Отговори
# 540
Здравейте! Реших и аз да се включа и да кажа мнението си за 78-ми епизод! Лично аз съм възхитена от изключителната актьорска игра на Ерсин и Берил - сцените между Суна и Абидин за мен бяха най-хубавите в целият епизод. За щастие започнаха да им дават повече екранно време. Revolving Hearts Толкова силни, толкова драматични и хубави сцени имаше между Абсун в епизода, че аз лично плаках заедно с тях. За мен тук Берил и Ерсин сложиха в малкия си джоб всички около себе си. Hands Clap И колкото и някои хейтъри из мрежата да твърдят, че историята на Абидин не била пресъздадена добре или че не се впечатлили от играта на Ерсин - истината е, че феновете по света са възхитени - изключвам тези, които са фенове на Кая и всичко свързано със Суна и Аби ги дразни, както и някои фенове на Ферит и Сейран дето се дразнят, че Сейфер не са заедно и затова не харесват и не гледат нищо друго. Но както се казва всеки с вкуса си Wink

Радвам се, че излязох права за причината поради която Суна криеше от Абидин истината - както и самата тя му каза - направила го е защото се е страхувала да не му се случи нещо лошо, страхувала се е да не го наранят. Искала е да са спокойни и щастливи заедно. Sparkling Heart Начина по който Суна прегърна Абидин - с много любов и нежност, как го успокояваше и как всеки път го нарича - Askim - Любими/ Любов моя - или пък bitanem - Единствен мой просто ми пълни душата. Това може и да си е израз на Берил към Ерсин, ама е прекрасно как Суна го казва на Абидин! Heart Суна винаги е обичала само и единствено Абидин - както и Абидин е обичал само Суна! Брака й с Кая беше за да се спаси от Кязъм, който иначе щеше да продължи да я бие и да я омъжи за много по-възрастен от нея мъж. В Кая видя спасение - двамата се договориха, но Суна така и не се влюби в него - докато той я обикна. Суна все въздишаше и плачеше по Абидин. Това с гадателката беше чисто и просто промиване на мозъка на Суна - за щастие после тя се оправи и си върна настройките! А сега е истински щастлива с Абидин - двамата се обичат и се радвам, че ни ги показват заедно в добро и в лошо! Радвам се като гледам как Суна винаги е до Аби и го подкрепя! Великолепни са!!! Heart Eyes За мен историята на Абидин е много силна, а болката от научаването на истината за Абидин - Ерсин я изигра блестящо, както и Берил! Само как Аби плачеше за родителите си казвайки на Суна, че не са го изоставили, а са били убити. Как легна в краката на Суна, а тя го прегръщаше и плачеше с него! Ето това е топ сцена показваща една голяма, силна и истинска любов! Two Hearts

Хареса ми много и другата им сцена, когато Суна чакаше Абидин да се върне - и беше задрямала, а той дойде и седна до нея - когато тя го усети веднага се събуди и го нарече - Askim, целуна го и го прегърна! Просто ми напълниха душата. Heart А след това Аби разказа на Суна историята на родителите си - показа и тяхна снимка! Как плачеха двамата. Отново много силна сцена. Hands Clap

