Отговори
# 225
Добро утро Kissing Heart

Взех го от Х, да не си мислите, че са мои мисли Smirk

Случайно изгледах епизода днес на семейно събиране. Бях ТОЛКОВА разбита от последната сцена. Никой не обичаше наистина Сейран.
..........
 Толкова съм разбита, че отправих тази несъзнателна, позорна и изключително невежа молба.

Сесията за изливане приключи.

И моята сесия за изливане приключи Broken Heart
Еве 💔💔💔💔😭😭😭😭
Дори да е кома или нещо друго, което обяснява цялата тая простотия 🤕🤕👿👿...Как ще забравим питам аз....Как ще забравим, какво дъно гледахме последните два епизода...
Абсурд до абсурда, наистина 😡😡😡

# 226
  • Яко в Матрицата...
Спокойно, Дичката! Този път Сейран казва “ходри мейдан” и всичко си идва на мястото. За една серия ще ги съберат, може и да ги разведат и оженят пак. За Сейран не са важни разни падания на колене и пръстени. СейФер са свързани с нещо много по-силно от брачни обети и халки.

# 227
Рени, с какво са свързани, че вече се объркахме и ние? Да не сме си въобразявали?

# 228
  • Яко в Матрицата...
Постът ми беше шега, Еве. Хич не знам даже кои са тези Сейран и Ферит, че да знам с какво са свързани.

# 229
Постът ми беше шега, Еве. Хич не знам даже кои са тези Сейран и Ферит, че да знам с какво са свързани.

Рени, аз разбрах шегата, ама хич не ми стана смешно, бе Grinning

# 230
След сноши става ясно, че всеки нов епизод е по-хубав от следващия. Защото и по-зле може да стане със сигурност. Засега ни сервираха нещо като обяснение защо все пак са се разделили Сейран и Ферит. Обаче то не издържа на никаква логика и особено по отношение на Ферит. Да речем, че Сейран в продължение на абсурдната си логика на поведение от края на 2 сезон е решила да спести на любимия си своята смърт и страданията му покрай и след нея, но не мога да си представя как Ферит би приел това, дори и някак да са го убедили, че това е за доброто на Сейран и тя иска така. Да се отдръпне разбирам, да страда отдалеч също, но да забрави Сейран в това състояние и да се свърже с друга е пълен абсурд. Това хипотетично би могло да стане само при фатален край на болестта на Сейран и то след време. А още по-голям абсурд е да не я потърси, когато е разбрал, че се е излекувала. Вече не знам как върху батака, който сътвориха, ще възродят отново СейФер. Защото много, ама много ги оцапаха с глупостите и небивалиците си. Ще го направят, но горчивият вкус ще ни остане за дълго. И няма да сме убедени в това, което ще се случи. Така както Мерт и Афра очевидно вече не са убедени в това, което ги карат да играят.

# 231
Добро утро Kissing Heart

Взех го от Х, да не си мислите, че са мои мисли Smirk

Случайно изгледах епизода днес на семейно събиране. Бях ТОЛКОВА разбита от последната сцена. Никой не обичаше наистина Сейран. Никой. Нито сестра й, нито баща й, нито човекът, когото смяташе за любовта на живота си... Обещанията, дадени на Сейран, не бяха спазени, всъщност нищо не беше дадено на Сейран. Бях толкова тъжна, докато го гледах, че сега трябва да излея малко.
Първо, къде бяхте, когато Сейран умираше? Къде беше майка й и къде беше баща й? Къде беше човекът, който бръщолевеше как ще умре, ако я няма? Разбрах от флашбака в серията, че Сейран не е искала мъжът й да стане свидетел на смъртта й, защото не е смятала, че ще се оправи, и е абсолютно права да мисли така. Няма лек, помня, че казаха, че дори и да се лекувате, това само ще удължи живота ви.
Каква огромна заблуда, тя си мислеше, че Ферит не може да понесе нейната смърт или агонията й, докато беше болна, и се съгласи да се изправи сама срещу болестта.. Добре, Сейран е тази, който отпрати Ферит, но как можеш да вземеш някой нов в живота си? Остави отпращането, ДОРИ да те псува в лицето, в края на деня, когато жена ти се бори с фатална болест и лечението й все още продължава, как можеш да вземеш някой нов в живота си? Питам, кой от вас може да направи такова нещо? Може ли да стане това?
В последния епизод, който гледах и негодувах, Суна каза за Сейран, че няма да дойдеш, докато не се върне сама при теб, така че вратата за връщане остана отворена. Ферит изчака ли Сейран? Беше ясно, че по това време между нея и това ново момче няма нищо друго освен приятелство. За бога, аз ще съм болна и ще умирам сама в ъгъла, за да не ме види мъжът ми и да се разстрои случайно, като се оправя ще видя мъжа ми, който не е умирал без мен, човекът продължава живота си с друга, АКО БЯХ АЗ, И АЗ НЯМАШЕ ДА СЕ ВЪРНА.
Спънах Азраил, отървах се от болестта, за която се казваше, че няма лечение, получих втори шанс и докато бях спасена, ИЛИ, ПО дяволите, ДОКАТО УМРА (те казваха "2 години ли са или 3 години?"), ще се върна ли при човек, който не може да чака? Сякаш това не е достатъчно, Сейран се завръща след години и той показва на Boomer каката си, лоялността и честността, които никога не са били показвани към Сейран досега. Що за позор е това и да го прави, гледайки в очите тази Сейран?
Сякаш това не е достатъчно, очаква се Сейран да плати цената, като бъде принудена да се занимава с психично болен човек, защото се опитва да продължи живота си, сякаш никога не е страдала или е била разстроена (не е останало нищо, което момичето не е преживяло)? Кусура бакма, Ферит, който умираше, докато Сейран се лекуваше, но не умря, сега Сейран да мрънка, да напусне онази жена и да се върне при нея? Накарахте я да плати. Разбира се, че си го заслужава, Ферит трябваше да се разхожда в кожата ви, нали? Днес псувахме семейството и Ферит докато гледахме, но понеже не можах да се успокоя, исках да излея и тук.
Няма да продължа да следя този сериал, но не мога да избягам като ззнам, че майка ми ще плаче цяла вечер заради лош сериал. Бих се радвала Сейран да има дете. И не е важно от кого. НЯКОЙ ДА Я ОБИЧА.
 Толкова съм разбита, че отправих тази несъзнателна, позорна и изключително невежа молба.

