Коледни календари - тема №4

• 49 301
  • 489
  •   2
Отговори
# 465
  • На изток от Рая
Аз успях да си поръчам коледния календар на Ланком.

Преди седмица изпратих парфюмен календар от perfumeshop. Не успях да си намеря превозвач. Никой ли не е поръчвал подобен календар, за да знам по какъв начин мога да се сдобия с него?

# 466
  • софия
Поръчвала съм парфюмния календар с фирма-превозвач, която ползвам за поръчки в Англия (ггбг).

# 467
# 468
И Шисейдо мисля, че си заслужава, но вече минава психологичната ми финансова граница. Тавана тази година беше 250 лв за този на Ланком 😂

# 469
Ох, големи сте..пуснахте ми мухата, и аз го поръчах (Lancome).
Изчезна от сайта, но си го бях сложила в количката. Сега ще видим ще дойде ли нещо въобще.

# 470
  • София
Реших да ви разсмея за добро утро:

Аз просто не вярвам, че някой би го купил това...

# 471
Ох, големи сте..пуснахте ми мухата, и аз го поръчах (Lancome).
Изчезна от сайта, но си го бях сложила в количката. Сега ще видим ще дойде ли нещо въобще.

Кажи дали ще получиш нещо.
Аз нямах намерение тази година да взимам календар, за да разчистя запасите, обаче за този пишете тук, гледам сторита за него в Инстаграм и моята алчна за козметика душа, не издържа. Обаче не успях да го поръчам 😂 Само да не тръгна за Шисейдо, че изобщо не е лош 😂 Излезна ли този на Ести Лаудер? 😂

# 472
Излезе, но няма доставка до тук (не бях проверявала това) https://www.esteelauder.com/137667/holiday-beauty-sets-gifts/blo … ll-size-favorites

# 473
Нещо не ми зарежда. Ще опитам по-късно. Сигурно ще го пуснат и тук - Нотино или Дъглас.

# 474
Аз поръчах снощи на Катрис. За 76 лв ми се стори супер оферта. 🤣 По принцип не купувам адвент календари, но тази година този ми се стори много добър.
Ланкомския също е много хубав, но цената ми идва висока, въпреки всичко.

# 475
Да, и Катрис тази година е от хубавите календари. Много ме дразнят, обаче, лаковете. Може би, защото аз не ги ползвам 😀

# 476
Поне са само 3. 😁 И мен ме дразнят такъм тип продукти.

По принцип харесвам козметиката на Бел хипоалергенната, обаче календарите им са много неприятни. Миналата година ми подариха, две-три неща ми харесаха настина много. Останалите - не чак. При Катрис ползвам всичко без лаковете.

# 477
Аз на Lumene се чудя, отдъхнах си, че ланкомския не ме изкушава след изтичането на кода. Има и един на Payot, ама старичък, от 2024. Да го пуснат на половин цена и ще ги отърва от него Joy

# 478
Здравейте! Откъде поръчахте коледния календар на Катрис?

# 479
От Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт