Има ли прераждане и кое ни кара да вярваме/не вярваме в него?!!

• 49 700
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 245
Исус е бил като днешните екстрасенси, само че много по силен от тях и много по духовен. Проповядвал е доброта и е помагал на хората. Това е.
Да наистина  bouquet

Това направо ме  #2gunfire    doh моля ви вземете  речник и потърсете значението на думите. ooooh!

За мен екстрасенс е човек, който използава силата на енергията да лекува хората и познавам такива. Дълеч нямам предвид ония смотли по разни телевизии например дето претендират да разбират нещо...

На за мен екстрасенс, чародей, магьосник няма допирна точка с Бог.  Това, че Бог владее природата, не значи, че е магьосник. Боже, от къде ви дойде тази идея? Ако не сте чели поне сте чували.

# 1 246
Исус е бил като днешните екстрасенси, само че много по силен от тях и много по духовен. Проповядвал е доброта и е помагал на хората. Това е.
Да наистина  bouquet

Това направо ме  #2gunfire    doh моля ви вземете  речник и потърсете значението на думите. ooooh!

За мен екстрасенс е човек, който използава силата на енергията да лекува хората и познавам такива. Дълеч нямам предвид ония смотли по разни телевизии например дето претендират да разбират нещо...

На за мен екстрасенс, чародей, магьосник няма допирна точка с Бог.  Това, че Бог владее природата, не значи, че е магьосник. Боже, от къде ви дойде тази идея? Ако не сте чели поне сте чували.

Не може да го разбере6 просто..и това е. Тя Ланфеарсе опита да го обясни на по нормален език,но... newsm78

# 1 247
Аз не съм използвала думи като магьосник, това е нещо савсем друго. Аз казвам - човек, който умее да борави с енергията и да я използва с добро. Има разлика. Магьосник е съвсем друго.

# 1 248
Не ме разбирайте погрешно. Аз се възхищавам на Исус. Като дете четях книги със събрани в тях притчите му и ходех при един поп да ми ги разяснява... Така, че за мен Исус значи много.

# 1 249
Мама Нана нахвърля6 се и  #2gunfire  и се без да разбира6 про4етеното  #Cussing out
Про4ети...помисли...па после напи6и.

# 1 250
Абе жена...стъга се дърпа като...   Grinning 4ети Блаватска малко. Има божествена магия  като понятие. Това е истинското понятие от древноста за МАГИЯТЯ.....ТОВА 4Е ТИ НЕ ЗНАЕ6 ЗА ТОВА..НЕЗНА4И 4Е ГО НЯМА.... ooooh!
Розе, тая Балватска си е един Бълвоч! Няма да я чета, достатъчно е окулта, който пробутва!  Crossing Arms
Ти си я чети, но ако искаш да разбереш за Исус, чети Библията и иди на неделно училище например. (аз също смятам да отида на такова)
Има понятие като Божествена сила, но божествена магия-НЯМА бре жена!
МамаНана не се заяжда с вас, а много добре го е написала, замислете се хора!

# 1 251
Не ме разбирайте погрешно. Аз се възхищавам на Исус. Като дете четях книги със събрани в тях притчите му и ходех при един поп да ми ги разяснява... Така, че за мен Исус значи много.

Аххха.... разяснение на прит4ите...тълкуване  Wink Е това трябва да се прави от всеки....
А не своя глава да се стреля #2gunfire напосоки....

Ланфеар възхи6тавам ти се   bouquet Оти6ла си с библията в ръка  при поп да ти разясни прит4а.... Hug

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 14:06 от roza66

# 1 252
За неделното училище - защо не. Аз бих ходила също. Но човек не бива да се забива само в едно. Трябва да е по отворен за нещата. Тогава вече ще намери отговорите, които иска...

# 1 253
Ланфеар, аз не принуждавам никой да се ограничава в рамки, просто, нека черпим истината от извора! Пак ви казвам, за Исус, тя е написана в Библията. Не може да се отричат очевидните истини от Библията и да се вярва на съмнителни особи, които я били "тълкували". Разбираш ли ме?

# 1 254
Даже наскоро се появи във форума една тема отностно въвеждане на религията в училищата и аз съм за. Бих искала моите деца да се запознаят с християнството, а не просто да се водят християни, защото живеят в християнска държава.

# 1 255
Абе жена...стъга се дърпа като...   Grinning 4ети Блаватска малко. Има божествена магия  като понятие. Това е истинското понятие от древноста за МАГИЯТЯ.....ТОВА 4Е ТИ НЕ ЗНАЕ6 ЗА ТОВА..НЕЗНА4И 4Е ГО НЯМА.... ooooh!
Розе, тая Балватска си е един Бълвоч! Няма да я чета, достатъчно е окулта, който пробутва!  Crossing Arms
Ти си я чети, но ако искаш да разбереш за Исус, чети Библията и иди на неделно училище например. (аз също смятам да отида на такова)
Има понятие като Божествена сила, но божествена магия-НЯМА бре жена!
МамаНана не се заяжда с вас, а много добре го е написала, замислете се хора!

Мила SilIli ...ндей така за Блаватска.Тази жена е  влик теософ.Призната от цял свят. И между впро4ем тя само е събрала факти от цял свят. Тя не застава на ни4ия старна...НИ4ИЯ..тя е абсолютно неутрлана. Ако про4ете6 поне малко 6те разбере6,за6тото има факти истори4ески  за които ние  много  незнаем.

Жената се е трудили през целия си живот да пътува и да ги събере тези факти.6те открие6  много интересни не6та за Питагор,Платон.и МАГИЯТА КАТО БОЖЕСВЕНА НАУКА ..SilIli просто ни6то не ни пре4и освен библията  да по4етем и малко истори4ески факти...все пак.
21 век сме... Grinning

# 1 256
Аз не отричам Библията. Но я тълкувам малко по различно от теб. Аз тълкувам нещата по моя си начин, както вътрешно ги усещам.

# 1 257
SilIliпросто ни6то не ни пре4и освен библията  да по4етем и малко истори4ески факти...все пак.

Peace

# 1 258
Дори само за да си потвърдиш твоята теория, трябва да прочетеш и нещо друго, за да можеш тогава, с ръка на сърцето, да кажеш - да, Библията е единственото вярно нещо за мен.  Peace
Аз и това уважавам, важното е човек да намери истината и вярата някъде. Но първо трябва наистина да я потърси навсякъде.

# 1 259
Даже наскоро се появи във форума една тема отностно въвеждане на религията в училищата и аз съм за. Бих искала моите деца да се запознаят с християнството, а не просто да се водят християни, защото живеят в християнска държава.
И аз бих пратила детето си, но според мен не трябва да е задължително. И наистина, добре е, някой като се води християнин, да знае поне в основи какво значи това.

SilIliпросто ни6то не ни пре4и освен библията  да по4етем и малко истори4ески факти...все пак.
Разбира се , Розе! И аз чета много други книги, но мисля, отсявам, разсъждавам, иначе ще се побъркам от толкова "гениални идеи".
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт