Коледни календари - тема №4

• 45 979
  • 441
  •   1
Отговори
# 15
Моите тийнейджърка + 2 кандидат-тийнейджърки, гледаха разни бюджетни календари,но в крайна сметка решихме да си изберат продукти подходящи за възрастта и аз да им ги спретна. Естетсвено всяко решение е предпоследно. Голяма вече ползва малко грим- кафява спирала, "прилично" червило..

# 16
  • София
А срещали ли сте календар с бира от български сайт? Където и да гледах, все са изчерпани или скандално скъпи за обикновени бири като от кварталния магазин.
За себе си още нищо не съм взела. Явно се преситих последните години. Изпробвах десетки марки и благодарение на календарите спестих доста пари, които бих похарчила за пълноразмерни продукти. Поне вече знам, че Avant, Medik8,  Musdmasky, Origins и много други не са за моите нужди и предпочитания. Още се чудя само на луксозния на Дъглас.

# 17
А срещали ли сте календар с бира от български сайт? Където и да гледах, все са изчерпани или скандално скъпи за обикновени бири като от кварталния магазин.
Може да направите сама бирен календар, ако готовите са ви скъпи или не по вкуса. Обикаляте големите вериги магазини, купувате 24 различни бири, опаковате в торбички за вино или подобни, но залепени отгоре, за да е изненада, слагате номера 1-24 и готово.

# 18
Точно това щях да пиша…..
Аз съм правила такъв календар.Имахме специализиран магазин за бира от всички краища на света и от там купих 24 бири в един кашон,всяка опакована във вестник 😂 за наши хора и с номера отгоре.Календарът излезе около 50-60лв.Най-якият подарък и до днес се говори за него.

# 19
Гледах мъжките коледни на ДМ, Дъглас и др. пълни с ненужни неща.... Пълно с маски и кремчета за лице, а основните продукти за бръснене например ги няма.
ДМ на 16(сти) ще вадят календарите.

# 20
  • София
Благодаря за темата. Аз май ще си остана с парфюмния, нито за мен, нито за децата успях да харесам нещо друго. Поне за сега.

# 21
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Аз също чакам календара с чайчета на ДМ и се надявам тази година подборът вътре да е по-добър от миналогодишния, защото не съм голям фен на черния и ориенталските подправки чай.

# 22
По повод искането за календар от чай споделям, че миналата година си направих сама календари. Купих си интересни чайове, красиви кутии и спретнах чудесни календари. Всички много ги харесаха.
Онзи ден по този повод видях, че Спетема имат намаление на хубави чайове в сайта си: https://coffeemall.bg/%D1%87%D0%B0%D0%B9?filter=&sort=p.price&or … her=130.00&page=1
а кутиите в Юск са на приемлива цена: https://jysk.bg/domashni-potrebi/kukhnya/kukhnenski-aksesoari/ku … -sh23xd16xv8-drvo
Спетема имат и музикални кутии с кафе и чай/много яки/

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 10:43 от лорелай

# 23
Уу, тези чайове защо са толкова евтини? Сега ще направя поръчка, но подозирам, че са с изтекъл срок.

# 24
Уу, тези чайове защо са толкова евтини? Сега ще направя поръчка, но подозирам, че са с изтекъл срок.

Не са с изтекъл срок. Аз поръчах от металните кутии. Срокът им на годност е до 2026г. Но признавам, че и аз подходих критично първоначално. Не бих си позволила да предложа нещо без да съм го проверила.

# 25
Благодаря за информацията Simple Smile
И аз поръчах няколко метални кутии; поръчката ми е за взимане от магазин, защото се оказа, че има такъв в Плевен, само дето адресът не ми говори нищо. Ще го намеря.

# 26
  • Бургас
Аз пък не видях къде имат обекти Кафе мол. И колко е цената на доставката?

# 27
6 лв; при завършване на поръчката излизат адреси, откъдето може да се вземе безплатно. За Плевен е "Георги Кочев" 88 (някъде към индустриалната зона, може би...).

# 28
  • София
Здравейте, дали има детски коледни календари?

# 29
Благодаря за информацията Simple Smile
И аз поръчах няколко метални кутии; поръчката ми е за взимане от магазин, защото се оказа, че има такъв в Плевен, само дето адресът не ми говори нищо. Ще го намеря.

Зад Шел на колелото на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт