Хайде на театър - 13

• 43 039
  • 724
  •   2
Отговори
# 705
  • София
Аз го гледах преди нова година. Много ми хареса, много свежо беше. В началото тръгна леко вяло, но после...Simple Smile

# 706
  • София
Някой гледал ли е "И верният отговор е" в Театро с Христо Пъдев, Луиза Григорова и Боряна Братоева? Бихте ли го препоръчали?
Свежа постановка, доста добра игра. Определено става за приятно изкарване на вечерта

# 707
Някой гледал ли е "И верният отговор е" в Театро с Христо Пъдев, Луиза Григорова и Боряна Братоева? Бихте ли го препоръчали?
На мен ми го препоръчаха. Мартин Каров е режисьор, а Боряна Братоева ми е интересна да я видя в театрална постановка.

# 708
Успях да си купя последните два билета за премиерата на „Представление и Наказание“ в Топлоцентрала. Буквално за два дни свършиха местата.  Спектакълът е по текстове от провокативния режисьор Иван Станев, който почина преди година. Снимките са повече от впечатляващи.  Като по - млада съм гледала спектакли на Станев, преди да емигрира... Много необикновенни и истиски модерни бяха. Така че сега отивам с големи очаквания.

# 709
И Иван Станев, и Касиел са интересни и провокативни творци. Мисля, че няма да съжаляваш.

# 710
Мисля, че ще останеш силно разочарована.

# 711
Здравейте! Моля за мнение за Страх от опитомяване в Народния.

# 712
А в театър Възраждане гледали ли сте новите им постановки? "Убийствена комедия", "Отбвързан".

# 713
Мисля, че ще останеш силно разочарована.
Вие сте гледал/ гледала вече спектакъла така ли? Не е ли сега премиерата му?

# 714
# 715
Здравейте! Моля за мнение за Страх от опитомяване в Народния.

На мен лично много ми хареса, така че бих го препоръчала. Чудесно играят всички актьори. Темата е актуална и смятам че всеки би се припознал малко или много в някои от героите. Hug

# 716
Моля Ви препоръчайте ми интересни постановки от Сатиричния театър. Нищо не съм гледала там. Благодаря предварително!

Привет:)

Мога да започна с Кабарето, да премина през "Всички обичат Гари", на голяма сцена, "Мистерия с кон", "Светици и перверзници" на камерна сцена и примерно "Тъп оптимист" в най-малката сцена. Всички си заслужават вниманието

# 717
  • София
"Аз не обичам Гари" Sad
Изпитвах неистово желание да изляза. Действието се прокъсва и на няколко пъти си казвах: идва антрактът, спасение! Но не, това нещо продължаваше... дочаках все пак и си тръгнах. Съфорумка го беше гледала с мен и писа същото.

# 718
  • Галифрей
Връщам се от “Коварство и любов” от Народният театър. 10/10 Беше велико! Павел Иванов е как да се изразя БОЖЕСТВЕН!
За първи път рева на пиеса 😭🤧❤❤❤ Декори,костюми,акьорска игра 10/10!! Каква изпепеляваща любов!! Страст,борба!
Красота и жестокост в едно!

# 719
Супер !! Мерси със сигурност другият път ще я гледам . Павел явно отново е бил на върха . 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт