Отговори
# 210
Нещо хубаво от Афра да ви оправи настроението. 😘🤗https://x.com/fan_mrd_as/status/1844816778788028445?s=46&t=G2c6EzoMIFqEf2ieEhVOBQ

# 211

Вече я нахейтиха в Туитър, защо и се виждали гърдите, искала да привлича вниманието на мъжете

# 212

Вече я нахейтиха в Туитър, защо и се виждали гърдите, искала да привлича вниманието на мъжете
Да я хейтят колкото си искат. На мен ми оправи настроението след това отвратително нещо, което гледах тази вечер.

# 213
Е,Феро и преди като му се дърпаше Сейран си "обръщаше" Пелинчи,но знаете ли,аз си мисля,че и Феро ще го "избелят" когато се съберат със Сейран.Сега,сериозно,какво видях аз.Видях разбита Сейран и разбит Ферит.Поне причината за раздялата е криворазбрано страдание от любов и загуба,и криворазбрано след това "щастие на другия с друг човек."Сейран най-сетне осъзна,че Ферит ще страда повече ако се ожени.Защо?Защото тя страда в "новия си брак",разбра и осъзна грешката си.И не защото Синан ще се окаже психопат.Той досега не е показвал пред нея нищо от това,но тя разбра,че той не може да запълни празнината която се е отворила в сърцето,душата и ума и след Ферит.Какво и каза Пелин?"Когато влезе във всяка твоя клетка..."Сейран не беше готова дори и в хотела да бъде със Синан,даже тя отвори вратата за да му го каже,но...стана друго.Ферит още не осъзнава,че няма да може да издържи нов брак.Да имаш някаква неангажираща връзка,да криеш портрета на любимата си и да си гледаш тайничко снимката и не е като да се ангажираш да бъдеш женен,да имаш семейство и да забравиш снимки,спомени и т.н.Мисля,че точно след този годеж,когато леля започне да "изисква" от него той ще осъзнае чии са неговите "клетки".Тогава все по-често ще започне да се хваща за гърлото и да се задушава.Сейран вече се задушава и единствения и "отдушник" е Ферит.А психопатията на Синан само ще я доведе до съдбоносното решение да се отърве от него,нищо повече.Тепърва Ферит ще започне да се "задушава" от леля.Тя се чувства по-зрялата във тази връзка и доминираща над Ферит.Ще седи над главата му и ще го направлява и няма да му даде нищо от лудостта,ината,пожара на Сейран и когато спре да го "друса" с разни хапчета,защото вече ще е уверена,че няма да и "избяга",точно тогава той ще осъзнае,че тя не му е необходима и че той няма любима,а майка.Точно тогава ще избяга.Между Ферит и Сейран не тлее жар,там в момента е пожар и те "горят и се задушават".Сейран направи първата крачка да спаси себе си и него,но той още не е готов.Жалко,че сценаристите не могат да ни го покажат както ни го показваше Гюнгер и правят от това пародия.Нищо между тях не е свършило,нищо не е "заровено в пепел",то гори и ги изгаря.

# 214
Ето я снимката на родителите на Аби.

# 215
Липсва му майчината любов и я намери при кака. Сейран пък ще се жертва за Ферит като си предложи тялото на Синан. Синан пък много държи на консумирането на брака, защото си отмъщава за нещо на Ферит (май е семейна история). Дияр пък понеже никак не ревнува, та държи на условието си, ако ще семейството на Ферит да фалира (защото тя много обича Ферит, а това е за негово добро). Халис, къде си! Възкръсвай и тичай, че тя стана една...Ако има Господ, моля го да прати в кома и петте сценариста, за да не изпаднем ние, зрителите, в кома.

Успяхте ли да видите добре снимката с родителите на Абидин. Майка му много прилича на Дияр (привидя ли ми се или много ми се иска такава интрига).
Да,наистина и на мен това ми направи впечатление,но си помислих,че ми се привижда.Да не се окаже сега,че Дияр е сестра на Абидин и да се окаже,че са братовчеди с Ферит и не могат да се женят?Не можах точно от превода да разбера като какви се явяват сега Ферит и Абидин?

