Отговори
# 555
Рамо задобрява , браво на него! 🤘

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:21 от BELL-

# 556
Добре, че Мерт и Афра са активни тези дни, за да лекуват раните, нанесени ни от сценаристите.❤️ И наистина се надявам да видим добър фраг, макар че вече очаквам всичко.

# 557
# 558
Конфронтация ще има Ферит Аби според мен.Нашите още ще се самозалъгват колко са щастливи с ремаркетата си.Явно целта е да сринат до кота 0 образа на Сейран,Ферит да го обезличат до краен предел,кака и тоягата да блестят на небосклона,че без тях как щеше да има 3 ти сезон.Простете,ама съм на метлата.

# 559
Аййй и Афра при Мерт на тенис корта!❤❤❤🧿🧿🧿

# 560

Я виж ти, ето защо Мерт е толкова ухилен на корта. 😎🥰

# 561
Имаме лайк от Афра. 🧿 А тази конфронтация на тенис корта ми харесва ❤️‍🔥.
АфРам 🌹🤍🐑

# 562
  • София
И тенис са играли и от колите са се снимали JoyJoyJoy

Хора, тази къща дано я е купил и не е под наем, страхотна е, с огромен двор. Аз мислех, че не е толкова голяма, но сега от снимките си личи, браво на момчето Simple Smile

Направо не ми се мисли каква серия има с тези снимки и клипове от АфРам Joy

# 563
Оффф, добре, че са АфРам! ❤🔥❤🔥❤🔥 Любимите ми! 🤍

🧿🤍🪬

# 564
Големи сладури бе Heart Eyes

Сигурно случайно са попаднали на един и същи корт, нали? Не знам иначе как ще стане това Thinking

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:37 от Еванджелин

# 565
  • София
Сега Рамо да пусне стори с това, което тя е снимала от колата Heart Eyes

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿
🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿
🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 566
Значи,щом се включиха така с 200 и двамата фрага ще е пълна боза.

# 567
Добър вечер!  Kissing Heart
Мистери  браво бе момиче,много хубаво си и го написала на Пелин Акил.  Hug  Heart  Дано и тя и мухъла и сценаристите и продуцентчето и режисъорката и лелята психиатър да вземат  да се засрамят от себе си ,че със собствените си ръце  и ум провалят един толкова успешен и обичан сериал като нашия.  Angry  И айде вече като се наситиха на глупости ,показаха ни нещо дето така и не го рабрахме какво е ,видяха ,че не става да вземат и да попроменят малко тая тяхна сюжетна линия и да я направят по възприемчива за зрителите.А зрителите искат само едно Дияр и Синан да са по далече от Сейран и Ферит и спешно ама много спешно да започне събирането на СейФер.Ако го направят хубаво ако не следващите седмици ще си търсим рейтинга и мястото в списъка за края на седмицата някъде далееееече мнооооого далече назад и като цифри и като място.Angry
Още му имам вяра на Емрулах ,въпреки че и той е един лъжец ама някак си все още го чакам да му се изпълни написаното ,че няма раздяла между СейФер.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
За Абидин и аз мисля ,че няма причина да изисква наследство или да искак да се настани в имението защото всичко си е постигнаото с услията на Халис ага и Латиф.Аби с право може  да си иска фамилията и отговори защо са постъпили  така със семейството му.
Ще  е интересен сблъсъка между Абидин и Корхан ,но дано да не се озлоби и да не се съюзи със Синан защото нищо добро няма да излезе от това.
Да видим дали тази вечер ще имаме трейлър . Thinking Не ми е попаднало до сега обявление ,че ше има такъв ,но може и да ни изненадат ,а може и остане за утре или за сряда.
Още не мога да повявам Пелин Акил как сама се излага и настройва феновете срещу себе си.  Thinking  Angry
Много сме щели да харесаме " нейната" Дияр и още по-смешното  ,че си мисли  и тя и явно и сценаристите ,че някой ще хареса така наречената и любов и ще я възприемем за нещо правилно и красиво.  Thinking  Е то всъщност има такива които я харесват ама те го правят повече май май само ,за да не е Сейран с Ферит ,а не щото много  са  я заобичали Дияр.  Angry
Единствената любов която може да се хареса в този  серила е тази между Сейран и Ферит .Единствените главни действащи,лица са  пак Сейран и Ферит,а всички други са второстепенни герои които имат точно това поддържащи роли и са фон на историята на Сейран и Ферит .Ако Пелин Акил и Джем бяха разбрали мястото си и си се държаха подобаващо и си играеха ролите добре никой нямаше да има нищо против тях.Против Дияр и Синан да ,но против актъорите играещи ролите не.А те двамата и най-вече Пелин какво направиха. Thinking само глупости направиха. Angry Явно от превъзбуда и желание да  се покажат натвориха безумици и допринесоха още повече за лошия рейтинг на сериала.. Angry Дано вече да вземат да ги поставят на местата им Дияр и Синан и постепенно да ги изкарат от хубавия ни сериал ,че са тотално нехаресвани от повечето зрители.Hands Pray
Хората просто искат да гледах красивите Сейран и Ферит и тяхната история.толкова ли е трудно да се разбере това и да се даде точно това на зрителите.  Thinking

Сейран когато разбира ,че Ферит все още пази нейна снимка и когато разбира ,че леееекинко е попресолила манджата и тепърва започвайки да се чуди как ще излезе от тоя батак в който сама се навря. Cry

И Ферит когато е пред публика и когато е сам също разбирайки в какво положение се е докарал сам самичък ,но понеже мисли ,че няма изход и надежда продължава да се самоунищожава.  Cry

И докато пиша излезна инфо ,че ще чакаме нов трейлър тази вечер. Айде дано вече да се появи искрица надежда  накрая моляяяяяяяяя   Hands Pray    Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray    Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray    Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:49 от Eny87

# 568
# 569
Вече не сме толкова бедни откъм АфРам материали!😂
Трупаме малко по малко!😜

Общи условия

Активация на акаунт