Отговори
# 195
Шнура си отмъщава на фандома, защото е много злопаметен 😡😡👿👿...Да видим докога....

# 196
Ферит, уж познаваше много добре Сейран.
Четеше и състоянието по очите, но нищо не видя май в разплаканите и очи.
Разбра колко е наранена, но стана и си тръгна без да се обръща.
Това ли е предишния влюбен мъж, който игаряше от любов?

# 197
  • Яко в Матрицата...
Шнура и да отмъщава, файда йок. Зрителите спират да гледат и толкова.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 00:45 от Reni 🧿

# 198
И аз съм на мнение  , че Синан има още дъъълго да чака.  Мама ще си го пази от  "лошата " Сейран и няма да му дава хапчетата, за да изперка още повече.. А пък за Феро ,дали е женен или не , все тая. Той и така си обръща кака когато си поиска. Разни любовни обяснения реди. Какво значение има тогава изобщо женен ли е  ?!

# 199
Всъщност се оказа,че Сейран сама си е взела решение да се раздели с Ферит ,в името на това да бъде щастлив. Еми виждаме колко е щастлив. Добре,имате замисъл героите да осъзнаят грешките си, да контролират гнева си,да спазват обещанията си,да бъдат честни и откровени един с друг.Ок.Но начинът ,по който го представят говори единствено за творческа немощ,липса на интелигентност и фин усет да покажеш борбата на хора,обременени с травми,да се преборят с демоните в тях.Ако благоволят да ги събират поне да измъдрят един красив и смислен диалог.Не знам на кои светии да пална кандило да получат дар слово свише тия сценаристи.

# 200
Рибата му е толкова близка,че на изпроводяк му е казала да направи от дизито боза🤷♀

Шнура и да отмъщава, файда йок. Зрителите спират да гледат и толкова.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 00:48 от Melody19

# 201
Липсва му майчината любов и я намери при кака. Сейран пък ще се жертва за Ферит като си предложи тялото на Синан. Синан пък много държи на консумирането на брака, защото си отмъщава за нещо на Ферит (май е семейна история). Дияр пък понеже никак не ревнува, та държи на условието си, ако ще семейството на Ферит да фалира (защото тя много обича Ферит, а това е за негово добро). Халис, къде си! Възкръсвай и тичай, че тя стана една...Ако има Господ, моля го да прати в кома и петте сценариста, за да не изпаднем ние, зрителите, в кома.

Успяхте ли да видите добре снимката с родителите на Абидин. Майка му много прилича на Дияр (привидя ли ми се или много ми се иска такава интрига).

# 202
Всъщност се оказа,че Сейран сама си е взела решение да се раздели с Ферит ,в името на това да бъде щастлив. Еми виждаме колко е щастлив. Добре,имате замисъл героите да осъзнаят грешките си, да контролират гнева си,да спазват обещанията си,да бъдат честни и откровени един с друг.Ок.Но начинът ,по който го представят говори единствено за творческа немощ,липса на интелигентност и фин усет да покажеш борбата на хора,обременени с травми,да се преборят с демоните в тях.Ако благоволят да ги събират поне да измъдрят един красив и смислен диалог.Не знам на кои светии да пална кандило да получат дар слово свише тия сценаристи.

Ето думите на Сейран за раздялата/пълна глупост/:
Сейран: Не ме интересуваше дали ме вижда, докато бях болна, мислех, че ще умра. Ферит беше загубил толкова много в живота си и не исках той да види смъртта ми
Бог ми даде втори шанс и възстанови живота ми, но в живота на Ферит влезе нов човек и той вече има рутина. Не мога просто да отида при него и да кажа, че съм се върнал, не мога да бъда такъв егоист.
Това означава, че Сейран вярва, че Ферит я е забравил заради Дияр и след възстановяването си тя не се е върнала при него поради тази причина 😭

# 203
Най-нелепото за мен беше молбата на Ферит към Сейран, ако нещо я нарани съпругът й, веднага да му звънне. Ще се притече на помощ. Щото приятел и добра душа. Смотльо... Sunglasses

# 204
Двете ве***и,ама така си приличат

# 205
Да, ама Сейран как е разбрала за Дияр докато се лекуваше! Според мен мангала е мътил водите там! Действа на психиката на Сейран, тай каза , че леко полеко ще забрави Ферит и ще се влюби в него, ама не става!
Най-нелепото за мен беше молбата на Ферит към Сейран, ако нещо я нарани съпругът й, веднага да му звънне. Ще се притече на помощ. Щото приятел и добра душа. Смотльо... Sunglasses
Първи той ще ревне пак! ✌🏻

# 206
Ани-зайче, не искам да връщат Халис отново.
Видя се, че от него идват всички злини в семейството.
То много е хойкал човека въпреки, че се кълнеше във вечна любов към Хатуч.
Сигурно още извънбрачни деца е народил, докато е обичал една жена.
Ферит ще се окаже същата пеперуда, прелитаща от жена на жена и при всяка
следваща повече влюбен. Сега наред е Серпил. И от там ще излезе нещо.

# 207
Не знам как е с вас , но мен вече ме дразнят сълзите на Ферит. Обезводни се това момче - плаче за Дияр , плаче за Сейро , плаче пред Гюлгюн. Е , стига де ! Преди ме разчувстваше , но сега вече ме  ядосва с това подсмърчане. Сейран се държи по-мъжки от него.
Между другото , Ерсин изобщо не ми беше убедителен . Нито плача му плач , нито удрянето по масата , нито гнева му. Ядосан и мрази всички , но в случая те не са виновни /по изключение/.

# 208
Катя, не съм гледала епизода, но всъщност точно това което описваш е самия Ферит. Още от 1 епизод той хуква да спасява всеки. Дали ще е Сейран от нещо, дали Пелин...той е това, и дори вярвам, че го мисли наистина.

# 209
Катерина, от тази гледна точка си права, но от друга страна, Халис понякога много финно решава проблемите, затова ми се иска да оправи тази каша. Иначе като се започне от насилсвения брак на Ферит (добре, че срещна и се влюби в Сейран), осакатяването на кандидатите на Хатуч, използването на таланта на Лятиф, затварянето на очите за връзката на Ифакат и Орхан, насилсвения брак на Орхан и т.н. Халис ми е противен.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 01:10 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт