Има ли прераждане и кое ни кара да вярваме/не вярваме в него?!!

• 49 841
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 125
Никой не ме въвлича. Сама се "въвлякох". Както вече казах - чела съм много по темата.

# 1 126
  • София
Цитат
Много си права! Замисляла ли си се това дали е добро? И за "какво" се "отваряш"?

Ще си позволя и аз да отговоря!

Дали е за добро?
След като се случва на някого е за добро ЗА НЕГО-ДА!Но това не значи,че и за теб ще е добро.

Всеки си има някаква мисия в живота.
На едни е дадено да са отворени,да иждат извън мамтериалното и общопритото.Просто защото има защо.

А след вреееме,много време-всички ще сме отворени.

# 1 127
Цитат
Много си права! Замисляла ли си се това дали е добро? И за "какво" се "отваряш"?

Ще си позволя и аз да отговоря!

Дали е за добро?
След като се случва на някого е за добро ЗА НЕГО-ДА!Но това не значи,че и за теб ще е добро.

Всеки си има някаква мисия в живота.
На едни е дадено да са отворени,да иждат извън мамтериалното и общопритото.Просто защото има защо.

А след вреееме,много време-всички ще сме отворени.

Да, така е. И не мисля, че това е лошо.

# 1 128
трика е в това 4е всеки от тях си мисли 4е 6том им се слу4ват странни ,4удни не6та ...зна4и това е пътя за бога или това е то истината,жалко е 4е не умеят да се пазят и аз бих им казала на вси4ки тук окултни ли4ности -Колкото пове4е сранни не6та ви се слу4ват толкова пове4е демони4ните духове имат власт над живота и ду6ата ви,въпреки 4е не го усе6тата на пръв поглед и без да ви познавам ли4но знам 4е някои от вас страдат от -   1.необясним страх 2.имат странни видения3.не логи4ни здравословни проблеми 4.изведнъж 4уват глас или звуци в тях и най 4естото имат сериозни и редовни ко6мари в съня си...
,но това са по дребните не6та има и други които отиват направо към завет с тези сили и там ве4е връ6тането много трудно има слу4аи и невъзможно.Дявола може да ти предложи прераждане ако търси6 прераждане/обяснения 6те ти намери и усе6тания веднага/,ако търси6 мистика и 4удеса  6те ти даде мистика и 4удеса (и той ги може тези не6та...никакъв проблем за него)но ако търси6 Истината...това е единственото което не може да ти даде..за6тото истината това е Бог.

# 1 129
  • София
Не съм съгласна.Всеки с мнението си! Peace

# 1 130
нямам необясними страхове
нищо което съм видяла през живота си не намирам за странно
радвам се на много добро здраве (да чукна на дърво)
спя като къпана...
и съм окултист по убеждение

# 1 131

Simple Smileами когато спре6 да си само по убеждение т.е. стане6 окултист на практика...тогава . Peace

# 1 132
Окултизмът (от латински occultus - „скрит“, „таен“) е общо наименование на група разнородни мистични течения, поставящи си за цел изследванито на скрита реалност, която не може да бъде обяснена чисто рационално и остава извън обхвата на физическите науки.

Добре до6ла  в темата  bouquet

Ланфеар Барво , много хубаво си разяснила какво е окутлтизъм. PeaceПонеже  Християнките тук не го разбират това понятие...а някои направо са сигурни 4е това е равно на сатанизъм Mr. Green
Така 4е се проготви за атаки сре6ту тебе и 4е ние  вярва6тите в прераждането едва ли не сме ве6тици и сатанистки Joy

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 21:37 от roza66

# 1 133
[
 Simple Smileами когато спре6 да си само по убеждение т.е. стане6 окултист на практика...тогава . Peace
[/quote]

Аз след като прочетох това изказване    doh и направо се отказах
Има хора, на които и да се опитваш да им обясниш нещо е все едно да се опиташ да подместиш китайската стена  ooooh!

# 1 134

#Crazy

# 1 135
гре6ка Peace

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 22:42 от roza66

# 1 136
Аз днес за пръв път попаднах на тази тема и още се боря да я изчета  Shocked
Най се дразня, че прочитам нещо , ама нали е написано преди време и не мога да вмъкна коментар и  #Cussing out

# 1 137
Аз днес за пръв път попаднах на тази тема и още се боря да я изчета  Shocked
Най се дразня, че прочитам нещо , ама нали е написано преди време и не мога да вмъкна коментар и  #Cussing out
Може6 да вмъкне6 коментар....назависимо кага е писан постинга....мога да ти го обясня ако иска6 ..лесно става Wink

# 1 138
Аз на много неща мога да дам отговори, но хората не ги приемат...защото не ги разбират...
Ето например чета:
"Остава въпроса кое е грях?!
Как можем да се "изкупим " от греха, с дела или по благодат!?
Кой казва кое е добро и кое лошо!?
И ако съществува прераждане, има ли хора които са достигнали "нирвана" т.е. съвършенство? Къде могат да се намерят?
Съществуват ли безгрешни хора?

Все въпросчета които Розето много мрази и избягва, но на които трябва да си отговорим, преди да решим имали прераждане или не!"

Не, няма безгрешни хора...А който е достигнал "нирвана" просто не се преражда повече. Ние се раждаме за да се учим. Всеки човек в този си живот има мисия. Ние сами избираме къде да се родим, сами избираме пътя който да следваме и на какво трябва да се научим. И се раждаме до тогава докато научим всичко.
Хора, прочетете "Пътят на душите"

# 1 139
  • София
Аз на много неща мога да дам отговори, но хората не ги приемат...защото не ги разбират...
Ето например чета:

Не, няма безгрешни хора...А който е достигнал "нирвана" просто не се преражда повече. Ние се раждаме за да се учим. Всеки човек в този си живот има мисия. Ние сами избираме къде да се родим, сами избираме пътя който да следваме и на какво трябва да се научим. И се раждаме до тогава докато научим всичко.
Хора, прочетете "Пътят на душите"

Заставам зад всяка думичка!!!!!

Те хората не четат Ланфеар -не мож ги накара! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт