Червените знаменца при жените

• 18 377
  • 517
  •   1
Отговори
# 495
  • France
Никога не съм влизала в 90 процентовия таргет. Сега пък още по-малко. Simple Smile и нямам проблем с това. Важното е, че тези, които са ми харесвали са ме харесвали

# 496
Адриана Лима и Чарлийз Терон защо ги давате за пример, те са извънредни случаи и могат да правят каквото си поискат и да привлекат почти всеки, когото си харесат. Задържането вече е друга работа. Тези примери няма да помогнат на една нормална жена или мъж по никакъв начин.

От споделеното тук оставам с впечатлението, че повечето сте готини и вървежни мацки с доста кандидати или в щастливи връзки. Освен това сте грамотни, интелигентни, ерудирани, работите, издържате се и т.н. Така че вие също не сте масовият случай и може да си позволите да имате т.нар. луксозни вярвания и идеологии, които обаче са изключително вредни за тези около и под средното ниво. Едно такова луксозно вярване е, че аз ще съм си каквото съм, без да работя над себе си, и правилният човек ще ме хареса така, че и аз него.

Една хубава и чаровна жена може да си позволи да тропа с краче по-често, да подбира, да не е активна в търсенето на мъж, да не си прави хиляди разкрасяващи процедури и да се носи в намачкани суичъри. Няма да ѝ паднат акциите. Но за някое по-невзрачно момиче такова поведение може да е смъртна присъда на дейтинг сцената.

Това най-добре се разбира от жени и мъже, които са били грозното пате в някакъв период от живота си, но после са станали лебед. След пубертета, или след инвестиране във външен вид, или след драстично отслабване. И отношението на света към тях става коренно различно. Тъжно, но факт, и не правим услуга на никого, като го отричаме. Споделени лични истории в нета има хиляди.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 15:42 от Clare

# 497
И все пак във връзка влизат и грозните, и необразованите, и глупавите, и досадните, и бедните, ниските, високите и т.н. Правят семейства, отглеждат децата си.
И добре, че е така, иначе досега човечеството да е изчезнало.

# 498
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И все пак във връзка влизат и грозните, и необразованите, и глупавите, и досадните, и бедните, ниските, високите и т.н. Правят семейства, отглеждат децата си.
Зарежи ги тия, мъчат се и живеят в компромиси, да не са сами Wink

# 499
Мъчим се тука 10-те процента изроди в деветия кръг на ада. Денят ни започва със свирка и завършва със шпакла.

# 500
Обичам лукса, така е, но не се имам за свръх хубавица и много вървежна. Всъщност имам една приятелка, за която са ми казвали, че е "неконвенционално" привлекателна, сещате се. Тя винаги ги е въртяла повече и от мен, и от приятелките ми красавици.🤷

На хората с ярка индивидуалност обаче въпросната индивидуалност е първостепенна и работенето над себе си не се изразява в вписването в измислени социални канони, а в нейното развитие. Една нашарена с татуировка мацка ще отблъсне тези, които не харесват татуси, но ще се намери със себеподобните или поне с хора, които й се радват. Една мацка с къса коса ще отблъсне мечтаещите за trad wife, но ще привлече широкоскроени мъже. Една свръхфеминизирана мацка ще отблъсне тези, на които ще им се види глезена кифла, но ще привлече тези, които искат принцеса. Една мацка с много мускули може да се хване с мъж, който не става от дивана, но намира тялото й за секси, както и с фитнес маниак, който й разбира лайфстайла. Това е целият принцип.

Защо да се хабя да привличам някакви 99%, дето нито ми допадат, нито някаква работа ми вършат, ако знам точно кои са моите хора и те чувстват същото спрямо мен?

Въпреки че почти цял живот съм била с ниско самочувствие и са ме възприемали като странна и невинаги в чаровния смисъл, такова вторачване в някакви нива и кой какво може да си позволи, сякаш ще си купувам домати, ме озадачава. Позволявала съм си да бъда ексцентрична и да рискувам да не ме харесат, защото просто не знам друго. И в един момент започна да се отплаща.

PS. Повечето хора се събират изключително прозаично - обща среда, повече време прекарано заедно, намират си позитивите, привързват се. В бг-мама обикновено се правят сметки до откат, но в реалността нещата са по-прости.

# 501
  • София
Ще го напиша бавно Laughing Може дадена характеристика да се харесва само на 10%. Но и останалите 90% не са таргет на 100%. Голяма част също са таргет само на 10%. Така че образуването на шансовете на всеки е много комплексно от една характеристика и колко харесвана е тя. И колкото мъжете избират, толкова избират и жените. Съответно мъжете също трябва да се борят да си увеличават шансовете. И там някъде, претенциите им трябва да намерят допирна точка. Иначе или си стоят сами, или почват да гледат към тея 10%, дето не са им в таргета Joy

# 502
Те глупавите влизат най-лесно и най-бързо даже.

# 503
Ами докато теоретиците теоретизират дали са покрили изискванията на 86 или 91 процента от срещуположния пол... практиците вече практикуват.

# 504
Ами докато теоретиците теоретизират дали са покрили изискванията на 86 или 91 процента от срещуположния пол... практиците вече практикуват.
Така е, то практиката се вижда и по броя на изневерите и разводите.
Истината може би е посредата.

# 505
Обичам лукса, така е, но не се имам за свръх хубавица и много вървежна. Всъщност имам една приятелка, за която са ми казвали, че е "неконвенционално" привлекателна, сещате се. Тя винаги ги е въртяла повече и от мен, и от приятелките ми красавици.🤷

На хората с ярка индивидуалност обаче въпросната индивидуалност е първостепенна и работенето над себе си не се изразява в вписването в измислени социални канони, а в нейното развитие.

Въпреки че почти цял живот съм била с ниско самочувствие и са ме възприемали като странна и невинаги в чаровния смисъл, такова вторачване в някакви нива и кой какво може да си позволи, сякаш ще си купувам домати, ме озадачава. Позволявала съм си да бъда ексцентрична и да рискувам да не ме харесат, защото просто не знам друго. И в един момент започна да се отплаща.

Е, то сигурно всички сме (били) с ниско самочувствие и сме ревали колко сме грозни. Аз със сигурност съм. Нормални човешки неща.

Но това са субективните ни възприятия и далеч не значат, че обективно не си харесвана, или че твоите сладки странности и ексцентричности ще отблъснат някого. Ако ти се получава, ти се получава, и не си от масовия случай, за който говорим.

Ярката индивидуалност и присъствие също е част от пакета и нещо, над което да работим и развиваме, не е нещо, с което се раждаш. Не е само до външния вид, както казах. Мъжете работят над своя game и никой не вижда проблем в това, защо и жените да не го правим?

Въобще намирам, че мъжете са далеч по-искрени и полезни като стане въпрос за такъв вид взаимопомощ. Казват си “Братле, почвай да помпаш, отиди на бръснар да ти направи добра прическа, прави парички, чети книжки и си оправи социалните умения.” А жените сме “Супер си си, мацко, тоя нищо не разбира.”

# 506
Абе както и да го въртите, дебелана с мустаци няма много шансове да привлече качествен, че дори и нормален мъж, от колкото ако положи усилия да отслабне и обръсне мустака. Същото важи и за залитането по крайни идеологии или откровени глупости, но там има по големи шансове ако все пак го докарва на външен вид

# 507
Въобще намирам, че мъжете са далеч по-искрени и полезни като стане въпрос за такъв вид взаимопомощ. Казват си “Братле, почвай да помпаш, отиди на бръснар да ти направи добра прическа, прави парички, чети книжки и си оправи социалните умения.” А жените сме “Супер си си, мацко, тоя нищо не разбира.”
Това е вярно. Преобладаващи са реплики "как може да я обвинявате, сама жена с деца, да не мислите, че е лесно" или "тя каква вина може да има за това, че той й се е ядосал".

# 508
Пак пишеш наизуст rf22. Познавам не малко закръглени жени, "с мустак" и какво ли не щастливо омъжени за слаботелесни мъже, които очевидно си падат по пълни жени. Доста от тези жени дори са омъжени, а аз дето уж съм в "средно положение" с килограмите още чакам пръстен. Така, че оставете ги тия приказки за килограмите.

# 509
  • София

Така ли правят? Щото аз ги гледам тука, и приказките са, жените са зле, нищо не разбират, дай да им внушим колко не са вървежни и колко никой няма да ги хареса, та ега ни вържат, ама ако дочакаме до 60, ще ни се лепят 20-годишни, имаме време, щото сме мъже, уга буга Laughing

Общи условия

Активация на акаунт