Сесията за изливане приключи.

И моята сесия за изливане приключи Broken Heart

Точно изразява моите чувства.Аз също смятам че Сейран е била плредната играчка в ръцете на Ферит...просто беше свикнал с нея да му е подръка и се напъваше от време на време да не му я вземат.Всички скачат как Сейран щяла да легне със Синан.Ами тя не и остана друг избор.Най накрая осъзна че е била никоя за Ферит,направо е сломена,ще се опита да върне поне малко от достойнството си.Само да бяха избрали красив актьор за Синан,изобщо нямаше да искам да се връща при Ферит,той не я заслужава.А и след това което видях като клипчета в инстаграм,за мен ще е по добре да се отърве от Синан и да продължи живота си сама,а някога ще се появи човек който да я обича.Но не искам да я събират вече със Ферит.

# 232
Добро утро! 🫶
Аз пък четох, че Сейран е боксовата круша на дизито! Както започнеш от”Пелин ще присъства винаги в живота ми”  и стигнеш до “ Не мога да изпусна леля си и няма да се виждам с теб”
Къде е Сейран пак?
 За мен голяма вина за поредния развод на СейФер имат Манго и Суна, кой каквото иска да ми казва. По време на лечението си Сейран е била манипулирана и от двамата , а манго “приятелски” я е уведомявал за живота на Ферит. Не мога да си обясня какво правят снимки от фитнеса в деня , в който явно Ферит се запознава с леля си в телефона на манго?!
Последните сцени снощи ме разбиха, на целия цирк това беше капакът!

# 233
  • Яко в Матрицата...

Рени, аз разбрах шегата, ама хич не ми стана смешно, бе Grinning
Няма как да ти стане смешно, но това явно са доказвали вчера. Добре, че не гледах.

# 234
# 235
И този рейтинг им е много след това на което станахме свидетели снощи. 😠

# 236
  • Яко в Матрицата...
Има мегдан да пада рейтингът. Иначе всички са надолу, ще се оправдаят с мача.

# 237
Още не съм гледала, прочетох ви. НО не мога дори да проследя идеята на сценаристите .
Разделени - ок, не ни обясниха как защо и т.н - но ок.
В първи епизод рев, сополи, сърцебиене - чудно и в същият този сезон, серия по-късно Сейран ще ляга с друг , а Ферит не е срещал жена като Дияр…
Невероятно просто! И това пт 5 човека, как е възможно ? Някаква друга стратегия имат явно и грам не им пука за рейтинг.

# 238
И няма ли кой да защити Ферит?
Ферит,който незнайно колко време седеше денонощно в болницата,за да види Сейран?
Ферит,който изобщо не знаеше какво става и защо Сейран не го иска в живота си?
Ферит,който видя "щастливата" Сейран с другия и който чу,че "задушава" Сейран,че тя е по-щастлива без него?
Ферит,който се е алколизирал от мъка,а през това време е знаел,че Сейран се е оправила и пътува в 36 страни с избрания от нея мъж
Ферит,който видя щастлива Сейран да прегръща и да тацува на сватбата на Суна?
Ферит,който видя с очите си,че Сейран се омъжи за мъж,който най-после си е избрала сама?
И какво трябваше да прави този Ферит според дългия преден пост на момичето?
Ферит също се опитва да продължи живота си....Знае,че без нея не може,но също така знае,че тя вече не е неговата Сейран
Аз разбирам защо трябваше да сгодят Ферит и Дияр.
В крайна сметка,сценарият е писан най-вече за турския зрител
В отношенията им се намесиха възрастни хора.А тогава вече става неминуемо или да се разделят,или да се оженят
Трябва ли да гледаме Ферит,който отказва брак с Дияр,самотен,алкохолизиран отново,разбит и болен?
Не,мисля,че сценарият е доста добре поставен,с оглед на това,което "уж" се е случило през тези две години
Както писах за предния епизод-всеки със своята истина

# 239
Нито Сейран, нито Ферит обвинявам вече,  а само онези 5-ма некадърника, които за нищо не стават.

Общи условия

Активация на акаунт