Коледни календари - тема №4

• 53 578
  • 547
  •   4
Отговори
# 525
  • Mediterraneo
Две години вземам календара на Ив Роше, това ще им е, повтарят продуктите, като гледам и тази година, а цената е все нагоре

Така или иначе аз редовно пазарувам от тях и повечето им неща съм ги пробвала.

Миналата година адвента на Kiehl's ми излезе доста под 100 евро като цена с някакви кодове за отстъпка. Страхотни продукти, но още имам някакви неща за използване, та ще се въздържа.

На Ланком нещата от календара на 80% ги имам, включително и големи разфасовки от парфюмите. Изобщо не ме блазни да го поръчам, въпреки че винаги пращат купища подаръци( аз така съм се снабдила с много от продуктите им).

На Асос ме привлича, 115 евро е, ще изчакам, ако ми пратят някой код за намаление, може и да се възползвам.

Същото обмислям и за този на Look Fantastic, 120 евро

# 526
В календара на Чарли ще има ли книга? Ако не, сложи си една аларма за 13.10 и стреляй.

Мейлът от Ив Роше ме уведоми за -20% на календара до края на октомври.

# 527
Ив Роше не ме блазнят.
Кийлс бих пробвала някоя година.
На Асос гледах в сайта и не намерих календара. Реших, че е изчерпан.

# 528
  • Mediterraneo
Линк към Асос Испания за календара
https://www.asos.com/es/asos-initiatives/calendario-de-adviento- … urWayId-208218435

# 529
  • Пловдив
Като гледам как се издирват солницата и за черния пипер на Чарли Уайлд из групите, ако ги пусне с още някакви неща и ще се изкупят за нула време. В интерес на истината и аз бих поръчала.

# 530
  • София
Каза, че няма да ги пускат повече солницата и това за черния пипер.

# 531
  • Ямбол
Здравейте, имате ли впечатления от този календар
https://biomagazin-bg.com/koleden-advent-kalendar-the-secret-garden 

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 11:21 от katiastamenova

# 532
От къде купувате календара на Catrice с подаръци? От Нотино ли?

# 533
От къде купувате календара на Catrice с подаръци? От Нотино ли?

Да. Не знам какви подаръци вече са останали. А и там му вдигнали цената на 104лв

# 534
  • Пловдив

24 дни – 24 подаръка – 24 изживявания
Тази година нашият Адвент Календар е още по-вълшебен – с нова, по-красива визия и съдържание, подбрано с любов и внимание. В него ще откриете:
* 13 пълноразмерни продукта и 11 мини изненади
* ароматна козметика
* подбрани ароматни чайове
* вкусни сладости и лакомства
* специални продукти, които всяка жена ще заобича
Всеки ден от 1 до 24 декември ще ви очаква различна изненада – малко щастие, поднесено с внимание.

# 535
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Айде поръчах на детето календара на Революшън от Нотино за 95лв.

# 536
Харесвам Революшън като марка, но според мен календарите им не стават. Този не съм го разглеждала, но от минали години като съм гледала отваряне на календари, не струват. Дано този е добър.

# 537
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Харесвам Революшън като марка, но според мен календарите им не стават. Този не съм го разглеждала, но от минали години като съм гледала отваряне на календари, не струват. Дано този е добър.
Това е трети календар, който купувам. Миналогодишния беше хубав. Аз, като цяло гледам да има по-малко червила и боклуци 😀. Стремя се към реално използваеми продукти. Моята девойка не се клепа все още, като излиза навън. Даже се възмущава на момичетата в класа и, които се китосват обилно с фон дьо тен.

# 538
За Revolution даваха мистериозни торбички до изчерпване на количествата, пишете ако получите. Интересно ще е какво ще съдържа.

# 539
Здравейте, имате ли впечатления от този календар
https://biomagazin-bg.com/koleden-advent-kalendar-the-secret-garden  
Една година си бях взела този, не съм очарована, има доста продукти на Зелен, прекалено много чайове и някакви други подобни. На Зелен съм пробвала почти всичко и ми се иска нещо ново.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 22:21 от amini

Общи условия

Активация на акаунт