Тук някой каза, че Аби започнал да става отрицателен герой - аз не мисля така и се надявам че няма да го направят лош докато опитва да си отмъсти! Поведението му в момента е съвсем нормално. Той е разбит отвътре - току що е научил, че е племенник на Халис Корхан - на човека, който е наредил да го оставят в сиропиталище вместо да го отгледа. Това за мен е отвратително! Disappointed Да не говорим, че най-вероятно Халис е наредил да убият баща му и майка му и са предизвикали тяхната катастрофа! Дано се окаже, че все пак не е Халис, но ще видим. Disappointed И защо се е случило всичко това - защото бащата на Халис имал незаконен син, той се влюбил и поискал от богатството си. Нима за това трябва да се убиват хора. И едно невинно бебе да бъде захвърлено в сиропиталище. Просто съм потресена. Triumph В случая Хатуч не е знаела, че това бебе е Абидин, но Халис отлично е знаел и затова е пратил Лятиф да вземе бебето след години - но не за да е равен с другите от семейството, а за да им слогува и да го направят обикновен шофьор - как може въобще такова нещо! Rolling Eyes Хареса ми как Абидин отиде при Шефки да му потърси сметка защо е изнудвал съпругата му Суна и да го пита кой е и каква е истината. Hands Clap Оказа се, че Шефки е брат на майка му, но явно е много алчен че е искал пари от Суна за да пази тайната. Сцената на гроба, когато Аби плачеше за майка си и легна там направо беше съкрушителна! Горкия Абидин - толкова много страда. Аби е напълно прав да иска Корхан да си платят -  за съжаление е обиден и на Ферит - но той в случая няма вина и вярвам, че в последствие Абидин ще го разбере. Sunglasses Но нека си признаем, че Ферит също често обиждаше Абидин - когато му изнасяше му беше най-близък приятел, но когато се ядосваше или нещо не беше както го иска все Аби го относяше - много често Ферит му се е карал - дори го е гонил - но Аби все беше до него! Сега за съжаление си спомни и това поведение на Ферит! Но все пак вярвам, че Суна и Сейран ще успеят да сближат отново Абидин и Ферит! Може би точно историята на Абидин ще накара Сейран и Ферит да се сближат по някакъв начин! Hug

Относно Ферит и Сейран - и двамата правят глупост след глупост, но за това са си виновни самите те! Мъчно ми е, че не са заедно - но вярвам, че скоро ще се съберат! Blush Когато отидоха да се запознаят със семейството на Ферит - беше комично като той тръгна да ги представя един по един. На дядото на Дияр му призля. Joy

Аз въобще не мисля, че майката на Абидин е майка и на Дияр - феновете се чудят за какво да се хванат, че да разделят Ферит с Диар - но това е абсурдно. Абидин е бил бебе като са ги убили - него са дали в сиропиталище - никой никъде не е казал, че Аби е имал сестра - ако беше така и Дияр нямаше да е тук - биха посегнали и на нея. Thinking Тя си е имала родители - но както спомена май са починали, но някой от тях също е имал проблем с алкохола. Дияр си има и дядо и баба - мислите ли, че ако бяха свързани с Халис сега щяха да дойдат при Корхан да искат Ферит! А и Ферит вече е спал с Дияр - не биха допуснали такова нещо ако мислеха да ги правят роднини. Wink Колкото и да са луди, това никой не би го направил. Wink

Аби може и да реши да дойде в имението на Корхан със Суна и да изгони обитателите - може и Сейран да му помогне - нали тя е собственичка. Може и затова да е там - но ще видим. За мен Аби и Суна са си добре така сами в хубавата къща дето живеят - дето е и Есме - далеч от харпиите и навлеците Корхан. Но ще видим какво ще измислят - важното е, Аби и Суна да са заедно във всеки момент - срещу враговете си, с приятелите и близките си - да се обичат и подкрепят! Уникална двойка са ... Hands Pray

И понеже все по-рядко пиша - да си кажа, че много се смях в 77-ма серия когато Кязъм се появи с петела и кокошката пред семейството на Синан - от една страна Кязъм, Есме, Суна и Абидин се смеят - а от друга Кантарджъ се пулят. Това с петела и кокошката кръстени Ифакат и Орхан Корхан ме разби - голям смях! Браво на сценаристите за тази хрумка! Хубаво е да има и комични сцени наред с гадостите и безумията. Joy

А Суна и Аби и там ми напълниха душата - и забележете как се бяха гушнали през цялото време - Абидин прегърнал Суна през кръста, а тя с едната си ръка вплела пръсти в неговите с другата също го обгръща! Истинска красота. Ерсин и Берил са невероятни ... Heart

