Отговори
# 270
  • Яко в Матрицата...
Ох, сега видях, че Улиците са минали Чапкъна в Тотала 🤣🤣🤣 Ето това вече е успех. Трябва да се гордеят.

# 271
Цитат
Апфф, ani.zaiche ти сериозно ли?? 😂😂😂😂 Моля върни се да изглеждаш отново сериити, за които говориш да видим дали не е бил до нея.
Като отблъскваш човек и му казваш, че не го искаш в живота си, как така той става виновен, че в един момент просто е приел това, което искаш и да е продължил напред.
Искаш просто Ферит като куче, да тича след Сейран, разбрах.
Не искам сляпо тичане. Ако обичаш някого, ще се интересуваш от заболяването му. Какво правеше Сейран, когато Ферит не бе добре с ръката. Подслушваше и т. н. , но всички виждахме само ревност, а това бе грижа, за съжаление тя откриваше разговори за семейството си. Когато тя бе болна, Ферит не разговаря с лекарите, когато тя ходеше сама на лекар. Това не е грижа, не е дълбока любов. Само веднъж каза на Лятиф да пита лекарите, защо друг, а не ти. После в болницата, женати е неизлечимо болна, а ти търпиш сестра й да ти дава възможност да я видиш. О, обичащият не можеш да го спреш, особено Ферит, който за любимата отиде до Антеп и застана срещу пистолета. Такъв човек нищо не го спира да е до любимата. Тук сценаристите объркаха образа на Ферит и го превърнаха в безмозъчен, слабохарактерен и мекошав, той се примири. И веднага потърси секс и жени. Това не го прави любящия човек. Кой казва, че се е пропил, че е бил зле? Дияр. Никой от семейството (дано не съм пропуснала нещо) не говори за такова неща, никой на говори, че пие лекарства. Само Дияр! Затова мисля, че има манипулация от страна на Дияр.

Синан също обработва Сейран. Той има стари сметки май с Ферит. Майка му също го спомена. И кой в болницата му изпраща снимки на Ферит, на Сейран от университета? Това е подготвено отдавна. Съмненията ни за грешна диагноза май са верни. Странно неизвестно заболяване, за което знаеше Пелин. Заболяването нелечимо смъртоностно. А Сейран се излекува бързо, после май е в спихиатрия и се запознава със Синан. Колко удобно...

Но Ферит можеше да послуша Суна и да чака Сейран, ако я обичаше толкова много. Сърцето му не би позволило изневяра, както бе с Невра. И тогава също бяха разделени. Сейран бе го целунала и каза, че не чувства нищо. Интервюто го нарани и съсипа фирмата. Но това не отслаби любовта му. Не мисля, че сега има оправдание. Мисля, че не обича вече толкова дълбоко. По-скоро сценаристите убиха любовта му.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:37 от ani.zaiche

# 272
Ау,много зле с рейтингите.Сега ще се оправдаят с мача,но следващата седмица и сабите на Емурлах няма да ги спасят.Мисля,че  нямаше трейлър защото чакаха именно рейтинга за да преписват отново на "коляно".Предната седмица,заради този мач дадоха трейлър,но зрителите им показаха,че не са ги впечатлили никак.Между другото,интервюто на психиатърката го гледах с руски превод в един от каналите който не прави анализи,а дава информация за турските сериали и актьори.Никъде не казва,че ще ги съберат в последната серия.Освен това,се смята,че сценаристите са "залитнали" към сценария на Шербета,който държи високи рейтинги.Ако това е вярно означава,че наистина тези сценаристи за нищо не стават.Не са осъзнали,че единия сериал няма нищо общо с другия.Не мога да коментирам защото Шербета не съм го гледала,/само,може би около 2-3 серии от първите,но не ме впечатли и го зарязах/,но ако е така жалко за нашия сериал.

# 273
Цитат
Апфф, ani.zaiche ти сериозно ли?? 😂😂😂😂 Моля върни се да изглеждаш отново сериити, за които говориш да видим дали не е бил до нея.
Като отблъскваш човек и му казваш, че не го искаш в живота си, как така той става виновен, че в един момент просто е приел това, което искаш и да е продължил напред.
Искаш просто Ферит като куче, да тича след Сейран, разбрах.
Не искам сляпо тичане. Ако обичаш някого, ще се интересуваш от заболяването му. Какво правеше Сейран, когато Ферит не бе добре с ръката. Подслушваше и т. н. , но всички виждахме само ревност, а това бе грижа, за съжаление тя откриваше разговори за семейството си. Когато тя бе болна, Ферит не разговаря с лекарите, когато тя ходеше сама на лекар. Това не е грижа, не е дълбока любов. Само веднъж каза на Лятиф да пита лекарите, защо друг, а не ти. После в болницата, женати е неизлечимо болна, а ти търпиш сестра й да ти дава възможност да я видиш. О, обичащият не можеш да го спреш, особено Ферит, който за любимата отиде до Антеп и застана срещу пистолета. Такъв човек нищо не го спира да е до любимата. Тук сценаристите объркаха образа на Ферит и го превърнаха в безмозъчен, слабохарактерен и мекошав, той се примири. И веднага потърси секс и жени. Това не го прави любящия човек. Кой казва, че се е пропил, че е бил зле? Дияр. Никой от семейството (дано не съм пропуснала нещо) не говори за такова неща, никой на говори, че пие лекарства. Само Дияр! Затова мисля, че има манипулация от страна на Дияр.

