Червените знаменца при жените

• 18 740
  • 517
  •   1
Отговори
# 480
Крис принципно е прав, ама математиката пак му е слаба
Какво й е на математиката? Например аз ако си търся кола, къде имам по-висок шанс да намеря каквото искам: ако ида в автокъща с 10 коли, или в автокъща със 100 коли?
Така и жена, ако има характеристики, които са ред флаг за 90% от мъжете, но отказва да ги промени, защото така се харесва тя, а мъжете да си гледат работата - ограничава избора си до много по-малък кръг от мъже.
Все едно аз да кажа - абе за какво да ходя там дето има 100 коли, на мен само една ми трябва, и там дето има само 10 пак ще си намеря каквато искам.

# 481
Никой не знае кои са тези червени универсални флагове, които да ги имат всички 90 % от мъжете. Тука всеки си говори за себе си и малкото си обкръжение. Дори официалните статистики са на някаква малка база, къде е истината, никой не знае. И какво, 90 % от жените се правят на някакви за да се харесат на 90 % от мъжете, които също се правят на някакви, каквито не са, за да впечатлят тези преструващи се 90 % от жените.

# 482
С риск да разроша перата на дамите, трябва да се съглася с Крис този път. Колкото по-конвенционално привлекателна си (физически и не само), толкова повече хора ти се явяват на кастинг и имаш по-голям избор.

Жени, които твърдят обратното, или целят да саботират конкуренцията, съзнателно или не (не си дебела, мъжете харесват жени с извивки, йас куин!, ама аз вкъщи ще си хрупам марулята и ще си плюя в пазвата да не стана като теб), или нямат реален поглед над себе си и динамиката с другия пол. Или имат магическо мислене, сякаш с говорене и самоубеждаване ще направим реалността такава, каквато искаме да бъде, вместо да се опитаме да играем играта такава, каквато е, и да станем добри играчи.

И то привличаш повече качествени, тези некачествените тип подсвиркващ общ работник на улицата и женения мазен колега с деца и внучета, който те сваля около диспенсъра за вода, се пускат на всичко що диша така или иначе.

Не става въпрос да се правиш на нещо, което не си, или да си Наоми Кемпбъл, а да си автентично по-добра версия на себе си, да работиш над себе си в различни аспекти. Трудно е, но пък е много по-лесно от това да се опитваш да привлечеш или задържиш хора, които изначално не те харесват. Кауза пердута, която завлича много жени (и мъже).

Иначе, да, някой може и да направи компромис с теб, ако не успее да се класира за нещо по-добро. Но нека сме искрени, никой не иска да е компромис за партньора си. Искаме да ни мисли за най-доброто нещо след нарязания хляб.

# 483
Преструването в началото често си го има, особено когато човек добре си познава особеностите и знае че няма да се хареса по този начин. Отнема време да се опознае истината зад маските, затова писах за тестовете когато се съмняваме в нещо важно за нас.

Има и открити жени, които на първа среща ми заявяват списък със стъпки в живота с които те не биха правили компромис. Фрапиращ случай беше, че искаше дете още тази година защото било все по-малко вероятно това по-нататък по медицински причини.

# 484
Според вас какво прави плешивият мъж, за да си повиши котировките - дали си имплантира буйни къдри или набляга на някой свой плюс?
------------
Както се вижда в реала - и дебели, и гърчави, и плешиви, и глупави, и твърде умни - всички се чифтосват и водят нормално семейно съществуване.

# 485
  • France
Няма как да се променя, че да привличам повече мъже Simple Smile Каквато съм - такава. На когото му харесва е добре заповядал, на останалите - морето е пълно с риби и не им се сърдя Simple Smile

# 486
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според вас какво прави плешивият мъж, за да си повиши котировките - дали си имплантира буйни къдри или набляга на някой свой плюс?
------------
Както се вижда в реала - и дебели, и гърчави, и плешиви, и глупави, и твърде умни - всички се чифтосват и водят нормално семейно съществуване.
Мъжа ми просто почна да се подстригва по късо, като почна да му намалява косата, не е драма.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 14:26 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 487
Имам в обкръжението си такъв мъж, който освен че набляга на по-голям портфейл с оплешевяването си присади и коса, $5 на косъм беше тогава, за по-малко от месец стана отново вървежен, но имаше толкова други кусури, че накрая пак се събра с бившата си, друга не намери.

# 488
Добре, че не е трябвало да коригира ръста си, за да попадне в средностатистическата зона.

# 489
Многото голям избор не гарантира правилен избор, даже и по-голям шанс не дава. Почват чуденици, колебания, тоя ли, оня ли и става като с парфюмите, като помиришеш 15 и вече не усещат аромата на следващите.

# 490
Никой не знае кои са тези червени универсални флагове, които да ги имат всички 90 % от мъжете. Тука всеки си говори за себе си и малкото си обкръжение. Дори официалните статистики са на някаква малка база, къде е истината, никой не знае.
Е как да няма - аз ще ти кажа (това да не прави свирки след първа среща на паркинга, без дори мъжа да си поискал мисля, че се подразбира).
Мъжете предпочитат външни белези на здраве и фертилност (тяло тип пясъчен часовник пред дебели или анорексични).
Млади пред стари.
Дълга коса пред къса тип лесбийка.
Сговорчиви и усмихнати пред кисели и заядливи.
Умни поне нормално ниво пред кухи лейки.
Възпитани и вежливи пред намахани и конфронтационни.

Има и много други фактори, разбира се, но те са си вече индивидуални. А може и да пропускам някой от универсалните, но е нелепо да се твърди, че нямало универсални.
То и за мъжете има и ако някой не ги покрива и вместо да вземе да работи над тях каже "аз се харесвам какъвто съм си, пък майната им на жените ако не ме харесват - все ще ме вземе някоя" той също много ще си ограничи избора.

# 491

Толкоз по темата за мъжките предпочитания.

Въобще такъв конформизъм от зрели хора е тъжен.
Просто си личи кои са в компромисна връзка и ги е яд. Не знам как по-деликатно да го кажа.

# 492
Как ли приема Чарлийз Терон факта, че вече отдавна не е таргет на 90% от мъжете?

# 493
Нямам търпение мъжете да пожелаят да са в таргета на 90% от жените. Само че според моя скромен житейски опит, започнат ли много жени да се кефят на нещо или някого конкретно, се почва едно принизяване колко са тъпи жените и как нищо не разбират, колко са смотани техните интереси, пък и сигурно са лъжкини, аз знам по-добре те какво искат. И доникъде.

# 494
  • Обран бостан ;)
Тъй като завихте към статистиката и процентите, а това ми е работата, искам да обясня защо, според мен, в конкретния случай този начин на мислене е грешен.

Съгласен съм, че поне 10% от мъжете биха харесали една жена каквато е без да има нужда да се променя по никакъв начин. Чисто статистически това е така. Грешката която допускате е, че правите извадката от един милиард мъже, тоест трябва да сте обкръжена, от 1 000 000 000 мъже готови за вързка.
По-правилно (и по-реално) е да сметнете колко са 10% от мъжете, които са покрай вас, тоест, които познавате и са готови за връзка.
Ако са 10 или повече - ОК чисто статистически имате поне един кандидат.
Ако са двама или трима статистиката не върши работа. Или трябва да вдигнете процента на харесващите ви мъже поне на 50 или трябва да се задоволите с 10 % от вниманието на някой, или както казвате тук, да сте "втора/трета цигулка". 

п.п. Нищо лично - просто математика. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт