всеки със своята истина
Вал,по принцип си права,но обстоятелствата довели Ферит до решението да продължи живота си с Дияр не оправдават думите изречени от него,че тя е най-хубаво,което му се е случвало.Както е писала жената в Х Сейран не е видяла от него толкова преданост.Това взривява .Какво ли не преживяха със Сейран,преминаха през всякакви трудности,кой ли не им се меси,жертваха се един за друг включително и за членове на семействата си.Какво е преживял с Дияр 2 години Ферит-забавления,смях и търкаляне в леглото.Без никой да им се меси и веднага стана най-хубавото,което му се е случило.С какво заслужи безпрекословна преданост леля.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 11:01 от Sikorski

# 250
В болницатс видяхме все още болна Сейран,дори на системи,казвайки на Синан,че Ферит не идва.В ретроспекциятс се разбира,че когато накрая е оздравяла,Ферит вече има нов човек в живота си.Какво повече?

Това със системите, мисля че е било преди Ферит да я види със Синан, защото когато Ферит ги видя Сейран вече си личеше че е добре
Не ми се спори,който както го е разбрал.Сейран си има вината,че еднолично избира Ферит да не страда за нея,но Ферит...Ферит няма промяна от епизод 1 на първи сезон.При най малкия проблем хуква по жени и да се сгодява.Голяма любов го гони.

# 251
Друг въпрос имам.
 Що за бизнесмен е Ферит?

# 252
Sikorski,Сейран каза същото,или подобно на Синан.Че даже и се омъжи за него....

# 253
Между другото освен в думите на Дияр (ако не се лъжа) се споменава алкохолизирането на Ферит. Само тя му дава лекарства и говори за тях. Никой от семейството не казва нищо за това. Не сме видели кадри, ретроспекция на това. Няма ли някаква манипулация тук, нещо мътно?

В тази серия разбрахме, че Сейран тръгва да пътува след като вижда ,че Ферит е продължил с друга. Тук поне няма вина.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт