Червените знаменца при жените

• 18 388
  • 517
  •   1
Отговори
# 510
Честно казано, не съм нито от хората, които са винаги с едно наум, нито с претенции, че разбирам всяка тънкост в междуличностните отношения, но намирам такива сметки кой кого може да обича, кой кого привлича, измислени проценти за още по-странни, когато идват от обвързани хора, женени с деца и тн. Ами, не се създава впечатление, че е брак по любов, съжалявам. Има някаква горчилка, с което съм ок, животът не жали никого, но когато преминава в злоба и назидаване, става много натоварваща атмосферата. Мъча се да го кажа мило.

Сигурно затова се говори, че любовта днес вече не е любов, а меркантилност. Предполагам, че ако звънна на родителите си (родени през 60-те) и им разкажа за съвременните редпилски теории, ще трябва да слушам реч за това колко е изчанчено моето поколение (малко са консерви). Ама да беше само моето.

Clare, да, индивидуалността е нещо, което се изгражда, но тя по дефиниция е ексклузивна, не се стреми да се впише в тези 90%. Въпросните мъжки съвети също намирам за абсурдни, защото ако наистина ги интересуваше какво искат жените вместо да си хранят чувството за мъжественост, щяха да наблегнат на съвсем други неща. Сега покрай смъртта на Лиам от One Direction си припомнях тийн годините и се сетих колко подигравки отнесоха тия момчета, защото масово тийнките (и каките) бяха луди по тях. Еми, не видях момчетата да питат как да си направят косата като Хари Стайлс. Казваха, че било гейско и тъпо и точка. 🤷

# 511
Пак пишеш наизуст rf22. Познавам не малко закръглени жени, "с мустак" и какво ли не щастливо омъжени за слаботелесни мъже, които очевидно си падат по пълни жени. Доста от тези жени дори са омъжени, а аз дето уж съм в "средно положение" с килограмите още чакам пръстен. Така, че оставете ги тия приказки за килограмите.
В повечето случаи килограмите и мустаците се появяват след като са избрани, след раждане или с напредване на възрастта. Особено ако имаш предвид Германия, там е доста характерно това,което пиша. Така че просто няма достатъчно добре изглеждащи по нашите стандарти жени за всички сравнително добре изглеждащи немски мъже. Което е една от причините да се търсят много източно европейки от немците за връзки и брак

# 512
Simple Smile
Ще бъде интересно да видим колко мъже покриват златния стандарт, т.е. изискванията на 90 процента от жените.

# 513
Обичам лукса, така е, но не се имам за свръх хубавица и много вървежна. Всъщност имам една приятелка, за която са ми казвали, че е "неконвенционално" привлекателна, сещате се. Тя винаги ги е въртяла повече и от мен, и от приятелките ми красавици.🤷

На хората с ярка индивидуалност обаче въпросната индивидуалност е първостепенна и работенето над себе си не се изразява в вписването в измислени социални канони, а в нейното развитие.

Въпреки че почти цял живот съм била с ниско самочувствие и са ме възприемали като странна и невинаги в чаровния смисъл, такова вторачване в някакви нива и кой какво може да си позволи, сякаш ще си купувам домати, ме озадачава. Позволявала съм си да бъда ексцентрична и да рискувам да не ме харесат, защото просто не знам друго. И в един момент започна да се отплаща.

Е, то сигурно всички сме (били) с ниско самочувствие и сме ревали колко сме грозни. Аз със сигурност съм. Нормални човешки неща.

Но това са субективните ни възприятия и далеч не значат, че обективно не си харесвана, или че твоите сладки странности и ексцентричности ще отблъснат някого. Ако ти се получава, ти се получава, и не си от масовия случай, за който говорим.

Ярката индивидуалност и присъствие също е част от пакета и нещо, над което да работим и развиваме, не е нещо, с което се раждаш. Не е само до външния вид, както казах. Мъжете работят над своя game и никой не вижда проблем в това, защо и жените да не го правим?

Въобще намирам, че мъжете са далеч по-искрени и полезни като стане въпрос за такъв вид взаимопомощ. Казват си “Братле, почвай да помпаш, отиди на бръснар да ти направи добра прическа, прави парички, чети книжки и си оправи социалните умения.” А жените сме “Супер си си, мацко, тоя нищо не разбира.”
Жалко, че стигат само до напомпването и прическата повечето.

# 514
Въобще намирам, че мъжете са далеч по-искрени и полезни като стане въпрос за такъв вид взаимопомощ. Казват си “Братле, почвай да помпаш, отиди на бръснар да ти направи добра прическа, прави парички, чети книжки и си оправи социалните умения.” А жените сме “Супер си си, мацко, тоя нищо не разбира.”

Така ли правят? Щото аз ги гледам тука, и приказките са, жените са зле, нищо не разбират, дай да им внушим колко не са вървежни и колко никой няма да ги хареса, та ега ни вържат, ама ако дочакаме до 60, ще ни се лепят 20-годишни, имаме време, щото сме мъже, уга буга Laughing

Така правят момчетата в Реддит, тук ни е малко специфична извадката Grinning Въпреки че и там се прокрадват подобни линии понякога.

# 515
Пак пишеш наизуст rf22. Познавам не малко закръглени жени, "с мустак" и какво ли не щастливо омъжени за слаботелесни мъже, които очевидно си падат по пълни жени. Доста от тези жени дори са омъжени, а аз дето уж съм в "средно положение" с килограмите още чакам пръстен. Така, че оставете ги тия приказки за килограмите.
В повечето случаи килограмите и мустаците се появяват след като са избрани, след раждане или с напредване на възрастта. Особено ако имаш предвид Германия, там е доста характерно това,което пиша. Така че просто няма достатъчно добре изглеждащи по нашите стандарти жени за всички сравнително добре изглеждащи немски мъже. Което е една от причините да се търсят много източно европейки от немците за връзки и брак

Пиша за България. И за български жени изглеждащи така и омъжени въпреки това. А ти пък от къде знаеш защо се търсят източно европейки от немците, че ме напуши на смях?!
За разлика от теб съм излизала с доста германци и знам какво търсят и харесват в източно европейските жени и това определено не е външният вид.

# 516
Не, че нещо, обаче и аз съм се чудела за много хора как изобщо са вързали някой, а пък те като нищо да са били в пъти по-харесвани от мен. За бога, всякакви насилници и ненормалници се женят и правят деца. Знаехте ли, че братята, от които идва изразът сиамски близнаци, са имали различни жени и общо 21 деца? Наскоро гледах за едни сиамски близначки, много позитивни и ведри, работят като учителки, имали са и те сватба с бяла рокля, първи танц и тн, докато други си мечтаят за половината от техния живот. Свят широк, хора всякакви. Правила няма.

Има някои потребители (не Clare, аз с голям кеф й чета мненията, личи си, че е много интелигентна жена 🌹), които всяка седмица от месеци насам идват и намилат едно и също. Ми разведете се, баси, като смятате, че сте се прецакали и жена ви ви е под нивото, защо занимавате цял форум с тия неща? Да сте видели някъде щастливите и удовлетворени хора така да гледат в чуждата паничка?

# 517
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт