Отговори
# 570
еъъъъъъъ,ще го оженят сценаристите нашия Ферит и това е....Weary

# 571
  • София

Защо реши така?

# 572
Афра и Мерт ❤️ Предполагам от вчера

https://www.instagram.com/reel/DBWTOREIHS4/?igsh=aXdoYnIyMWh6aHNo

# 573
VAL,,нали беше с костюм като я търсеше. Нормално е да е хукнал към болницата,няма да се преоблича я.То и аз очаквам да го оженят,ама все пак в болницата надали.

# 574
  • София
Даже на клипчето със сладките АфРам отпред върви кака. Явно отива сутринта да си търси подписа и вижда Ферит да спи при Сейран, поне така се надявам ✨️✨️✨️

# 575
Даже на клипчето със сладките АфРам отпред върви кака. Явно отива сутринта да си търси подписа и вижда Ферит да спи при Сейран, поне така се надявам ✨️✨️✨️

Навсякъде е, не знам защо тези хора не разбират че не искаме да гледаме нито нея, нито Синан

# 576
  • Ямбол
Просто прекрасни ❤️🧿❤️

# 577
Най-голямата изненада за мен бе, че актьорът, който играе Синан, в последната сцена за първи път не ме дразнеше с играта си и дори смятам, че му се получи. Виж играта на дамата, която играе Дияр, сякаш става все по-зле. И тук говоря наистина за играта на Пелин. Надявам се скоро да се разделим с нея. А относно героинята - Искаше да си тръгне след като видя СейФер да си говорят, надявам се сценаристите да и дадат възможност да вземе същото решение и след като види Ферит до Сейран в болницата.

# 578
Абе може да си мислят, че хората са гледали сватбата и затова е скочил рейтинга Stuck Out Tongue Winking Eye
Имаше чудесни романтични моменти между ФерДи Heart Eyes Допускам, че ще снимат втори тур от тази идилия Smirk

Аз исках да похваля Джем за представянето му в последната серия. Определено има напредък момчето. Пак е дървен, но не чак толкова. Хеле в последната сцена ме убеди напълно, че е психопат.
Освен това, бяха им написали много хубави диалози със Сейро. Той напълно осъзнава какво чувства тя. Знаел го е от самото начало. Нашата се прикривала и го залъгвала.

# 579
  • Яко в Матрицата...
Ахахаха, ок, само аз не харесвам Джем Joy Така да бъде.

# 580
Момичета,не знам какво ще предприемат от тук нататък,но рейтинга в най-важната група,където са рекламодателите е надолу,с малко,но надолу.Трябва така да го направят,че да убедят и тях.Според мен единствения начин е да разкарат не само "навлеците" ами и сценаристите.Не може целия сезон да се държи на Афра и Мерт,а сценарий,диалози,реплики да са като на "Капалъ чарши."Все пак продукцията спечели доста пари за да може да си позволи един наистина добър и утвърден сценарист.Вижте какво става с другите сериали.Рейтингите им растат.Нашите нямат кой знае какъв "коз" освен Афра и Мерт,които и не използват максимално,а наблягат на "дърветата".Така,че не съм много оптимист.

# 581
Ахахаха, ок, само аз не харесвам Джем Joy Така да бъде.
Аааа, Рени, не съм писала, че го харесвам, моля те 😄. Казах, че за първи път не ме дразнеше и понесох да го гледам с отворени очи. 🤣 И то конкретно и само в последната сцена. При Корхан и при Есме беше пълен ужас, а сцената със Сейран не ми се коментира.

# 582

Рамо днес бил свидетел на сватбата на някой от охраната Heart Eyes

# 583
  • София
Аз честно казано само кака като дават не гледам. Имам чувството, че нещо режисьорката там е проблемът. Аз и сцените на Буче ги мижах. Последната сцена ми беше като от филм на ужастите и гледах само Афра.

# 584
  • Яко в Матрицата...
Аз забравих да коментирам най-готината сцена - Есме се радва и благодари на онзи горе, че Сейран се развежда, а на Суна отново ѝ потънаха гемиите. Чакам големи кавги между сестрите.

Общи условия

Активация на акаунт