Next to me за второто дете ?

• 765
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
В къщи имаме един казус за, който се оказа, че ще ни е необходима помсща на хора с опит с повече от едно детенце. А именно дали някой от вас са ползвали легло тип next to me с второто дете и какви могат да бъдат проблемите примерно дали има шанс по големият малчуган да обърне кошарата? Или нещо от този сорт дали са достатъчно стабилни този тип кошари ?

# 1
Стабилни са за до около 6-месечни деца. Моите на 7 месеца вече се изправяха, държейки се за страните на кошарата - включително през нощта - затова не бих рискувала да оставям пълзящо дете в такова нещо. Преди това няма голяма разлика в какво ще бъдат сложени, стига да искат. С второто дете имахме next to me и в нея е имало бебе не повече от 6 часа сумарно. Нашето си беше трудно бебе и нищо не можа да я накара да спи другаде, освен в леглото до мен.
Погледнато от моя опит, не си струва за толкова малко време използване, но не всички деца са така, а и родителите имаме различни виждания.

# 2
Аз използвах за второто дете. Голямото не го е обръщало, но на 6 месеца на бебето му беше тясно и го сменихме. В началото е удобно, че не заема  много място,но и според мен не си заслужава да се дават пари за него.

Общи условия

Активация на акаунт