Червените знаменца при жените

• 18 410
  • 517
  •   1
Отговори
# 435
Червените знаменца, които коментираме може да ги види и осъзнае трезво мислещ човек, човек с житейски опит, който знае какво иска и търси. Но когато превес вземат хормоните и емоциите и два ли човек е в състояние да направи разбор на поведението на жената .Доста често се случва при младите и по- романтичните да виждат червените флагове в поведението но да не ги приемат за недостатък и с отрицателен знак, затова казват, че любовта е сляпа.

# 436
Предавам се.
Сфирката, след три часова първа среща на паркинга не е червен флаг.
Даже е зелен.

За мен не е баш червен, леко оранжавее може би, но много зависи от контекста.

Но това важи с пълна сила и за мъжа, който е позволил да му посвирят. Не могъл да устои, да се контролира, голямото изкушение няма що. Нямам интерес към мъж, който не може да прояви минимален стоицизъм, аскетизъм и дисциплина. И да управлява и излезе от ситуация, която не смята за редна, и да надмогне нагона си.

А ако после ще обяснява какви флагове е видял във въпросната жена, това вече си е дебел червен.

# 437
  • Далечният изток
Понеже едва тази вечер установих, че за мъжете сВирка е нещо различно от секс, тогава секс на първа среща приемливо ли е?

# 438
  • Out of the Mix
За мен сФирката е по-интимна от чукането и ако в определена ситуация да се изчукате на първа среща е приемливо, да се влиза във френски дейности не ми е ОК. Особено пък само от жената.
Hands Ok Hand

От друга страна сега ми хрумна, че въпросната сФирка е чудесен начин да огледа отблизо и в детайли мъжкото достойнство и да си реши дали си струва да допусне и пенетрация в последствие Wink
Точно така, качествено контрол. Първо тромбона, после да преценим друго ще има ли.

По принцип на любовния пазар всеки се съобразява с предразсъдъците на отсрещния, ако иска да има по-голям шанс. Не е само към жените. Женските изисквания също могат да се нарекат сексистки, ама мъжете не се оплакват. Е, някои се оплакват и правят протест, ама затова си стоят и необвързани.
Да, с разликата, че като й видя и си каже предрасъдъците, преценявам да има ли "последващи действия" и въобще да се занимаваме ли.

Не могъл да устои, да се контролира, голямото изкушение няма що. Нямам интерес към мъж, който не може да прояви минимален стоицизъм, аскетизъм и дисциплина. И да управлява и излезе от ситуация, която не смята за редна, и да надмогне нагона си.
Случвало ми се е, устоявал съм. После съм се чувствал добре, защото съм взел правилното решение в ситуацията, без да мисля какво ще си помисли госпожицата.
С друга пък много бързо се случват нещата взаимно.

# 439
  • По света и у нас
И още един допълнителен въпрос към този на Аида - ако има секс на първата среща, позволено ли е о орална любов да се практикува или само мисионерската? Тоест да чакаме с оралната за 5та 6та среща ли или може и на първата стига да има и нормален секс🤓 (баси технологията мъдруваме, по сложно е от висша математика )

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 22:27 от PriMadonna

# 440
И още един допълнителен въпрос към този на Аида - ако има секс на първата среща, позволено ли е о орална любов да се практикува или само мисионерската? Тоест да чакаме с оралната за 5та 6та среща ли или може и на първата стига да има и нормален секс🤓 (баси технологията мъдруваме, по сложно е от висша математика )
Няма време за чакане.
Нищо не трябва да остава празно. На първа среща се поръча всичко от менюто.
За червен флаг се смята, ако единия от двамата не може след това да ходи.
(Верно, ако само жената прави сфирка брои ли се за секс. Според Бил Клинтън не било, пък за жена му дето не е участвала - било).

# 441
Ми така де, като се е почнало, най-добре пълна програма още от раз. Да не се чуди човек отзад дава ли, па плюе ли или гълта. Кви са тия работи само кавали, при тва в колата, аз в кола не обичам да се разпищолвам. Ех да ги знаех тия работи навремето вместо на кафенца да ги водя право в нас на кастинг.