# 541
Здравейте,темата тук е Афра и Мерт ако не се лъжа,Роксис...чудесно че ги харесваш,но тия дълги,хвалебствени фермани за тях тук,ами съжалявам...мястото им в 3 сезон ама изобщо не е там.Берил преиграва а Ерсин е толкова дървен,че не знам какво му става.Дори историята на семейството му,не успя да ме трогне.Като притурки са,както и Гюлгюн и Серпил и повечето други.Разбира се, те не са виновни,толкова си могат новите сценаристи,но това голямо хвалене на Берил и Ерсин е сякаш излишно и комично.Съжалявам.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:23 от Милена Тодорова 756835

# 542
  • Яко в Матрицата...
И защо Сейран трябва да гони обитателите, пардон наемателите си? Аби има сметки за уреждане, не тя...

Аз съм на мнение, че след сватбата съвместните сцени на Ерсин и Берил изобщо не им се получават. А на Ерсин нито една сцена не му се получава. Само като се появи на екрана и чакам да видя кога ще подбели очи. Толкова е еднакъв навсякъде... Но всеки има право на мнение. На Роксис ѝ харесва, на мен не.

ПП Солотата на Мерт са толкова прозрачни милите... От девет кладенеца вода ще докарат, за да докажат колко хубава е ролята на Дияр тейзето Joy И как Феро си я обича и не иска оная Сейран да му проваля любовта Joy

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 17:23 от Reni 🧿

# 543
Шефика всичко знае, не случайно не искаше Аби за зет. Какво ли я чакаше женичката със зет Корхан.
Като цяло не мисля че, Аби би трябвало да иска парите на Халис. Те не са наследственни. Той сам, заедно с таланта на Лятиф са разработили марката Корхан.
Единстенното за което миже да претендира е фамилията и да разследва смъртта на родителите си.
Като цяло и Халис не е длъжен да отглежда чуждо дете, било то и на брат му.
Все пак човека изоставя родната си дъщеря и внук....

# 544
И според мен Халис не е длъжен, нито на незаконния си брат, който се е опитал да го изнудва, нито на детето му! Все пак по някакъв начин се е погрижил за него, не го е изхвърлил на улицата! Всички искат да са аги!

# 545
Аз пък ще цитирам Емрулах...Раздяла няма.....Чакам си СейФер ❤️❤️🧿🧿

# 546
Съжалявам за солотата, но Пелин тейзе изведнъж им е много любима и супер талантлива! Бас държа, че масово не бяха чували за нея, обаче за да не е Афра и магаре да сложат на Рамо повече ще им хареса! 😂😂😂 Извинявам се за следващата снимка, ама много ми хареса, показва   Пельо в целия ѝ блясък! 😂

Трудно им идва да си го набият в главите, че партньор на Афра е Мерт Рамазан Демир , а на Мерт Рамазан Демир партньорката е Афра. Точка!

# 547
Да сте попадали на информация дали днес ще има фраг?

# 548
Никъде не съм чела и аз , че днес ще има фраг! И при тези акаунти, които по принцип обявяват няма инфо

# 549
Емрулах като пише, че раздяла няма, да не би да има впредвид, че Дияр и Ферит и Сейран и Синан няма да се разделят. Ако е това, да викаме рибата Пелин със сабята, таман е наточена, и към великата петторка в галон да се втурнем,  че или да изпадат в кома и да намерят нови, но по-умни сценаристи, или ние да им заемем мястото. Повечето в групата вече имат опит и са доказали, че са добри.

# 550
# 551
Охххх кое от кое по сладко,Мерт ли , котетата ли,кучето ли

# 552
79/1 идва! 🤘

# 553
Снимката на легналото куче да не е поздравителна картичка за сценаристите?

Тези лудите да не накарат нашите да се конфронтират. Дано конфронтацията да е между новите двойки, хеле вече не са двойки.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:04 от ani.zaiche

# 554
Много ми харесва кучето на Мердо, ай сладурчо. И май скоро ще остане без джапанки. Joy Акитите са своенравни и инатливи. Grinning

Чакаме Конфронтация според фрага, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт