Коледни календари - тема №4

• 53 758
  • 549
  •   2
Отговори
# 540
За Revolution даваха мистериозни торбички до изчерпване на количествата, пишете ако получите. Интересно ще е какво ще съдържа.

Аз съм поръчвала доста пъти при такава промоция (това не е за похвала). Понякога има добри неща, които си ползвам. Последния път получих малка палитра сенки, лак за нокти и сатенена кърпа/лента за запазване на къдриците. Последното познайте колко ще ми влезе в употреба, при положение, че се къдря веднъж на 100 години.

# 541
Здравейте, имате ли впечатления от този календар
https://biomagazin-bg.com/koleden-advent-kalendar-the-secret-garden 
Миналата Коледа се набутах с цели три бройки. Няма отваряне на прозорчета , вдига се капака на кутията и виждаш всички дреболийки, пакетче чай ,мостра на шампоан ,бонбон. Иначе рекламата е голяма и ги блокирах ,да не ми излизат.

# 542
Здравейте, имате ли впечатления от този календар
https://biomagazin-bg.com/koleden-advent-kalendar-the-secret-garden 
Миналата година си го купих. Голяма реклама му правиха, представяха кои/какви продукти ще има като показваха пълноразмерни, а вътре 90% пълнеж с някакви безплатни мостри, или неща, които вече съм пробвала по един или друг начин. Отидоха за подарък нещата.
Не бих го купила отново.

# 543
Току що поръчах календара на Чарли Уайлд, надявам се освен захарницата и останалите неща да си заслужават

# 544
Чарли и аз поръчах. Поръчах го за сестра ми по принцип, тя е на 11 и си делим винаги такива кутии. 🤣

Загледах и на Есенс календарите - не са лоши също.

# 545
В Нотино (сложила съм ги в кошницата, за да не описвам цените, на "промо" са Stuck Out Tongue Winking Eye):

За сравнение, миналогодишния им парфюмен:

# 546
За мен календарът на нотино изглежда много разочароващо в сравнение с миналата година.... Neutral Face

# 547
Има и друг на цена 360...отказват ме тази година. Не можах да си харесам досега календар с козметика.

# 548
  • Mediterraneo
Аз си реших дилемата набързо вчера. Поръчах... два летни календара с по 12 продукта от Нотино. Това ще ми е вероятно, ще си ги отворя веднага.

# 549
Аз смятам да взема само календарa на loreal, но чакам някой хубав код в немския douglas или flaconi.

Общи условия

Активация на акаунт