# 442
  • Out of the Mix
Много хора прекалено го умуват, така е.
А в повечето ситуации просто трябва да се оставиш на удоволствието. Relieved

# 443
  • France
Шегата настрана, намирам, че е изключително важно двамата да си допаднат в хоризонтално положение. Иначе се получава като в историята с кацата мед и лъжицата катран. На първа, втора, трета, пета среща - както го почувстват ама няма много смисъл от отлагане

# 444
  • Столичанин ама не в повече :D
То описаното в последните страници не е никакъв червен флаг, ами направо си е зелено знаме. Sunglasses

# 445
Сега се замислих, нали сме все грешници тука...
Към колежките - ако "подходите" към някой мъж с намерение да му направите нещо неморално, но приятно и той ви спре щото е положителен герой - какво ще си помислите за него?
Дали това ще е негов червен флаг.
Чисто хипотетично, ако съм такъв тип жена, която изгаря от желание да го направи, а той ме спре, веднага късам! За да ми отказва, значи най-вероятно не си го е измил! И това още на първа среща!? Представям си след 1 година връзка какво чудо ще е. Направо като в оня виц със моркова.

# 446
Никой мъж няма да ти спре порива да му направиш сФирка, както и да е възпитан. А ако се замисли за червени флагове то ще е чак след това. То и без туй горната им глава се включва след като долната се изключи, а преди това командва долната.

# 447
Според моите разбирания оралната любов и сексът след първа среща не са червен флаг и не мисля, че са нещо неморално. По никакъв начин не би ми повлияло негативно на решението дали искам да продължа да се виждам с жената. В интерес на истината това по-близо "опознаване" би могло да спести време при някаква несъвместимост в леглото. Имал съм подобен случай, в който харесвах адски много едно момиче. Излязохме на първа среща , след което се озовахме с колата ми извън града. Тя поиска секс, а аз отказах, точно защото си мислех, че по-добре би било да се опознаем първо. Не я видях повече. Беше ми доста кофти. Мисля си, че заради разни предразсъдъци и стигми понякога пропускаме подобни хубави моменти, а животът не е чак толкова дълъг...

Иначе както не трябва да се стигматизира женската сексуалност, така и не трябва да се държи сметка на някого за това, че би харесал и предпочел едно, а не друго, защо би се привлякъл от дадени характеристики в другия пол, а от други би избягал. Това са лични предпочитания и ако за някого сексът на първа среща е червен флаг, има пълното право да смята така и в никакъв случай не значи, че го налага на всички.

# 448
  • Out of the Mix
Хаха. Simple Smile
Смятам, че хигиената и "подготвеността" е прерогатив и за мъж, и за жена постоянно, не само на 1-ва среща, че е "на среща", и да не се изложи. А и е до подбиране. Изненади не съм имал, всички са се старали. Много даже са ми казвали, че съм най-чистият мъж, с който са били. То си личи и по поведението и желанието, настървеността. Без "фю-фю", както казва Манди не може. Задължителна ми е. Ако не е добра, ще си я науча. С 2 ми се е случвало. Но то винаги има "насоки" докато се поопознаят телата. Тангото влиза в пълна сила да кажем от 3-я, 5-я път. А, да и нещо друго - никакви космарлаци никъде.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 09:38 от Revoker

# 449
Ми аз си се съобразявам с моите си предпочитания, не с предпочитанията на "мъжката аудитория". Пък, ако на някой му съвпаднат с моите, ок, ако не не.
То по принцип е така, ама много си стесняваш аудиторията, ако се съобразяваш само със себе си, а не с нея.
Примерно ако искаш да си дебела, ще има и мъже за теб - ама малка част от всички. Ако искаш да правиш свирки на първа среща, пак ще има мъже - ама предимно такива, които повече я се обадят, я не.

Аз не разбрах какво неморално има в св*рката на първа среща. Искала, направила. На него пък му харесало. И после аверите му казали, че не трябва да я търси, щото той може да получава, ама даващите не са добре
Ами щото за да получиш трябва да си майстор и да знаеш как да си поискаш, а за да дадеш трябва просто да си дащна. Едното е много по-лесно от другото, всеки го може ако реши - затова и не се цени толкова.

И накрая - защо мъжът не откажел ако момата сама му се хвърли да му духа от първата вечер... самата й готовност да го направи ако вече му е червен флаг, той така или иначе решава, че няма да се занимава сериозно с нея. Така че защо да отказва поне свирката, която му се предлага наготово? Нещо сериозно така или иначе вероятно няма да стане, ама барем това да му остане. Аз не бих отказал. Не са ми и предлагали всъщност, нито съм си искал. Виж - секс и пълна програма, да. Не е червен флаг ако прекарате няколко часа заедно и си 'кликнете' жената да те пожелае. Ама да те пожелае, но без да те има истински, а само да реши да ти направи свирка на паркинга и да си тръгне ми е много странно и наистина ред флаг.

Общи условия

Активация на акаунт