# 216
До сега винаги бях на страната на Ферит. Оправдавах му грешните стъпки, но
в този епизод съжалих Сейран.
Заради глупавото си решение сложи живота си на карта и стигна да там, със сълзи
в очите да се моли за частица любов, дори и скрита.

А, за клипа не ми харесва определено този нейн приятел.

# 217
Мими, точно това се върти в главата ми, "Да не се окаже сега,че Дияр е сестра на Абидин и да се окаже,че са братовчеди с Ферит и не могат да се женят?"  , затова писах, че искам Халис да се върне и да го каже. В Х се въртеше снимка на кака зяпнала като риба, една такава стресната на годежа. Но в серията това го нямаше. Затова се надявам, че Халис ще се появи в края на годежа и ще гръмне бомбата. Голяма фантазия, нали, но сценаристите са с по-бедна фантазия, надали ще се сетят.

Друга надежда е Ифакат. Ако добре разбрах руския превод - Ифакат каза на племенницата си, че Ферит няма да се ожени (май защото Ферит ще работи със Сейран, т.е. ще се налага да се виждат). Да не забравяме, че тя чу разговора между Хатуч и Кязъм, а тя винаги всичко знае. Сигурно знае за Абидин.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 01:40 от ani.zaiche

# 218
Мими, точно това се върти в главата ми, "Да не се окаже сега,че Дияр е сестра на Абидин и да се окаже,че са братовчеди с Ферит и не могат да се женят?"  , затова писах, че искам Халис да се върне и да го каже. В Х се въртеше снимка на кака зяпнала като риба, една такава стресната на годежа. Но в серията това го нямаше. Затова се надявам, че Халис ще се появи в края на годежа и ще гръмне бомбата. Голяма фантазия, нали, но сценаристите са с по-бедна фантазия, надали ще се сетят.

Друга надежда е Ифакат. Ако добре разбрах руския превод - Ифакат каза на племенницата си, че Ферит няма да се ожени (май защото Ферит ще работи със Сейран, т.е. ще се налага да се виждат). Да не забравяме, че тя чу разговора между Хатуч и Кязъм, а тя винаги всичко знае. Сигурно знае за Абидин.
Не знам,гледах го с превод от Сабина.Когато го изгледам с професионален превод тогава ще мога да си навържа някои неща,но наистина като видях снимката и аз се учудих,че толкова прилича на Дияр,но си помислих,че просто ми се привижда.Само не мога да схвана,Абидин познава Дияр,а на него не му направи впечатление.Ще видим.Може и тази снимка да изиграе ключова роля в раздялата между Ферит и Дияр,да се окажат роднини.

# 219
Момичета,вече ще наричам Синан "камила" щото си е сменил снимката на профила ама не знам къде и ужасно много ми прилича на "камила".Извинявам се на това полезно животинче,че ще го "принизя" толкова,но пък само визуално си приличат,една камила щеше да изиграе много по-добре персонажа Синан.

# 220
Мили момичета, тази вечер ми изникна ангажимент и не успях да гледам епизода, който толкова ви е развълнувал. Wink Много се забавлявах с постовете ви, макар че на вас май хич не ви е било забавно, докато сте гледали. Доколкото разбирам, сценаристите освен елементарни и бездарни, са се оказали и с доста къса памет. От тях вече никой не очаква да познават ГГ от първите два сезона, но поне да познават тези, които те създадоха. В първи епизод ясно ни дадоха индикация, че се е случило нещо далеч по- драматично със Сейран, за да отблъсне Ферит. Заканата да отмъсни на "онези хора" беше ясно изречена. Два епизода по- напред Орхан се изненада, че им е помогнала, когато всъщност не би трябвало да ги поглежда (думи на Орхан). В предния епизод тя не подаде ръка на Ифакат и това далеч не се дължеше на лошота й възпитание. И тази вечер... сюрприз! Сейран просто не е искала Ферит да страда и да гледа как умира. Същата тази Сейран, която тръгна на психолог (другите около нея далеч повече се нуждаеха от такъв) само, за да подготви Ферит да приеме болестта й. Тя тогава не избяга, а остана с него, знаейки какво предстои. Какво я е променило за толкова кратък период??? Защо Ферит се е изнесъл от имението и е наел апартамент??? Това се разбра от този сезон, демек писано е от тези сценаристи и не е било преди 20 епизода, за да се оплетат така.
И с риск да се повторя, ще кажа, че проблем тези сценарести имат не само с персонажите (нелогични, непоследователни и откровено инфантилни), но и с пространствено- времевата локализация, със сюжета и с цялостната композиция (анализирам сериала като литературна творба).
P.S. Утре ще си причиня епизода (още не съм гледала последните два със субтитри) и ще се  включа с дълбокомислен коментар. Wink Прави ми впечатление, че анализите ви са далеч по- задълбочени от това, което са ви показали. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 02:32 от Fi79

# 221
Ето снимката на Дияр от годежа

# 222
Замислих се над последните кадри и двете ретроспекции от първи сезон.Какво според вас искаха да ни кажат или покажат?Аз мисля следното:Ферит взе осъзнато решение, макар със ред сълзи и сополи,да изпълни ултиматума на Дияр,но на няколко пъти в епизода наблегнаха на страхът му нещо да не се случи със Сейран .Моментът когато отиде в дома и след като припадна след развода.Беше много уплашен.Сейран си спомни как той каза,че я обича.повече от всичко и всички,а сега и казва,че не иска да се виждат,за да не загуби Дияр.Прогегната ръка на Синан с молба да бъде физически негова.Моментът когато преплетоха ръце с Ферит и ги разделиха насила,след като за първи път бяха интимни.Дали Синан няма насила да я има?Или дават спойлер:след като Ферит отиде след развода да види дали Сейран е добре беше бягството от сватбата на Суна.после първата им нощ и насилствената раздяла,ама в обратен ред.Или и двамата осъзнаха,че са вече безвъзвратно разделени,но защо с това загатване,че е насила от трети лица.
Сейран осъзна последствията от глупавите си решения.,макар и с добри намерения и от любов.Наистина сама се вкара в капан.Ферит ми е малко мъгла, да,страхува се за Сейран,но думите му и действията показват,че иска и обича Дияр,или сам на себе си не иска да признае,че е в заблуда.Изглежда,че по скоро тъгува за спомена от любовта си със Сейран,отколкото да я изпитва към дадения момент.Между другото при последния разговор в хана в първия момент разбрах,че и казва ,че не е бил толкова влюбен както сега.После го врътнах пак този диалог и мисля,че съм била в грешка, май и каза нещо от сорта на:"дори не издържах да видя бившият ти,/мисля,че става въпрос за Юсюф/а дори тогава не бях толкова влюбен в теб"Ако правилно съм си то превела си връщам думите за Ферит назад.
Малко дълго и объркано стана,простете, но така става като ОГМ ти прецака петъка и не можеш да спиш.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 05:19 от Sikorski

# 223
Добро утро Kissing Heart

Взех го от Х, да не си мислите, че са мои мисли Smirk

Случайно изгледах епизода днес на семейно събиране. Бях ТОЛКОВА разбита от последната сцена. Никой не обичаше наистина Сейран. Никой. Нито сестра й, нито баща й, нито човекът, когото смяташе за любовта на живота си... Обещанията, дадени на Сейран, не бяха спазени, всъщност нищо не беше дадено на Сейран. Бях толкова тъжна, докато го гледах, че сега трябва да излея малко.
Първо, къде бяхте, когато Сейран умираше? Къде беше майка й и къде беше баща й? Къде беше човекът, който бръщолевеше как ще умре, ако я няма? Разбрах от флашбака в серията, че Сейран не е искала мъжът й да стане свидетел на смъртта й, защото не е смятала, че ще се оправи, и е абсолютно права да мисли така. Няма лек, помня, че казаха, че дори и да се лекувате, това само ще удължи живота ви.
Каква огромна заблуда, тя си мислеше, че Ферит не може да понесе нейната смърт или агонията й, докато беше болна, и се съгласи да се изправи сама срещу болестта.. Добре, Сейран е тази, който отпрати Ферит, но как можеш да вземеш някой нов в живота си? Остави отпращането, ДОРИ да те псува в лицето, в края на деня, когато жена ти се бори с фатална болест и лечението й все още продължава, как можеш да вземеш някой нов в живота си? Питам, кой от вас може да направи такова нещо? Може ли да стане това?
В последния епизод, който гледах и негодувах, Суна каза за Сейран, че няма да дойдеш, докато не се върне сама при теб, така че вратата за връщане остана отворена. Ферит изчака ли Сейран? Беше ясно, че по това време между нея и това ново момче няма нищо друго освен приятелство. За бога, аз ще съм болна и ще умирам сама в ъгъла, за да не ме види мъжът ми и да се разстрои случайно, като се оправя ще видя мъжа ми, който не е умирал без мен, човекът продължава живота си с друга, АКО БЯХ АЗ, И АЗ НЯМАШЕ ДА СЕ ВЪРНА.
Спънах Азраил, отървах се от болестта, за която се казваше, че няма лечение, получих втори шанс и докато бях спасена, ИЛИ, ПО дяволите, ДОКАТО УМРА (те казваха "2 години ли са или 3 години?"), ще се върна ли при човек, който не може да чака? Сякаш това не е достатъчно, Сейран се завръща след години и той показва на Boomer каката си, лоялността и честността, които никога не са били показвани към Сейран досега. Що за позор е това и да го прави, гледайки в очите тази Сейран?
Сякаш това не е достатъчно, очаква се Сейран да плати цената, като бъде принудена да се занимава с психично болен човек, защото се опитва да продължи живота си, сякаш никога не е страдала или е била разстроена (не е останало нищо, което момичето не е преживяло)? Кусура бакма, Ферит, който умираше, докато Сейран се лекуваше, но не умря, сега Сейран да мрънка, да напусне онази жена и да се върне при нея? Накарахте я да плати. Разбира се, че си го заслужава, Ферит трябваше да се разхожда в кожата ви, нали? Днес псувахме семейството и Ферит докато гледахме, но понеже не можах да се успокоя, исках да излея и тук.
Няма да продължа да следя този сериал, но не мога да избягам като ззнам, че майка ми ще плаче цяла вечер заради лош сериал. Бих се радвала Сейран да има дете. И не е важно от кого. НЯКОЙ ДА Я ОБИЧА.
 Толкова съм разбита, че отправих тази несъзнателна, позорна и изключително невежа молба.

Сесията за изливане приключи.

И моята сесия за изливане приключи Broken Heart

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 08:42 от Еванджелин

# 224
Катя, не съм гледала епизода, но всъщност точно това което описваш е самия Ферит. Още от 1 епизод той хуква да спасява всеки. Дали ще е Сейран от нещо, дали Пелин...той е това, и дори вярвам, че го мисли наистина.
Най-нелепото за мен беше молбата на Ферит към Сейран, ако нещо я нарани съпругът й, веднага да му звънне. Ще се притече на помощ. Щото приятел и добра душа. Смотльо... Sunglasses
Добро утро! Simple Smile
Ами хуква, след като преди да хукне е взел грешно решение или въобще не е взел такова и се влачи след събитията... И в конкретния случай е така - Аз не мога да работя с теб (това го помоли Сейран), щото в ума му е и изискваното от Дияр да не се вижда с нея. Всъщност, ако се върнем към 1-ви епизод, той само веднъж взе решение сам - когато избра Сейран. Направи го спонтанно, на игра. Нататък е избягването на избора. Затова ревем...

Общи условия

Активация на акаунт