Синан също обработва Сейран. Той има стари сметки май с Ферит. Майка му също го спомена. И кой в болницата му изпраща снимки на Ферит, на Сейран от университета? Това е подготвено отдавна. Съмненията ни за грешна диагноза май са верни. Странно неизвестно заболяване, за което знаеше Пелин. Заболяването нелечимо смъртоностно. А Сейран се излекува бързо, после май е в спихиатрия и се запознава със Синан. Колко удобно...

Но Ферит можеше да послуша Суна и да чака Сейран, ако я обичаше толкова много. Сърцето му не би позволило изневяра, както бе с Невра. И тогава също бяха разделени. Сейран бе го целунала и каза, че не чувства нищо. Интервюто го нарани и съсипа фирмата. Но това не отслаби любовта му. Не мисля, че сега има оправдание. Мисля, че не обича вече толкова дълбоко. По-скоро сценаристите убиха любовта му.

Не съм съгласна, Ферит какво можеше да направи когато Сейран не го искаше с нея на прегледи, да бъде като Тарък и да и се бърка, когато Ферит беше болен набързо във втори епизод на втори сезон Сейран забрави че Ферит го боли ръката и не го питаше боли ли те, не се интересуваше как е

# 274
  • София
Баща и син Heart

# 275
Привет! Не съм гледала епизода още, само откъсите в х и коментари. Вече съм сигурна, че ретроспекция няма да има, не и такава, която да обясни как стигнаха до тук. Снима се на парче, няма връзка със сезон 1 и 2, колкото и да се опитват, е съшито с бели конци. Измислили са паузата от 2 години, за да имат ГГ половинки, които трябва да преодолеят. Много са подценили публиката на чапкъна с тая работа. Разочароващо отново. Но ще гледам целия епизод и ще коментирам.

# 276
Анабел, права си, че Сейран бързо забрави болежките на Ферит. Дори имаше моменти след последното сдобряване, когато забелязвах, че вече рядко се целуваха по устата, все по бузата, а тя не пърхаше като преди, виждаше ми се студена. Като, че ли се бе отдръпнала. Сигурно е по-сценарий. Той на много места е непоследователен, объркан, забравя се даденото в предни серии и в този сезон е същото , но на N степен.

# 277
Момичетаааа аз съм пред ялътооо 🥳🥳🥳🥰🥰🥰! Има сет и Мерт е тук! Дано го видя 🤗🤗🤗

# 278
Момичетаааа аз съм пред ялътооо 🥳🥳🥳🥰🥰🥰! Има сет и Мерт е тук! Дано го видя 🤗🤗🤗

Супер, дано имаш късмет. 🙃 Приятно изкарване в Истанбул. 🥳

# 279
Снощния епизод на Ялъто имал рейтинг под 4 в тотална за първи път! Това обявяват някои от големите акаунти в Х. Няма да е за последен , ако продължават по този начин! Аз не разбирам кой е главен, кой второстепенен и кой масовка. Резил абсолютен!
То ако това дози дето го финализираха снощи , ако беше продължило, има шансове да изпревари Ялъто ! 😂

# 280
Гледам как Сейран слага ръка в ръката на Синан и си мисля:
"Хубавите ябълки прасетата ги ядат", Боже, дано майката на Синан опази момичето ни.

# 281
С тези сабии дето ги е заразмахвал Емурлах май май на Буче върви работата Joy тя тъкмо ги е наточила и чака в бойна готовност Joy Joy Joy  И не се ядосвайте, има си дразнещи моменти, но сериал е, ще мине и замине. Все ще ги съберат, как точно - предстои да видим. Много е нелогична радостта на Ферит и предаността му с Дияр. Не се връзва с показаната мъка по Сейран и любовта му, определено има несвързани моменти в сценария. Така или иначе все ще ги нагласят, само дано е по - логически, ама каквото такова Joy

# 282
Добър ден!
Относно прословутите хапчета прочетох, че видите ли колко спокойно се държи Ферит пред Сейран.

# 283
Сейран като му вдигне наема другия петък и Феро ще разбере, че друго е имал предвид. JoyJoy

# 284
Какво ли има впредвид:
че ще я карат както са решили с простотиите;
че сериите ще са толкова, колкото са предвидени (дай Боже, тридесетина, но не с тия глупости)

Общи условия

Активация на акаунт