Толкова силни, толкова драматични и хубави сцени имаше между Абсун в епизода, че аз лично плаках заедно с тях. За мен тук Берил и Ерсин сложиха в малкия си джоб всички около себе си.
И колкото и някои хейтъри из мрежата да твърдят, че историята на Абидин не била пресъздадена добре или че не се впечатлили от играта на Ерсин - истината е, че феновете по света са възхитени - изключвам тези, които са фенове на Кая и всичко свързано със Суна и Аби ги дразни, както и някои фенове на Ферит и Сейран дето се дразнят, че Сейфер не са заедно и затова не харесват и не гледат нищо друго. Но както се казва всеки с вкуса си

Начина по който Суна прегърна Абидин - с много любов и нежност, как го успокояваше и как всеки път го нарича - Askim - Любими/ Любов моя - или пък bitanem - Единствен мой просто ми пълни душата. Това може и да си е израз на Берил към Ерсин, ама е прекрасно как Суна го казва на Абидин!
Суна винаги е обичала само и единствено Абидин - както и Абидин е обичал само Суна! Брака й с Кая беше за да се спаси от Кязъм, който иначе щеше да продължи да я бие и да я омъжи за много по-възрастен от нея мъж. В Кая видя спасение - двамата се договориха, но Суна така и не се влюби в него - докато той я обикна. Суна все въздишаше и плачеше по Абидин. Това с гадателката беше чисто и просто промиване на мозъка на Суна - за щастие после тя се оправи и си върна настройките! А сега е истински щастлива с Абидин - двамата се обичат и се радвам, че ни ги показват заедно в добро и в лошо! Радвам се като гледам как Суна винаги е до Аби и го подкрепя! Великолепни са!!!
За мен историята на Абидин е много силна, а болката от научаването на истината за Абидин - Ерсин я изигра блестящо, както и Берил! Само как Аби плачеше за родителите си казвайки на Суна, че не са го изоставили, а са били убити. Как легна в краката на Суна, а тя го прегръщаше и плачеше с него! Ето това е топ сцена показваща една голяма, силна и истинска любов!
А след това Аби разказа на Суна историята на родителите си - показа и тяхна снимка! Как плачеха двамата. Отново много силна сцена. 

Да не говорим, че най-вероятно Халис е наредил да убият баща му и майка му и са предизвикали тяхната катастрофа! Дано се окаже, че все пак не е Халис, но ще видим.
И защо се е случило всичко това - защото бащата на Халис имал незаконен син, той се влюбил и поискал от богатството си. Нима за това трябва да се убиват хора. И едно невинно бебе да бъде захвърлено в сиропиталище. Просто съм потресена.
В случая Хатуч не е знаела, че това бебе е Абидин, но Халис отлично е знаел и затова е пратил Лятиф да вземе бебето след години - но не за да е равен с другите от семейството, а за да им слогува и да го направят обикновен шофьор - как може въобще такова нещо!
Хареса ми как Абидин отиде при Шефки да му потърси сметка защо е изнудвал съпругата му Суна и да го пита кой е и каква е истината.
Оказа се, че Шефки е брат на майка му, но явно е много алчен че е искал пари от Суна за да пази тайната. Сцената на гроба, когато Аби плачеше за майка си и легна там направо беше съкрушителна! Горкия Абидин - толкова много страда. Аби е напълно прав да иска Корхан да си платят - за съжаление е обиден и на Ферит - но той в случая няма вина и вярвам, че в последствие Абидин ще го разбере.
Но нека си признаем, че Ферит също често обиждаше Абидин - когато му изнасяше му беше най-близък приятел, но когато се ядосваше или нещо не беше както го иска все Аби го относяше - много често Ферит му се е карал - дори го е гонил - но Аби все беше до него! Сега за съжаление си спомни и това поведение на Ферит! Но все пак вярвам, че Суна и Сейран ще успеят да сближат отново Абидин и Ферит! Може би точно историята на Абидин ще накара Сейран и Ферит да се сближат по някакъв начин! 
Когато отидоха да се запознаят със семейството на Ферит - беше комично като той тръгна да ги представя един по един. На дядото на Дияр му призля. 
Тя си е имала родители - но както спомена май са починали, но някой от тях също е имал проблем с алкохола. Дияр си има и дядо и баба - мислите ли, че ако бяха свързани с Халис сега щяха да дойдат при Корхан да искат Ферит! А и Ферит вече е спал с Дияр - не биха допуснали такова нещо ако мислеха да ги правят роднини.
Колкото и да са луди, това никой не би го направил. 

И как Феро си я обича и не иска оная Сейран да му проваля любовта

Акитите са своенравни и инатливи.