Но всъ6тност вси4ко се развива СЕГА.....само 4е в други измерения...в които ду6ата може да преминава само насън или по време на дълбока медитация...Доста е сложно за да се вкарам няколко изре4ения. От книгата на ПЪТУВАНЕ ИЗВЪН ТЯЛОТО/Робърт Монро/ си спомням 4е това бе6е обясненео по много разбираем на4ин.6те се опитам да го възпроизведа... Ако съзнателният интелект не изглежда да е усъвър6енстван, складът на паметта е друго нещо....той е. Една от ранните промени е постепенното заливане на паметта със слу4аи, места, хора и не6та, които нямат никакво отно6ение с настоя6тите дейности на 4овек във физи4еския живот.
В какви светове отиваме, когато спим, кой ни съоб6тава разни не6та и откъде ги знае,...има ли цел неговата грижа към нас, или е 4иста слу4айност,....за6то по-4есто в съни6тата ни е толкова хубаво, че предпочитаме да не се будим, и за6то са тъй реални, колкото и светът до нас? Ако се интересува6 подробно...това са много въпрси на които има отговори в много книги написани от хора които се занимават с тези въпроси.
За съжаление и аз не съм много ве6та по тази тема,4ела съм малко...

Нпример книги на Едгар Кейси,Роберт Монро....