Коледни календари - тема №4

• 56 196
  • 570
  •   4
Отговори
# 555
Да, налични са, но за мен са си скъпички там. Без код са около 400 лв. При нас без код беше 330 лв и вече с 25% падна на 250 лв. Гледах и в американския сайт. И там е скъп, но бюти бокса беше на много по-добра цена, ако имаш и код, идва много добре. Има превозвачи от Америка, но пък ще трябва да платиш мито и пак идва същото. И пробвах какви подаръци дава. При нас са били най-щедри 😃
Иначе да, ако си взел миналата година, то много вероятно е да са ти останали неща. Поне при мен ще стане със сигурност така. И пак бих взела на Ланком, но след година-две.

# 556

Опитвам се да поръчам календар от Дъглас с техният промокод, но не ми го приема, някой знае ли защо е невалиден за календара?

# 557

Опитвам се да поръчам календар от Дъглас с техният промокод, но не ми го приема, някой знае ли защо е невалиден за календара?
Защото не важи за адвент календари.
За съжаление Sad
И аз дебна за код, но нито един в момента не става. Преди даваха 10% за абонамент за бюлетин,  сега и това го няма.

# 558
VaniaK, честито! И подаръците са солидни, дано продължат традицията и догодина.

Не е календар (затова и го хваща кода), но за първи път виждам да зареждат голям комплект тук. С код идва на 209 лв., до 16.10.

# 559
  • софия
За поредна година се лутам в мъжките и тази година май ще е на LF. Харесаха ми идеите на Hello:
best advent calendars for men 2025
best advent calendars for teens and tweens
best Beauty Advent Calendars

# 560
  • Стара Загора
Адвента на Дъглас го намалят на черния петък.
Миналата година беше така.

# 561
Може да е споделян, но сега попаднах на този сайт - adventcalendar.co.uk
Има всякакви календари, някои са намалени вече. Предполагам, че с наближаването на Декември ще падат още цените, а след Коледа ще има топ попадения, ако е останало нещо свястно. Не, че имам нужда, но ако е на голяма оферта, що да не?

# 562
Момичета,

Само да кажа, че календара на Катрис го има в приложението на Дм и е 79,90 лв. Миналата година имах 20% или 15% на адвент календари. Сега щеше да дойде на много добра цена. 🤣

# 563
Не издържах и поръчах втори календар 🙅🏻♀ Имах талон за 20% на 1 продукт в приложението на ДМ и поръчах Катрис, стана 64 лв и как да го изпусна 😁

# 564
Моят парфюмен календар вече е в България и утре очаквам да кацне в куриерския офис в моя град. Понеже няколко човека ме питаха на лични колко излиза доставката: 4 кг е пакета, доставката е по 5 лв (без няколко стотинки) на килограм. На нотификацията от Еконт ми пише утре да нося в офиса малко под 20 лв. Сега остава и пакетът да не е отъркалян и ще бъда най-щастливият човек. Вече нямам търпение за 1-ви декември, да слагам елхата и да тупна календара до нея.

Edit: доставката на Еконт е 8,50 лв. Така, че тоталът за доставки е малко под 30 лв. от Великобритания до куриера в моя град.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 08:52 от Вятър и мъгла

# 565
  • София

Поръчах този за сина ми, но сигурно ще му е подарък за Коледа.

# 566
sea.sea все се канех на купя календари на Лего, но отлагах и вече май пораснаха, дали има за над 9 г.?

# 567
# 568
Инфлуенснах се отляво и отдясно, не устоях и успях да си грабна един календар от Perfume Shop при последното им презареждане на сайта. Без това парфюмите са на свършване - идеално “оправдание” да си го взема, а и всичко английско ми е на сърце след няколко години живот там Smile. Сега с нетърпение го чакам да пристигне в България!

# 569
Поръчах на детето(4г.) ето този от Тему, опаковката изглежда добре и пристигна здрав, за пълнежът не знам как ще е, но за 30 и няколко лева нямам огромни очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт